GTS IP Transit

GTS IP Transit

Acces direct la operatori Tier 1
Bandă simetrică garantată
De la 1 Gbps la 100 Gbs
Două variante tarifare

Cere Ofertă

CE ESTE GTS IP TRANSIT?

Compania ta este furnizor de servicii de internet, de conținut sau aplicații, sau operator de telecomunicații?

Cu GTS IP Transit puteți oferi clienților voștri conectivitate la internet de înaltă calitate. Rețeaua noastră IP regională vă ajută să îmbunătățiți satisfacția clienților atunci când folosesc serviciile de videostreaming, rețelele de socializare sau cloud computingul.

Transferul traficului TCP/IP național și internațional se face prin rutare dinamică (protocol BGP).
Banda este simetrică, garantată și configurabilă cu valori ce pot ajunge până la 100 Gbps.

GTS IP Transit este disponibil fie la unul dintre POP-urile noastre, fie la sediul vostru, prin intermediului serviciului GTS Ethernet Line.

Suntem singurul operator din regiune cu peering de înaltă capabilitate cu operatori internaționali majori și furnizori de conținut de Tier 1.

KEY FACTS

 • Bandă simetrică garantată

  Poți alege dintr-o varietate de lățimi de bandă disponibile: de la 1 Gbps la 100 Gbps.

 • Opțiuni de CPE management

  Administrarea echipamentelor de la sediul vostru poate fi făcută intern sau de către experții GTS.

 • Soluție completă

  GTS IP Transit înseamnă acces, tranzit și un nivel al serviciilor de neegalat.

 • Două variante tarifare

  Cost fix pentru lățimea de bandă. Sau tarifare la trafic, conform regulei percentilei 95.

DE CE GTS IP TRANSIT?

GTS IP Transit este un instrument eficient pentru creșterea satisfacției clienților companiei voastre.

Cel mai rapid acces la rețelele operatorilor internaționali

Acces ușor la rețelele operatorilor, oriunde în regiunea Europei Centrale și de Est.

Suport specializat 24/7

Ai permanent asistență completă și proactivă în Network Operations Center (NOC).

SLA competitiv

Îți garantăm prin SLA disponibilitatea lunară a serviciului, timpul necesar pentru reparații si responsabilitatea financiară pentru non-conformitate.

Servicii de nivel internațional

GTS este singurul operator din regiunea CEE cu prezență proprie în noduri de peering locale (România - RONIX, Ungaria - BIX, Cehia - NIX, Slovacia - SIX, Polonia - PL-IX) și internaționale (Viena - VIX, Frankfurt - DE-CIX, Amsterdam - AMSIX, Londra - LINX).

CÂND AI NEVOIE DE GTS IP TRANSIT?

T0

Situația

Din ce în ce mai mulți oameni folosesc tot mai intens internetul pentru a studia, a lucra la distanță și a se distra. Oricât de mulțumiți ar fi clienții de serviciile voastre, o singură ocazie în care calitatea unui video call a fost îndoielnică sau un film a făcut “freeze” la jumătate vă poate deteriora imaginea de furnizor serios.

T1

Soluția

Pe lângă calitatea și amploarea rețelei noastre IP regionale, GTS IP Transit îți pune la dispoziție experiența de înalt nivel a specialiștilor noștri.

T2

Rezultatul

Traficul generat de folosirea videourilor HD sau Ultra HD crește constant. Cu GTS IP Transit ești sigur că oferi continuu clienților voștri cea mai bună experiență digitală.

TESTIMONIAL
Lugera

“După o istorie de peste 10 ani de colaborare cu GTS Telecom, putem spune că recomandăm cu încredere și cea mai mare deschidere această companie pentru calitatea serviciilor de telecom, profesionalismul și dedicarea managerilor de cont cu care am lucrat în această perioadă, și rapiditatea cu care au fost soluționate întotdeauna solicitările și nevoile noastre, atât în domeniul vânzărilor, cât și din punct de vedere tehnic.”

PARTENERI

APLICAȚII

Prin rețelele noastre extinse de transport de ultimă generație și acordurile de peering, GTS IP Transit îți oferă o platformă unică:

 • conectivitate pentru streaming video rapid și de înaltă calitate, utilizarea rețelelor de socializare și cloud computing
 • acces direct în rețeaua operatorilor Tier 1 în PoP-uri naționale și internaționale
 • economii considerabile în comparație cu costurile acordurilor de peering dedicate, ale angajamentelor individuale de lățime de bandă și ale conectivității de transport backhaul deținute sau închiriate de compania voastră.

Descoperă alte soluții

Virtual Hosting Environment

Virtual Hosting Environment

GTS Virtual Hosting Environment este serviciul nostru de cloud public. O soluție personalizată care îți oferă resurse de calcul...

Firewall as a Service

Firewall as a Service

GTS Firewall as a Service este o soluție de securitate completă, de tip Next-Generation Firewall și care acoperă funcționalități precum IPS, antivirus, analiză trafic criptat, antispam etc.  

Security Audit Solutions

Security Audit Solutions

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS Security Audit Solutions îți pune la dispoziție o echipă de experți în securitate care testează...

Anti-DDoS

Anti-DDoS

Atacurile de tip Distributed Denial of Service (DDoS) sunt una dintre cele mai grave amenințări cu care se poate confrunta compania ta

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?