#GTS People: despre oamenii din spatele joburilor, motivațiile și pasiunile lor

"La GTS, având acces la echipamentele diverse din Data Center, simt că am oportunități reale să mă dezvolt profesional. Ce m-a atras de la bun început aici sunt mediul de lucru profesionist și posibilitatea de a învăța lucruri noi care se pliază la fix pe dorința mea de a deveni mai tehnic."

“La GTS ai ce învăța. Ai acces la oameni care sunt foarte buni tehnic și care sunt dispuși să îți arate tot felul de lucruri. Sigur că depinde cu ce atitudine vii, cum îți manifești interesul, cât de pozitiv abordezi lucrurile. Cred ca fără deschidere de ambele părți nu prea se pot întâmpla multe.”

”Ce mă menține în priză și focusat este adrenalina dată de rezolvarea problemelor tehnice dificile la care, după ce ai găsit soluția, respiri ușurat și mulțumit. E ca și cum te-ar premia cineva, atât de mare e satisfacția când ai găsit rezolvarea.”

Alexandru Nuță, Solutions Design & Carrier Management Manager: Deviza mea este “dacă nu-ți place ceva, schimbă”!

“Mediul nostru este într-o dinamică permanentă, iar dacă ai șansa că te afli mereu în contact cu tehnologie nouă, cu echipamente de ultimă generație, așa cum e cazul la GTS, reprezintă un atu pentru că înveți să lucrezi cu tot ce e recent lansat pe piață, iar pentru cineva care e pasionat de tehnologie acest aspect contează enorm.”

”GTS, cel putin pentru mine, a fost un mediu constructiv de lucru. Ai mereu ce să înveți și ai și oameni de la care să înveți.” Descoperă povestea lui Cristian Gherghina, Transmission Engineer

“La mine, pasiunea pentru cifre se împacă foarte bine cu bucătăria sănătoasă, simțul estetic sau fotografia.” Descoperă Povestea Cristinei Groparu, Sales Support Analyst

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?