Disaster Recovery as a Service

Disaster Recovery as a Service

Costuri predictibile și transparente
Consultanță și suport 24x7
Trei scenarii de implementare
Fără riscuri

Cere Ofertă

CE ESTE GTS DISASTER RECOVERY AS A SERVICE?

GTS Disaster Recovery as a Service îți permite restaurarea sistemelor, infrastructurilor și a datelor critice, precum și reluarea activității în urma unor dezastre naturale, breșe de securitate sau erori umane.

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS Disaster Recovery as a Service cuprinde toate procedurile, politicile sau procesele care pregătesc infrastructura IT vitală a organizației tale să se poată recupera eficient, asigurând continuitatea businessului.

Experții noștri sunt pregătiți pentru orice scenariu de replicare și pot lucra conform reglementărilor specifice industriei voastre: replicări ale serverelor fizice sau virtuale către cloud, ale unui cloud privat către cloudul public sau orice altă combinație.

Pentru a respecta obiectivele RTO (“timp de recuperare”: durata cât poate sta organizația offline) și RPO (“punct de recuperare”: cât de vechi sunt datele recuperate) ale companiei tale, specialiștii noștri vor alege cea mai bună variantă de sincronizare a datelor, așa încât ele să fie mereu la zi, chiar dacă se află în locații diferite.

ANY TO ANY          PRIVATE TO PRIVATE          PUBLIC TO PUBLIC

KEY FACTS

 • Rapid, convenabil

  Soluția este implementată rapid, fără să cumperi hardware, software sau licențe.

 • Scenarii multiple

  Acoperim orice scenariu de replicare îți dorești: servere fizice sau virtuale către orice fel de tip de cloud, cloud privat către cloud public sau invers, independent de tehnologia de virtualizare utilizată.

 • Siguranță

  Datele, aplicațiile și serverele sunt replicate într-un centru de date securizat și capabil să răspundă oricărei amenințări.

 • Flexibilitate pentru continuitate

  Soluția este scalabilă și flexibilă, creată pentru cerințele și nevoile de continuitate specifice companiei tale. Posibilitate de failover (comutare), testare failover și failback pentru fiecare server virtual.

DE CE GTS DISASTER RECOVERY AS A SERVICE?

Nimeni nu poate evita sau preveni evenimentele cu potențial dezastruos pentru business. Dar orice și oricând s-ar întâmpla, poți trece mai ușor peste probleme dacă ai un plan clar, care cuprinde atât elemente de replică, cât și elemente de prevenție.

Complet și complex

Planul GTS Disaster Recovery as a Service acoperă hardware, rețea și servere.

GTS face totul

Nu trebuie să aloci personal sau echipamente.

Reduci costurile de proprietate

Plătești doar resursele folosite.

 

Sursă de credibilitate

Evitând sau reducând efectele dezastrelor, businessul își păstrează intactă imaginea de brand serios.

CÂND AI NEVOIE DE GTS DISASTER RECOVERY AS A SERVICE?

T0

Situația

Nicio companie nu este ferită de dezastre naturale, breșe de securitate sau erori umane.
Pregătirea pentru Disaster Recovery începe de la întrebarea “cât timp de inactivitate și câte date ne permitem să pierdem în caz de dezastru?”. De cele mai multe ori, răspunsul inițial este “Zero!”, dar o abordare realistă trebuie să ia în calcul costurile și complexitatea acestui tip de plan.

T1

Soluția

“Zero pierderi și zero timp de inactivitate!” înseamnă pentru compania ta costuri mari în personal și resurse alocate pentru stocare, rețea, procesare și așa mai departe. GTS Disaster Recovery as a Service îți aduce flexibilitatea și eficiența unei infrastructuri care operează la nivel optim, împreună cu experiența îndelungată a echipei noastre.

T2

Rezultatul

Folosind GTS Disaster Recovery as a Service ai siguranța că specialiștii noștri fac copii ale mediului, stabilesc frecvența și implementează infrastructura pentru o recuperare rapidă și eficientă a datelor și reluarea, cu costuri minime, a activității companiei tale.

TESTIMONIAL
Lugera

“După o istorie de peste 10 ani de colaborare cu GTS Telecom, putem spune că recomandăm cu încredere și cea mai mare deschidere această companie pentru calitatea serviciilor de telecom, profesionalismul și dedicarea managerilor de cont cu care am lucrat în acestă perioadă, și rapiditatea cu care au fost soluționate întotdeauna solicitările și nevoiele noastre, atât în domeniul vânzărilor, cât și din punct de vedere tehnic.”

PARTENERI

APLICAȚII

Toate tipurile de business sunt expuse atacurilor sau dezastrelor. Fiecare domeniu are câteva componente foarte sensibile la aceste riscuri și care au nevoie de protecția GTS Disaster Recovery as a Service.

Finanțe și asigurări: conturile online ale clienților și platformele de tranzacționare (care trebuie să fie conforme recomandărilor date de autoritățile de supervizare).

Media și divertisment: site-urile media și de distribuire de conținut, serverele de jocuri și portalurile de pariuri.

Retail și transporturi: site-urile critice de e-commerce.

Companii de internet & tehnologie: portalurile internet și platformele de cloud.

Turism: sistemele de rezervare online.

Autorități publice: menținerea disponibilității site-urilor publice.

Descoperă alte soluții

GTS Internet

GTS Internet

GTS Internet Access este soluția, bazată pe calitate și experiență, pentru conectarea la internet a companiei tale.

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS este serviciul de comunicații de date între rețelele locale (LAN) și alte sisteme computerizate folosite de compania ta, printr-o rețea securizată și privată de tip wide area network (WAN).

Backup as a Service

Backup as a Service

GTS Backup as a Service asigură protecția și disponibilitatea permanentă a datelor companiei tale, inclusiv pentru infrastructuri virtuale.

Anti-DDoS

Anti-DDoS

Atacurile de tip Distributed Denial of Service (DDoS) sunt una dintre cele mai grave amenințări cu care se poate confrunta compania ta

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?