Viața de echipa la GTS

VIAȚA DE ECHIPĂ LA GTS

Teambuilding online

În fiecare an, mergem în teambuilding. Așa ca am fost virtual în Vama Veche unde am ales un primar😊.

Cadou de 8 martie

De 8 Martie, “fetele GTS” primesc cele mai interesante cadouri din parte companiei. Primăvara a venit în sufletele noastre prin pictură.

CE JOB ȚI SE POTRIVEȘTE?

Învățăm permanent, nu ne dăm în lături de la niciun efort care ne ajută clienții sau colegii, și ne distrăm mereu din toată inima! Îți surâde ideea că ai putea face parte din echipa noastră? Hai să vezi care dintre joburi poate fi al tău!

VEZI TOATE ROLURILE

Culoare și fantezie la Christmas Party!

Ce ne aduce Moșul la petrecerile de Crăciun? Pe lângă muzică și voie bună, ne bucurăm de fiecare dată de mici idei-surpriză, care dau și mai multă culoare și strălucire serii.

 

LICITAȚIE CARITABILĂ

Ne pasă de ceilalti, așa că, ne-am păstrat tradiția de a face licitația caritabilă de Halloween. Ca în fiecare an, am ales o cauză în care credem și cu ajutorul colegilor am reușit să donam o sumă de bani care a fost dublată de GTS.

Concursul “Bring color into your life”

Fiecare concurs se desfășoară pe o temă anunțată tuturor. Participanții trimit apoi fotografii sau filme care răspund temei date, apoi votăm, iar câștigătorul sau câștigătorii sunt premiați!

 

Cum arată … biroul de acasă?

În timpul izolării din primăvara lui 2020, una dintre temele concursului “Bring color into your life” a fost “Biroul de acasă”. Fotografiile amuzante sunt o sursă de amintiri plăcute din acea perioadă grea…

DECEMBRIE, LUNA CADOURILOR

Sacul cu daruri al Moșului este plin. În fiecare zi din luna Decembrie, colegii care au fost cuminți primesc un cadou.

Campionatul GTS la tenis de masă

Ce faci atunci când cei mai mulți dintre bărbații din echipă declară că se pricep la tenis de masă? Organizezi un Campionat! Meciurile au fost disputate, iar campioni au ieșit, așa cum bine spune o veche vorbă a sportului, cei care … și-au dorit mai mult victoria!

 

Petrecere de Crăciun: Geek vs. Popular!

Petrecerile noastre de Crăciun au mereu câte o temă. Aici eram în clubul Expirat, unde fiecare dintre noi a venit costumat fie în Geek, fie în Popular. Bretele, papion, ochelari cu ramă groasă: ghicești în ce rol sunt fetele din imagine?

Beach volley? Wind volley!

Un teambuilding la Mamaia, într-un weekend de toamnă însorit, dar … vântos! Nicio problemă, însă, pentru fanii voleiului din echipa noastră, a căror deviză în acele zile a sunat așa: “Ce se pierde la precizia loviturilor se câștigă la amuzamentul jucătorilor și spectatorilor!”.

Hawaiian party

La fiecare teambuilding intrăm pe deplin în rolul de oameni care se simt bine! Aici, dincolo de ochelarii fanteziști și straiele hawaiiene sunt doi membri ai echipei de management și unul dintre colegii care … încă nu era născut în anul în care a fost fondată compania noastră. Ghicești care este fiecare dintre ei?

Teambuilding aniversar

Un nou teambuilding petrecut într-un loc și într-un mod greu de uitat! Un weekend la Varna cu toată echipa, bogat în provocări, jocuri și distracție. Momentul culminant? Petrecerea aniversară GTS 25 de ani!

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?