Articole

Articole

Arată

Provocări actuale în domeniul securității cibernetice

Ce este atacul cibernetic. Securitatea cibernetică și domeniile de activitate ale companiilor. Cum răspunzi unui atac cibernetic.

Cloud Computing: ce este și care sunt avantajele acestei tehnologii?

Cloud Computing: definiție, elemente caracteristice și tipuri. Avantajele acestei tehnologii. Pe scurt despre SaaS, PaaS și IaaS.

Stocarea datelor în Cloud: Ce este și cât de în siguranță sunt datele companiei tale?

Ce este stocarea în Cloud? Cum funcționează și cât de sigură este? Ce tipuri de stocare a datelor în Cloud există? Am scris acest articol ca să te ajutăm să îți lămurești aspectele care îți sunt încă neclare, așa încât să poți lua cea mai bună decizie pentru datele companiei tale.

Ce este IaaS: ghid complet despre Infrastructure as a Service

Cum este definit și cum a apărut IaaS? Ce a însemnat apariția IaaS pentru mediul de business? Ce beneficii au pentru companii utilizările IaaS? Iată mai jos principalele elemente care te vor ajuta să înțelegi relevanța IaaS pentru businessul vostru.

Trei tendințe Cloud pentru 2022

Ne aflăm în “era Cloud”? Se pare că da. Primele idei despre ceea ce numim astăzi “Cloud computing” au apărut acum circa 70 de ani, iar termenul în sine a fost folosit pentru prima dată la jumătatea anilor ’90.

Care sunt tendințele în securitatea cibernetică pentru 2022?

2022 va fi un an la fel de dificil pentru securitatea cibernetică. Care sunt tendințele în amenințările ransomware. La ce riscuri ne expun dispozitivele Internet of Things. Ne vom alege partenerii de business și pe criterii de securitate cibernetică.

Cum țin soluțiile de firewall pasul cu schimbările

Firewall, adică “zid de foc”?… Termenul pe care îl asociem de aproape 40 de ani cu protecția rețelelor de computere vine din arhitectură și inginerie.

Principalele 3 îngrijorări ale companiilor care vor să migreze în Cloud

Migrarea în Cloud este un pas mare pentru majoritatea companiilor. Pentru unele este atât de mare încât … amână să îl facă.

Găsești în articol 3 dintre cele mai întâlnite bariere care țin pe loc decizia migrării în Cloud.

 

Ce avantaje îți aduce un Private Cloud?

Un Cloud folosit exclusiv de compania ta. Aceasta este cea mai simplă definiție pentru Private Cloud și ea face mai ușor de înțeles de ce este avantajos pentru voi să faceți pasul către acest tip de soluție.

Cât de sigur este Cloudul?

Ca specialiști în tehnologie, căutăm să avem mereu răspunsuri clare, precise și concise pentru orice întrebare primim de la clienți. Sau de la prieteni.

Cum am gândit serviciul GTS Colocare

Suntem pasionați de tehnologie, dar nu tehnologia este principala noastră sursă de bucurie, ci calitatea și relevanța serviciilor pe care le creăm pentru clienții noștri.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

Malina Postolache
Customer support

Salut, cu ce te putem ajuta?