Firewall as a Service

Firewall as a Service

Rețele de orice dimensiuni
Conexiune și rutare
Control și securitate
Costuri predictibile

Cere Ofertă

CE ESTE GTS FIREWALL AS A SERVICE? (powered by Fortinet)

GTS Firewall as a Service este o soluție de securitate completă, de tip Next-Generation Firewall și care acoperă funcționalități precum IPS, antivirus, analiză trafic criptat, antispam etc.  

Concepția modelelor de business actuale este că multe aplicații și date sunt administrate pe infrastructuri externe, companiile nemaiavând control asupra întregii lor rețele.

Integrată în infrastructura noastră, platforma GTS Firewall as a Service te ajută să fii mai protejat împotriva atacurilor cibernetice, fără să aloci pentru asta resurse suplimentare.


GTS Firewall as a Service reorganizează politicile de firewall și modul de abordare a securității, pentru ca tot traficul vostru din surse multiple (centre de date, birouri, utilizatori remote, infrastructură de cloud) să fie adunat într-un cloud specific. Aplicăm apoi politici de securitate pe întreg palierul, pentru toate locațiile și utilizatorii. Îți sunt garantate transparența și controlul asupra rețelei, fără să ai nevoie de dispozitive fizice.

În plus, cu GTS Firewall as a Service poți obține o imagine clară despre atacurile asupra companiei tale. Rapoartele pe care le primești îți permit analiza măsurilor de securitate, ca să identifici vulnerabilitățile și să iei măsuri. Sunt incluse și informații despre comportamentului angajaților care ar putea submina măsurile de siguranță.

KEY FACTS

 • Rapid și simplu

  Soluția este implementată rapid, fără să fii nevoit să cumperi hardware, software sau licențe.

 • Suport specializat 24/7

  Pentru configurare, implementare și gestionare ai acces permanent la echipa noastră de specialiști cu experiență.

 • Punct de contact unic

  Ai o singură persoană de contact pentru chestiunile de securitate și conectivitate.

 • Faci ZERO mentenanță

  Toate update-urile și operațiunile de întreținere sunt făcute de specialiștii noștri.

DE CE GTS FIREWALL AS A SERVICE?

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS Firewall as a Service îți pune la dispoziție o platformă de înaltă calitate, care îți permite analiza, controlul și securizarea traficului care intră și iese din companie prin accesul la internet.
 

Scalabilitate

Capacitatea de protecție a traficului de internet poate fi redimensionată, dacă nevoile companiei tale cresc.

Management de securitate centralizat

Cu ajutorul GTS Firewall as a Service poate fi implementată o soluție de centralizare, inspecție și securizare a traficului diferitor locații secundare și al utilizatorilor remote.

Vizibilitate

Tot traficul, criptat sau nu, este vizibil în firewall.

Abonament lunar, 3 variante

GTS Firewall as a Service este disponibil ca abonament cu plata lunară, în 3 configurații din care poți alege conform cerințelor și necesităților companiei tale: Basic, Premium și Professional.

Actualizări în timp real

Update-urile de securitate pentru semnături de antivirus, anti-spam și preveniri ale intruziunilor sunt făcute automat, așa încât GTS Firewall as a Service este mereu gata să răspundă noilor modalități de atac. Te poți baza mereu pe un nivel ridicat de protecție.

Complex și complet

Pe lângă firewall, administrarea și monitorizarea fiecărui dispozitiv din rețea presupune: anti-malware și protecție anti-virus, servicii de securitate personalizate, Virtual Private Networks (VPNs), scanarea după vulnerabilități, detecția intruziunilor etc.

CÂND AI NEVOIE

CÂND AI NEVOIE DE GTS FIREWALL AS A SERVICE?

T0

Situația

Lumea complexă în care se dezvoltă compania ta cere, între altele, flexibilitate. Munca la distanță, soluție care a luat amploare în ultima vreme, înseamnă acces în cloud, folosirea Software as a Service și acces pe mobil.

T1

Soluția

Folosind GTS Firewall as a Service, compania ta permite angajaților să se conecteze la aplicații de business localizate în sediul vostru sau chiar într-unul dintre cele două centre de date GTS, prin acces la distanță de tip SSL VPN sau printr-un tunel IPsec.

T2

Rezultatul

Indiferent de locul din care lucrează sau de terminalul folosit, toți membrii echipei tale se pot contecta la infrastructura internă a companiei, în timp ce GTS Firewall as a Service asigură monitorizarea și protecția traficului din internet.

TESTIMONIAL
Porsche

“Relația noastră cu GTS datează încă din 2003, timp în care soluțiile de comunicare oferite de aceștia au fost ajustate și adaptate ca să răspundă cât mai rapid și eficient la nevoile noastre. Cu seriozitate, promptitudine și profesionalism, echipa de experți GTS a reușit să dezvolte un pachet complet de servicii integrate de IT&C, personalizate pe cerințele noastre de business, simplificându-ne astfel tot procesul de comunicare cu angajații și distribuitorii auto din întreaga țară.”

PARTENERI

APLICAȚII

Cu GTS Firewall as a Service, toată compania ta este protejată de același firewall, deci politica de securitate aplicată este una unitară pentru toate momentele și elementele expuse:

 • protecția datelor din rețeaua voastră LAN
 • securizarea retelei WAN prin tehnologie IPSec  
 • conectarea securizată a utilizatorilor mobili prin SSL VPN la serverele companiei aflate on-premises sau la mediul virtualizat în GTS Cloud
 • distribuirea traficului în mod egal către multiple servere web
 • protecția serverelor de aplicații: WEB, SQL, ERP, CRM  
 • restricționarea accesului către anumite website-uri și aplicații non-business, atunci când politicile interne o cer
 • verificarea antispam și antivirus a e-mailurilor

Descoperă alte soluții

Security Audit Solutions

Security Audit Solutions

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS Security Audit Solutions îți pune la dispoziție o echipă de experți în securitate care testează...

Anti-DDoS

Anti-DDoS

Atacurile de tip Distributed Denial of Service (DDoS) sunt una dintre cele mai grave amenințări cu care se poate confrunta compania ta

Server Security

Server Security

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS Server Security protejează...

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS este serviciul de comunicații de date între rețelele locale (LAN) și alte sisteme computerizate folosite de compania ta, printr-o rețea securizată și privată de tip wide area network (WAN).

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?