Virtual Fax

Virtual Fax

Suport specializat 24/7
Faxuri în inboxul de e-mail
Transmisii simultane multiple
Portare ușoară

Cere Ofertă

CE ESTE GTS VIRTUAL FAX?

Cu GTS Virtual Fax, trimiterea și primirea de faxuri rămân relevante și în secolul XXI, prin simplitatea, eficiența și siguranța aduse de digitalizare.

Poți trimite și primi faxuri direct din contul de e-mail, folosind orice număr de telefon pe care îl deține compania ta. Fiecare utilizator poate avea propriul număr de fax.

Nu mai ai nevoie de mașină de fax: printarea se face doar atunci când este necesar, folosind imprimantele deja existente. În plus, fiind primite electronic, toate faxurile pot fi arhivate digital împreună cu restul datelor companiei tale - cu GTS Virtual Fax, riscul de a pierde faxurile devine zero!

KEY FACTS

 • Personalizabil

  Fiecare angajat poate avea propriul său număr de fax.

 • Compatibilitate maximă

  GTS Virtual Fax este compatibil cu orice client de e-mail, în orice sistem de operare.

 • Fără limite

  Poți trimite către orice număr de fax, în toată lumea. Poți primi faxuri oriunde te-ai afla, dacă ai acces la internet. GTS Virtual Fax poate fi folosit de un număr nelimitat de utilizatori.

 • Transmisiuni multiple

  GTS Virtual Fax este superior soluției tradiționale și prin aceea că suportă primirea și transmiterea mai multor faxuri în același timp.

DE CE GTS VIRTUAL FAX?

Compania ta se bazează în continuare pe faxuri? Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS Virtual Fax face mai eficient și mai sigur acest popular tip de comunicare de business.

Fără echipament specializat

GTS Virtual Fax funcționează prin intermediul clientului de e-mail, pe computerele, tabletele sau smartphone-urile folosite deja de echipa ta.

Soluție securizată

Accesul la e-mail fiind protejat cu parola utilizatorului, faxurile nu pot fi trimise sau primite de persoane neautorizate.

Suport specializat 24/7

Ai permanent asistență completă și proactivă în Network Operations Center (NOC).

Portare ușoară

Puteți folosi numerele actuale de fax pentru GTS Virtual Fax: portarea din orice altă rețea se face cu formalități minime, cu suport complet din partea echipei noastre.

CÂND AI NEVOIE DE GTS VIRTUAL FAX?

T0

Situația

Faxul este una dintre cele mai vechi și de încredere căi de comunicare în business. Utilizarea lui actuală privește în special schimbul de documente oficiale între companii. Aceasta face cu atât mai necesară adaptarea lui la caracteristicile lumii de business moderne.

T1

Soluția

GTS Virtual Fax transformă faxul într-un instrument exclusiv digital: securizat, scalabil, disponibil oriunde există o conexiune prin care utilizatorul poate folosi e-mailul. 

T2

Rezultatul

GTS Virtual Fax se integrează ușor cu sistemele IT pe care le folosiți în prezent, fără să mai fie nevoie de bugete pentru echipamente specifice și întreținerea lor. Faxurile primite fiind documente digitale, cheltuielile cu hârtia și imprimarea scad. În plus, este foarte simplu să le arhivați digital și să le consultați apoi, la nevoie!

TESTIMONIAL
Gothaer

„GTS este unul dintre cei mai longevivi parteneri Gothaer și un excelent furnizor de servicii de telecomunicații. Soluțiile tehnologice oferite de GTS ne asigură un flux de comunicare stabil, într-un mediu securizat, care contribuie la eficientizarea operațiunilor noastre zilnice.”

APLICAȚII

GTS Virtual Fax este ideal pentru companiile care trimit cantități mari de faxuri. Avantajele sunt însă clare chiar și pentru utilizatorii ocazionali:

 • alertele de livrare a faxurilor sunt similare celor pentru e-mailuri
 • comunicarea prin fax devine mai organizată și mai eficientă, prin digitalizare și automatizare
 • GTS Virtual Fax este disponibil oriunde în lume
 • costurile de întreținere a echipamentului și tehnologiilor tradiționale de fax sunt eliminate.

Descoperă alte soluții

Virtual Hosting Environment

Virtual Hosting Environment

GTS Virtual Hosting Environment este serviciul nostru de cloud public. O soluție personalizată care îți oferă resurse de calcul...

GTS Dedicated Storage

GTS Dedicated Storage

GTS Dedicated Storage înseamnă metode rapide de stocare și acces la datele, arhivele și fișierele de orice tip pe care le stochează compania ta.

Voce

Voce

GTS Voce este o soluție completă, sigură și eficientă de comunicații de business prin voce.

GTS Centrex

GTS Centrex

GTS Centrex este un set de soluţii de telefonie care te ajută cu simplificarea și eficientizarea comunicațiilor de voce folosite de compania ta intern sau pentru relația cu clienții ori partenerii de business.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?