Articole

Articole

Arată

Beneficiile soluțiilor de tip antivirus (endpoint protection)

În ultimii ani, atacurile cibernetice au devenit din ce în ce mai frecvente și mai complexe, pe fondul crizelor care au răvășit lumea (pandemia de COVID19, războiul din Ucraina, potențiala criză economică, etc) și au efecte negative asupra business-urilor, indiferent de domeniul de activitate. A devenit esențial pentru companii să gândească proactiv vis-a-vis de aceste amenințări în continuă evoluție.

Provocări actuale în domeniul securității cibernetice

Ce este atacul cibernetic. Securitatea cibernetică și domeniile de activitate ale companiilor. Cum răspunzi unui atac cibernetic.

Cloud Computing: ce este și care sunt avantajele acestei tehnologii?

Cloud Computing: definiție, elemente caracteristice și tipuri. Avantajele acestei tehnologii. Pe scurt despre SaaS, PaaS și IaaS.

Stocarea datelor în Cloud: Ce este și cât de în siguranță sunt datele companiei tale?

Ce este stocarea în Cloud? Cum funcționează și cât de sigură este? Ce tipuri de stocare a datelor în Cloud există? Am scris acest articol ca să te ajutăm să îți lămurești aspectele care îți sunt încă neclare, așa încât să poți lua cea mai bună decizie pentru datele companiei tale.

Ce este IaaS: ghid complet despre Infrastructure as a Service

Cum este definit și cum a apărut IaaS? Ce a însemnat apariția IaaS pentru mediul de business? Ce beneficii au pentru companii utilizările IaaS? Iată mai jos principalele elemente care te vor ajuta să înțelegi relevanța IaaS pentru businessul vostru.

Trei tendințe Cloud pentru 2022

Ne aflăm în “era Cloud”? Se pare că da. Primele idei despre ceea ce numim astăzi “Cloud computing” au apărut acum circa 70 de ani, iar termenul în sine a fost folosit pentru prima dată la jumătatea anilor ’90.

Care sunt tendințele în securitatea cibernetică pentru 2022?

2022 va fi un an la fel de dificil pentru securitatea cibernetică. Care sunt tendințele în amenințările ransomware. La ce riscuri ne expun dispozitivele Internet of Things. Ne vom alege partenerii de business și pe criterii de securitate cibernetică.

Cum țin soluțiile de firewall pasul cu schimbările

Firewall, adică “zid de foc”?… Termenul pe care îl asociem de aproape 40 de ani cu protecția rețelelor de computere vine din arhitectură și inginerie.

Principalele 3 îngrijorări ale companiilor care vor să migreze în Cloud

Migrarea în Cloud este un pas mare pentru majoritatea companiilor. Pentru unele este atât de mare încât … amână să îl facă.

Găsești în articol 3 dintre cele mai întâlnite bariere care țin pe loc decizia migrării în Cloud.

 

Ce avantaje îți aduce un Private Cloud?

Un Cloud folosit exclusiv de compania ta. Aceasta este cea mai simplă definiție pentru Private Cloud și ea face mai ușor de înțeles de ce este avantajos pentru voi să faceți pasul către acest tip de soluție.

Cât de sigur este Cloudul?

Ca specialiști în tehnologie, căutăm să avem mereu răspunsuri clare, precise și concise pentru orice întrebare primim de la clienți. Sau de la prieteni.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?