CERTIFICĂRILE ECHIPEI

Premii

Gala Premiilor e-Finance 2018

Finmedia a acordat GTS premiul e-Protection pentru soluțiile de protecție a datelor și infrastructurilor critice ale clienților. Cele 2 Data Centere proprii din București și Cluj-Napoca, situate pe falii tectonice diferite,  precum și platformele cloud pe care le găzduiesc, ne permit designul și implementarea de soluții de backup și Disaster Recovery complexe și personalizate.

Gala Premiilor e-Finance 2017

Premiul e-Cloud acordat de Finmedia pentru lansarea propriului centru de date în Cluj-Napoca și a platformei cloud găzduite de acesta, ce permit furnizarea de soluții complete de Disaster Recovery și Business Continuity, respectiv soluții de cloud de tip Infrastructure as a Service (IaaS).

Premiile EuroCloud Romania și EuroCloud 2016

Suita de servicii GTS Cloud este câștigătoarea premiului EuroCloud Europe pentru "Cel mai bun serviciu cloud pentru piețe orizontale". GTS Telecom a reprezentat România la această categorie în calitate de câștigătoare a premiilor organizate de  Asociația EuroCloud România.

Gala Premiilor e-Finance 2016

Premiul e-data center, pentru creșterea în 2015 cu 60% a suprafeței propriului centru de date din București pe seama unei investiții de 1 milion de euro și, totodată, pentru sporirea cu 30% a numărului de contracte pentru servicii de colocare și de cloud de tip Infrastructure as a Service (IaaS).

Premiile RoCloud 2015

Comitetul de Excelență al Asociației Române pentru Cloud Computing (RoCloud) a desemnat GTS Telecom ca unul dintre liderii pieței locale de servicii de cloud computing în 2015.

GTS Telecom este câștigătorul Premiului RoCloud pentru excelență în centrul de date și leadership în servicii cloud de infrastructură (IaaS) în 2015.

Premiile EuroCloud Romania 2013

Oferta GTS Virtual Hosting a fost desemnată câștigătoare de juriul premiilor EuroCloud România 2013 în cadrul categoriei - "Cea mai bună Oferta de Cloud" – Infrastructură ca Serviciu. Acest premiu consolidează calitatea Serviciilor Cloud pentru mediul de business.

Premiile MEF

GTS Central Europe a fost distins cu MEF (recunoaștere de prestigiu a Metro Ethernet Forum "Carrier Awards Ethernet" EMEA 2013 la categoria Best Marketing). GTS a fost, de asemenea, în finala altor categorii: Best Carrier Ethernet Business Application, Best Wholesale Ethernet Service și Service Provider of the Year.

Premiile MEF

GTS Central Europe a primit prestigiosul premiu Metro Ethernet Forum (MEF), fiind desemnat „Furnizorul regional de servicii al anului 2011“. De asemenea, compania a fost recunoscută pentru „Cel mai bun serviciu de Ethernet Wholesale”, precum și pentru „Cea mai bună aplicație de business Carrier Ethernet” în 2012. Aceste premii consolidează poziția GTS Central Europe de lider în dezvoltarea și livrarea de servicii Ethernet în regiunea EMEA.

GTS Virtual Hosting și Data Storage, desemnate Produsele IT ale Anului in Cehia

ComputerWorld, o revistă specializată în tehnologia informațiilor și comunicațiilor, deosebit de respectată în Cehia, a desemnat serviciul Data Storage drept „Produsul IT al anului 2012”. Serviciul GTS Virtual Hosting a primit aceeași distincție în 2011. În fiecare an, revista ComputerWorld decernează premii pentru cel mai bun serviciu, cea mai bună soluție tehnică sau cel mai bun produs de pe piața cehă.

Premiile Capacity

GTS Central Europe a câștigat premiul pentru „Cel mai bun operator din Europa Centrală și de Est”, decernat de revista Capacity în 2012, 2010, 2009, 2007 și 2005. Acest premiu confirmă angajamentul nostru pentru regiunea ECE, dar și hotărârea de a furniza cel mai înalt nivel de servicii clienților noștri din toate țările în care operăm.

Certificarea MEF

GTS Central Europe este membru al MEF, o alianță globală a industriei, care acționează ca organism de standardizare pentru serviciile Carrier Ethernet. Valorificând avantajul accesului direct la specificațiile tehnice și la noile standarde definite de MEF, GTS și-a certificat cu succes serviciile Ethernet, asigurând conformitatea serviciilor GTS Ethernet Line și GTS Ethernet VPN cu specificațiile tehnice MEF 9 și MEF 14. 

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?