Endpoint Protection

Endpoint Protection

Securitate web proactivă
Operațiuni locale, cloud, hibrid
Tehnologie de Inteligență Artificială
Analize de risc

Cere Ofertă

CE ESTE GTS ENDPOINT PROTECTION?

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS Endpoint Protection înseamnă un plus de siguranță pentru compania ta în zona de endpoint: desktop, laptop, dispozitive mobile.

Aceste dispozitive sunt adesea deschizătoare de drumuri pentru posibile atacuri asupra datelor organizației. Experții noștri în securitate se asigură că orice dispozitiv conectat sau care se conectează la rețeaua companiei tale îndeplinește standarde de siguranță cel puțin egale cu ale rețelei.

GTS Endpoint Protection folosește instrumente de prevenție, detecție automată, investigație și răspuns, management și protecție contra scurgerii de date, astfel încât activele voastre digitale să fie protejate în orice moment.

KEY FACTS

 • Reducerea suprafeței de atac

  Firewall personal bidirecțional complet. Control al conținutului web și al aplicațiilor.

 • Triere și investigare rapidă a incidentelor

  Folosind cronologia atacului și datele generate de Sandbox, echipele noastre de răspuns la incidente reacționează rapid și pot opri atacurile în curs cu un singur clic.

 • Detecție în timp real

  Detecția, vizualizarea și analiza amenințărilor sau a anomaliilor se fac în timp real. Investigarea în sandbox se face manual.

 • Remediere automată

  Tehnologie cu funcție de răspuns automat de prevenție și detecție a amenințărilor active.

DE CE GTS ENDPOINT PROTECTION?

GTS Endpoint Protection acționează în prima linie a luptei împotriva atacurilori cibernetice care îți pot afecta businessul.

Protecția datelor (criptare Full Disk)

Datele sunt protejate pentru întregul hard disk, folosind mecanismele de criptare Windows (BitLocker) și Apple (FileVault).

 

Vizibilitatea atacului pre- și postcompromitere

Prin investigarea cuprinzătoare a atacului, începând cu acțiunile anterioare acestuia, experții noștri își creează imaginea completă a obiectivului urmărit de atacator.

Acoperim toate etapele unui atac

Evaluăm continuu setările vulnerabile, prin simulări de atac. Aplicăm politici de acces sau blocare a conexiunilor precum USB, infraroșu etc. Controlăm și evaluăm aplicațiile și conținutul și facem patch management. 

Ai garanția că businessul rămâne funcțional

Protejându-ți dispozitivele de atacuri, riscul de întreruperi ale activității sau de pierderi scade foarte mult.

Prevenim scenariul cel mai grav

Folosind sisteme de analiză complexe (Machine Learning și Sandbox), GTS Endpoint Protection detectează și remediază breșele de securitate. Programele Malware sunt detectate în faza de pre-execuție și apoi eradicate.

Ai securitate next-generation

Pe lângă metodele clasice de protecție, GTS Endpoint Protection folosește tehnologie de ultimă generație. Amenințările sunt monitorizate continuu și - prin metode de învățare automată - se adaptează detecția, protecția și prevenția pentru fiecare dispozitiv.

CÂND AI NEVOIE DE GTS ENDPOINT PROTECTION?

T0

Situația

Odată cu creșterea importanței datelor în business, atacurile cibernetice au evoluat și au crescut foarte mult în intensitate. Din fericire, soluțiile de protecție au evoluat și ele: cu ani în urmă, pentru majoritatea companiilor era de ajuns un software antivirus, astăzi toată lumea are nevoie și are acces la modele de securizare complexe.

T1

Soluția

GTS Endpoint Protection permite administratorilor tăi de rețea să restricționeze sau să limiteze accesul spre datele sensibile. Planul de securitate endpoint joacă un rol crucial în protecția informațiilor companiei tale contra unor atacuri ransomware, phishing, malware sau de orice alt gen.

T2

Rezultatul

Prevenția sau un răspuns adecvat în caz de breșă îți ajută compania să își continue activitatea neafectată și fără pierderi.

 

TESTIMONIAL
Lugera

“După o istorie de peste 10 ani de colaborare cu GTS Telecom, putem spune că recomandăm cu încredere și cea mai mare deschidere această companie pentru calitatea serviciilor de telecom, profesionalismul și dedicarea managerilor de cont cu care am lucrat în acestă perioadă, și rapiditatea cu care au fost soluționate întotdeauna solicitările și nevoiele noastre, atât în domeniul vânzărilor, cât și din punct de vedere tehnic.”

PARTENERI

APLICAȚII

GTS Endpoint Protection protejează integral activitatea echipei tale:

 • patchurile pentru sistemele de operare și aplicații sunt mereu la zi
 • tranzacțiile voastre online sunt securizate și protejate
 • site-urile care par a fi sigure, dar sustrag informații financiare (parole și numere de carduri) sunt blocate
 • documentele, imaginile și videoclipurile stocate pe dispozitivele cu care lucrați sunt securizate împotriva ransomware-ului și malware-ului
 • protecție antivirus pentru laptop, desktop și tablete cu sisteme de operare Windows, macOS, Android sau iOS

Descoperă alte soluții

GTS Internet

GTS Internet

GTS Internet Access este soluția, bazată pe calitate și experiență, pentru conectarea la internet a companiei tale.

Firewall as a Service

Firewall as a Service

GTS Firewall as a Service este o soluție de securitate completă, de tip Next-Generation Firewall și care acoperă funcționalități precum IPS, antivirus, analiză trafic criptat, antispam etc.  

Backup as a Service

Backup as a Service

GTS Backup as a Service asigură protecția și disponibilitatea permanentă a datelor companiei tale, inclusiv pentru infrastructuri virtuale.

Anti-DDoS

Anti-DDoS

Atacurile de tip Distributed Denial of Service (DDoS) sunt una dintre cele mai grave amenințări cu care se poate confrunta compania ta

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?