Soluții de Conectivitate

Serviciile GTS de conectivitate

Compania ta are nevoie de acces la internet și comunicații de date și voce prin soluții sigure și robuste? Ai venit unde trebuie: în 1993 am fost primul ISP comercial din România, iar astăzi îți putem oferi servicii de conectivitate integrate, prin tehnologii de ultimă generație.

Cere Ofertă

BUSINESS CHALLENGE

Echipa voastră trebuie să funcționeze în același ritm și la aceiași parametri, indiferent dacă sunteți toți în același sediu sau dacă lucrați din orașe diferite. Pentru asta aveți nevoie de conexiuni de date și voce care să vă asigure viteză, stabilitate și siguranța datelor.

Soluția noastră pentru o companie care are un sediu central și două alte locații secundare? GTS Internet Access + GTS VPN MPLS!

O conexiune GTS Internet Access pentru sediul central vă aduce siguranță, fiabilitate, bandă simetrică nepartajată și viteze între 1 Mbps și 100 Gbps. Iar cele două sedii secundare sunt conectate cu sediul principal prin GTS VPN MPLS. Astfel accesul la internet al întregii echipe și comunicațiile de date și voce se fac printr-o rețea securizată și privată de tip wide area network (WAN).

Se potrivește acest caz ipotetic cu situația companiei tale? Sau aveți alte provocări și nu știi exact ce să ceri? Totul începe cu un semn de la tine: ai mai sus butoanele CERE OFERTĂ și TE SUNĂM NOI!

Va urma apoi o discuție cu unul dintre experții noștri, care - pe baza detaliilor aflate de la tine sau de la specialiștii tăi IT - va crea soluția optimă pentru nevoile și planurile companiei tale.

KEY FACTS

  • Servicii integrate

    Acoperim toate nevoile de conectivitate ale companiei tale, prin soluții moderne, scalabile și care pot fi combinate între ele.

  • Specialiști în accces la internet din 1993

    Suntem buni în acest domeniu nu doar pentru că am fost primii, ci pentru că suntem și astăzi animați de aceeași dorință de învățare ca în prima zi.

  • Rețea sigură și robustă

    Datele și comunicațiile companiei tale sunt în siguranță.

SOLUȚII DE CONECTIVITATE

GTS Internet

GTS Internet

GTS Internet Access este soluția, bazată pe calitate și experiență, pentru conectarea la internet a companiei tale.

GTS IP Transit

GTS IP Transit

Compania ta este furnizor de servicii de internet, de conținut sau aplicații, sau operator de telecomunicații?

GTS ETHERNET LINE

GTS ETHERNET LINE

GTS Ethernet Line asigură conectivitatea și transferurile de date între birourile companiei tale la nivel metropolitan, regional sau internațional.

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS este serviciul de comunicații de date între rețelele locale (LAN) și alte sisteme computerizate folosite de compania ta, printr-o rețea securizată și privată de tip wide area network (WAN).

DE CE GTS CONECTIVITATE?

Fiecare dintre serviciile GTS îți aduce beneficii specifice, născute din calitatea tehnologiilor folosite și din experiența aprofundată a echipei noastre. Oricare ar fi soluția pe care o creăm pentru compania ta, te bazezi pe aceleași elemente fundamentale: cele de mai jos.

Suport specializat 24/7

Ai permanent asistență completă și proactivă în Network Operations Center (NOC), pentru oricare toate serviciile noastre de conectivitate, și nu numai.

Calitate de primă clasă garantată

Parametrii de performanță ai serviciilor noastre de conectivitate sunt garantați prin SLA.

Acoperire națională și regională

Deținem și operăm rețele metropolitane radio și de fibră optică nu doar în România, ci și în principalele țări din Europa Centrală.

Conectivitatea, instrument de business

Obiectivul nostru este ca soluțiile GTS pe care le folosiți să contribuie la creșterea businessului vostru. Pentru asta punem permanent la treabă fiecare inovație în tehnologiile cu care lucrăm și fiecare lucru nou pe care îl aflăm despre domeniul tău și al nostru.

TESTIMONIAL
Regina Maria

"Pentru noi este important să utilizăm cele mai moderne tehnologii pentru a ne susține promisiunile făcute pacienților noștri. Iar avansul tehnologic în zona de infrastructură ne asigură conectivitatea necesară unei rețele medicale naționale de top.

Avem un parteneriat de lungă durată cu GTS Telecom, de peste 10 ani, timp în care s-au ridicat mereu la înălțimea așteptărilor, au acționat într-un mod profesionist și au venit în întâmpinarea necesităților noastre variate (expansiune, capacitate, calitate) cu soluții inovatoare și rapide. Avem un obiectiv comun în a oferi servicii de cea mai bună calitate clienților noștri.”

PARTENER

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?