GTS Ethernet VPN

GTS Ethernet VPN

Scalabil any-to-any
3 Clase QoS
Volum mare de comunicații în companie
Lățimi de bandă de la 1Mbps la 10Gbps

Cere Ofertă

CE ESTE GTS ETHERNET VPN?

GTS Ethernet VPN este o solutie flexibilă de comunicații, concepută pentru a sprijini aplicațiile critice ale companiei tale, serviciile de date și voce. 

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS Ethernet VPN răspunde cererii crescânde de comunicații de mare volum în interiorul companiei tale, prin conectivitate rapidă și scalabilă any-to-any între locațiile voastre dispersate geografic.

Prin GTS Ethernet VPN ai conexiuni dedicate, fiabile și securizate, pentru:

 • control mai bun al traficului în rețea
 • performanță sporită a aplicațiilor
 • protecția informațiilor valoroase ale companiei tale.

Serviciul are 2 variante: GTS Ethernet Private LAN (EP-LAN) și GTS Ethernet Virtual Private LAN (EVP-LAN).

GTS EP-LAN se bazează pe porturi prin care echipa ta poate gestiona cu ușurință protocoalele de date și vă puteți crea propriile VLAN-uri. Prin GTS EP-LAN ai un grad înalt de transparență a protocoalelor de date. Configurând mai multe ID-uri CE-VLAN, puteți crea și gestiona mai multe rețele virtuale pe un singur port pentru diferite aplicații de business.


GTS EVP-LAN este bazat pe porturi + VLAN (802.1Q) și oferă o transparență limitată a protocoalelor. GTS EVP-LAN este o variantă cuprinzătoare și ușor de gestionat, care permite multiplexarea serviciului (o soluție punct-la-multipunct) la locația utilizatorului final.


GTS Ethernet VPN este disponibil prin rețeaua noastră proprie de fibră optică pe întreg teritoriul României, Cehiei, Poloniei și Ungariei. Furnizăm acest serviciu și în alte țări, în colaborare cu parteneri autorizați și testați: Europa de Vest, America de Nord, țările din Balcani, statele baltice, Ucraina și Rusia.

KEY FACTS

 • Soluții de acces flexibile

  Fibră optică. SDSL. Conexiuni radio PtP sau PtMP profesionale.

 • Te poți extinde mai ușor

  Acoperirea globală a serviciilor de date GTS te poate ajuta să te extinzi internațional.

 • Asistență completă și proactivă 24 x 7

  Ai permanent acces la specialiștii noștri din Network Operations Centers (NOC).

 • Servicii cu valoare adăugată

  Monitorizarea performanței. Protecția liniilor de acces.

DE CE GTS ETHERNET VPN?

Lumea în care funcționează businessul tău este din ce în ce mai complexă și se mișcă într-un ritm tot mai alert. Asta înseamnă că aveți din ce în ce mai multă nevoie de comunicații în interiorul companiei, deci de conectivitate rapidă și scalabilă. GTS Ethernet VPN este o soluție completă de comunicații de date.

Eficientizare a bugetului

Costurile și cheltuielile administrative ale companiei tale se reduc, datorită excelentei soluții de rețea tip WAN.

Garanții prin SLA

Fiabilitatea și performanța de primă clasă sunt garantate contractual.

Dimensiuni frame garantate

Dimensiune frame minimă garantată: 1534 Bytes (1522 Bytes pentru GTS EVP-LAN). Dimensiune maximă frame garantată: 2000 Bytes.

Beneficii pentru business

Optimizarea rețelei înseamnă productivitate mai bună și operațiuni mai simple.

CÂND AI NEVOIE DE GTS ETHERNET VPN?

T0

Situația

Compania ta are sedii în toată țara, iar angajații folosesc aplicațiile de business conectându-se la internet prin serviciile furnizorilor locali. Atunci când se întâmplă ca aplicațiile să aibă perioade de indisponibilitate, de multe ori cauza sunt problemele în infrastructura respectivilor furnizori.

T1

Soluția

Soluțiile software ale companiei tale sunt migrate din data roomul actual într-unul dintre centrele de date GTS din București sau Cluj-Napoca, așa încât să te poți baza pe un nivel ridicat de disponibilitate și pe protecția serverelor împotriva fluctuațiilor de tensiune.

Prin GTS Ethernet VPN, centrul de date care găzduiește aplicațiile și sediile voastre vor putea comunica într-un mod simplu, eficient, sigur și rapid.

T2

Rezultatul

Cu GTS Ethernet VPN, accesul la soluțiile software din centrele de date GTS este rapid, cu latență de milisecunde.

Comunicațiile de tip any-to-any între sediile voastre naționale și locația din centrul de date GTS vor fi private, fără expunere în internet.

Toate locațiile atașate serviciului fiind parte în același LAN, compania poate implementa politicile de rutare IP și de securitate.

TESTIMONIAL
Porsche

“Relația noastră cu GTS datează încă din 2003, timp în care soluțiile de comunicare oferite de aceștia au fost ajustate și adaptate ca să răspundă cât mai rapid și eficient la nevoile noastre. Cu seriozitate, promptitudine și profesionalism, echipa de experți GTS a reușit să dezvolte un pachet complet de servicii integrate de IT&C, personalizate pe cerințele noastre de business, simplificându-ne astfel tot procesul de comunicare cu angajații și distribuitorii auto din întreaga țară.”

APLICAȚII

Cu GTS Ethernet VPN, compania ta poate utiliza un sistem de comunicații de date any-to-any, cu lățime mare de bandă, care răspunde excelent unor provocări operaționale des întâlnite:

 • Comunicație internă LAN-to-LAN cu lățime mare de bandă între sediile voastre
 • Replicarea și sincronizarea în timp real a unor volume mari de date între servere și centre de stocare a datelor, în locații distribuite geografic și centre de date
 • Prioritizarea traficului pentru aplicații critice, prin suport QoS
 • O soluție cu latență redusă pentru aplicațiile sensibile
 • Comunicare video HD în timp real

Descoperă alte soluții

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS este serviciul de comunicații de date între rețelele locale (LAN) și alte sisteme computerizate folosite de compania ta, printr-o rețea securizată și privată de tip wide area network (WAN).

Managed LAN

Managed LAN

GTS Managed LAN este serviciul prin care poți completa experiența echipei voastre IT interne cu cea a inginerilor noștri.

GTS Dark Fiber

Managed Network Security

GTS Managed Network Security îți pune la dispoziție experiența specialiștilor noștri în soluții de securitate a rețelelor.

Managed Servers

Managed Servers

Prin GTS Managed Servers, inginerii GTS te pot ajuta cu designul și implementarea celei mai adecvate soluții pentru serverele companiei tale.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?