Viața de echipa la GTS

VIAȚA DE ECHIPĂ LA GTS

Licitația caritabilă de Halloween, o tradiție în echipa GTS

O altă licitație de Halloween, același spirit: bucuria de a fi împreună și de a dărui celor care au nevoie de sprijin. În echipa GTS, ne plac sărbătorile care ne permit să ne descoperim pasiunile și dorința de a face bine.

La această ediție a licitației caritabile de Halloween, colegii s-au întrecut în a aduce bunătăți făcute chiar de ei sau cu ajutor, pe care le-au supus licitației. Brioșe, ciocolată de casă, tarte, plăcinte, bomboane vegane dar și decorațiuni cu specific … înspăimântător. Totul delicios de bun, ne-au deschis apetitul dar și portofolele.

Generozitatea a fost și ea pe măsură, așa că am putut strânge fonduri pentru a sprijini asociația Samusocial, care oferă ajutor oamenilor fără adăpost, chiar în plină iarnă, când nevoia de a le veni în sprijin este atât de mare.

Teambuilding GTS

Energie, entuziasm și sute de zâmbete: cam aceasta a fost atmosfera la primul nostru #teambuilding de după pandemie. Bucuria revederii în formulă aproape completă (am fost 100 de oameni laolaltă) a fost depășită doar de satisfacția de a aduce bucuria în sufletul unor copii din Crișan, Tulcea, cărora le-am oferit biciclete asamblate chiar de noi.

Am avut parte de provocări inedite, am petrecut pe cinste, ca pirații, ne-am plimbat cu barca pe canalele din inima Deltei, ne-am conectat autentic, dincolo de ecrane, zoom-uri sau mailuri.

A fost un weekend de poveste!

Cine petrece în ianuarie, are energie tot anul

Am ales să marcăm începutul de an 2023 printr-o petrecere pe cinste, la care ne-am adunat cu toții să dansăm și să ne distrăm după un an 2022 intens, cu multe provocări.

Începuturile sunt mereu sub semnul optimismului, ne-am propus ca 2023 să fie așa cum l-am început: dinamic dar și amuzant, cu provocări pe care le vom putea trece cu bine împreună.

Educatie financiară cu Iancu Guda

La GTS, credem că munca este cu adevărat valoroasă atunci când este făcută din plăcere. Iar ca să fie așa, avem nevoie de independența financiară. Cu aceasta direcție în minte, l-am invitat pe Iancu Guda să ne ghideze în procesul de învățare a tehnicilor prin care putem avea libertate financiară. Cel mai mult ne-a plăcut principiul V.O.S.A, care ne îndeamnă ca înainte de orice proiect financiar, să avem bine conturate Visul, Obiectivul, Strategia și Acțiunile pe care le vom întreprinde. Vrem să dam mai departe informațiile primite, așa că data viitoare când întâlniți un coleg din Sales sau Presales, îl puteți întreba despre sfaturile lui Iancu Guda.

Teambuilding online

În fiecare an, mergem în teambuilding. Așa ca am fost virtual în Vama Veche unde am ales un primar😊.

Cadou de 8 martie

De 8 Martie, “fetele GTS” primesc cele mai interesante cadouri din parte companiei. Primăvara a venit în sufletele noastre prin pictură.

careers

CE JOB ȚI SE POTRIVEȘTE?

Învățăm permanent, nu ne dăm în lături de la niciun efort care ne ajută clienții sau colegii, și ne distrăm mereu din toată inima! Îți surâde ideea că ai putea face parte din echipa noastră? Hai să vezi care dintre joburi poate fi al tău!

VEZI TOATE ROLURILE

Culoare și fantezie la Christmas Party!

Ce ne aduce Moșul la petrecerile de Crăciun? Pe lângă muzică și voie bună, ne bucurăm de fiecare dată de mici idei-surpriză, care dau și mai multă culoare și strălucire serii.

 

LICITAȚIE CARITABILĂ

Ne pasă de ceilalti, așa că, ne-am păstrat tradiția de a face licitația caritabilă de Halloween. Ca în fiecare an, am ales o cauză în care credem și cu ajutorul colegilor am reușit să donam o sumă de bani care a fost dublată de GTS.

Concursul “Bring color into your life”

Fiecare concurs se desfășoară pe o temă anunțată tuturor. Participanții trimit apoi fotografii sau filme care răspund temei date, apoi votăm, iar câștigătorul sau câștigătorii sunt premiați!

 

Cum arată … biroul de acasă?

În timpul izolării din primăvara lui 2020, una dintre temele concursului “Bring color into your life” a fost “Biroul de acasă”. Fotografiile amuzante sunt o sursă de amintiri plăcute din acea perioadă grea…

DECEMBRIE, LUNA CADOURILOR

Sacul cu daruri al Moșului este plin. În fiecare zi din luna Decembrie, colegii care au fost cuminți primesc un cadou.

Campionatul GTS la tenis de masă

Ce faci atunci când cei mai mulți dintre bărbații din echipă declară că se pricep la tenis de masă? Organizezi un Campionat! Meciurile au fost disputate, iar campioni au ieșit, așa cum bine spune o veche vorbă a sportului, cei care … și-au dorit mai mult victoria!

 

Petrecere de Crăciun: Geek vs. Popular!

Petrecerile noastre de Crăciun au mereu câte o temă. Aici eram în clubul Expirat, unde fiecare dintre noi a venit costumat fie în Geek, fie în Popular. Bretele, papion, ochelari cu ramă groasă: ghicești în ce rol sunt fetele din imagine?

Beach volley? Wind volley!

Un teambuilding la Mamaia, într-un weekend de toamnă însorit, dar … vântos! Nicio problemă, însă, pentru fanii voleiului din echipa noastră, a căror deviză în acele zile a sunat așa: “Ce se pierde la precizia loviturilor se câștigă la amuzamentul jucătorilor și spectatorilor!”.

Hawaiian party

La fiecare teambuilding intrăm pe deplin în rolul de oameni care se simt bine! Aici, dincolo de ochelarii fanteziști și straiele hawaiiene sunt doi membri ai echipei de management și unul dintre colegii care … încă nu era născut în anul în care a fost fondată compania noastră. Ghicești care este fiecare dintre ei?

Teambuilding aniversar

Un nou teambuilding petrecut într-un loc și într-un mod greu de uitat! Un weekend la Varna cu toată echipa, bogat în provocări, jocuri și distracție. Momentul culminant? Petrecerea aniversară GTS 25 de ani!

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?