GTS Detecție și alarmare incendiu

GTS Detecție și alarmare incendiu

Parte din sistemele integrate de securitate GTS
Livrat la cheie
Conformare cu normele legale
Siguranță pentru angajați și investiții

Cere Ofertă

CE ESTE GTS DETECȚIE ȘI ALARMARE INCENDIU?

Parte a gamei noastre de sisteme integrate de securitate fizică, GTS Detecție și alarmare incendiu te ajută să reduci riscurile de incendiu și să limitezi efectele în cazul în care totuși se întâmplă unul.

Pentru semnalizarea incendiului, GTS Detecție și alarmare incendiu se bazează pe detectarea în faza incipientă a unor fenomene premergătoare sau caracteristice lui. În funcție de tehnologia aleasă, pot fi detectate:
- creșterea anormală a temperaturii

- apariția fumului sau a monoxidului de carbon
- apariția flăcărilor.

Specialiștii noștri îți livrează un serviciu complet:

 • proiectăm soluția și întocmim documentația aferentă (memoriul tehnic, planșele amplasării echipamentelor și a traseelor de cabluri, schema blocului de interconectare pentru echipamente)
 • identificăm echipamentele pasive și active (controller, detectori)
 • instalăm cablurile, instalăm și configurăm echipamentele
 • testăm sistemul, îl punem în funcțiune și îți instruim angajații care se vor ocupa de el
 • îți predăm lucrarea, împreună cu documentația As-built
 • facem mentenanță.

KEY FACTS

 • Tehnologie specializată

  Situațiile periculoase pentru angajații sau bunurile companiei sunt prevenite cu sisteme și componente care folosesc tehnologie de ultimă oră.

 • Conformare cu normele legale

  Cu GTS Detecție și alarmare incendiu compania ta se conformează normelor legale, obligatorii pentru proprietarii și utilizatorii de clădiri, privitoare la apărarea împotriva incendiilor.
   

 • Servicii integrate

  Poți adăuga protecției la incendiu celelalte componente ale serviciilor noastre integrate de securitate fizică: supraveghere video, detecția efracției, control acces, alimentare electrică și cablare structurată.

 • Experții noștri fac totul

  De la proiect la instruirea angajaților tăi, echipele noastre îți livrează sistemul la cheie!

DE CE GTS DETECȚIE ȘI ALARMARE INCENDIU?

GTS Detecție și alarmare incendiu înseamnă soluții solide și fiabile împotriva unui risc extrem de serios pentru business, dar mai ales pentru viețile angajaților și ale oamenilor care vă vizitează compania.

 

Siguranța înseamnă seriozitate

Instalarea unui sistem de protecție împotriva incendiilor arată angajaților și partenerilor voștri că sunteți o companie serioasă.

Protecție pentru investiții

Incendiile pot crea pagube materiale greu de recuperat. Dezvoltarea și chiar existența companiei depind de folosirea unui sistem profesionist de detecție și alarmare.

Detecție promptă

Sunt detectate: apariția fumului și a flăcărilor, creșterea temperaturii în afara parametrilor stabiliți, apariția monoxidului de carbon.

Continuitate a businessului

GTS Detecție și alarmare incendiu reduce riscul întreruperilor de activitate cauzate de incendii.

CÂND AI NEVOIE DE GTS DETECȚIE ȘI ALARMARE INCENDIU?

T0

Situația

Compania ta lucrează la dezvoltarea unui concept inovator: un produs care va revoluționa un domeniu important. Pentru ca ideea să rămână secretă și în siguranță până la momentul în care veți începe producția de serie, aveți nevoie ca spațiul în care lucrează echipa și unde se află prototipul să fie protejat cât mai bine.

T1

Soluția

Protecția la incendiu prin GTS Detecție și alarmare incendiu vă dă liniștea că ideea și munca echipei voastre nu sunt expuse hazardului sau acțiunilor unor persoane răuvoitoare.

T2

Rezultatul

Vă puteți concentra pe finalizarea în bune condiții a noului produs și lansarea lui la timp, pentru a vă crea un avantaj major în fața concurenților.
 

TESTIMONIAL
Regina Maria

“Pentru noi este important să utilizăm cele mai moderne tehnologii pentru a ne susține promisiunile făcute pacientilor noștri. Iar avansul tehnologic în zona de infrastructură ne asigură conectivitatea necesară unei rețele medicale naționale de top. 

 Avem un parteneriat de lungă durată cu GTS Telecom, de peste 10 ani, timp în care s-au ridicat mereu la înălțimea așteptărilor, au acționat într-un mod profesionist și au venit în întâmpinarea necesităților noastre variate (expansiune, capacitate, calitate) cu soluții inovatoare și rapide. Avem un obiectiv comun în a oferi servicii de cea mai bună calitate clienților noștri.”

APLICAȚII

Și la voi, ca în orice sediu sau incintă a unei companii, există potențiale surse de incendiu. Instalațiile electrice, cele de încălzire, aparatura de bucătărie și de curățenie, echipamentele și utilajele acționate electric sau care folosesc focul sau căldura, autovehiculele etc.

Măsurile profesioniste de protecție împotriva incendiilor pot face diferența între o companie care se dezvoltă continuu, conform planurilor, și una care își revine greu - sau deloc… - după astfel de evenimente.

Descoperă alte soluții

Alimentare Electrică

Alimentare Electrică

GTS Alimentare Electrică este sistemul prin care echipamentele de comunicații și securitate ale companiei tale continuă să fie alimentate atunci când sursa principală de energie electrică devine indisponibilă.

GTS Supraveghere Video

GTS Supraveghere Video

GTS Supraveghere Video este răspunsul, bazat pe experiență și fiabilitate, pe care îl dăm nevoii tale de protecție a sediilor, depozitelor sau altor locații ale companiei.

GTS Control Acces

GTS Control Acces

GTS Control Acces îți dă mai mult control asupra deplasărilor personalului sau vizitatorilor în incinta companiei voastre.

GTS Detecție și alarmare efracție

GTS Detecție și alarmare efracție

GTS Detecție și alarmare efracție este serviciul care te ajută să previi problemele cauzate de pătrunderea persoanelor neautorizate și rău intenționate în incintele companiei voastre.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?