Număr Scurt

Număr Scurt

Numere 031.900X
Memorabil
Calitate digitală
Disponibilitate 100%

Cere Ofertă

CE ESTE GTS NUMĂR SCURT ?

Cu GTS Număr Scurt, compania ta are un singur număr de telefon, de forma 031.900X. Acest număr poate fi folosit și când primiți, și când dați telefoane.

KEY FACTS

 • Număr unic de apel pentru compania ta

  Clienții și partenerii voștri de afaceri vor aprecia această simplificare a modului de contact.

 • Ușor de memorat

  Un număr scurt este mai ușor de ținut minte de către clienții companiei tale.

 • Apelare rapidă

  Cu GTS Număr Scurt șansa ca un client să vă sune imediat după ce vede o reclamă sau un material promoțional al companiei voastre crește.

 • Calitate digitală

  Folosind echipamente de ultimă generație și bazându-se pe rețeaua noastră solidă și de capacitate mare, convorbirile prin GTS Număr Scurt sunt stabile și se aud bine.

DE CE GTS NUMĂR SCURT ?

GTS Număr Scurt este un serviciu creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia.

Apelabil din alte rețele

Numărul vostru GTS Număr Scurt poate fi apelat din rețelele naționale fixe și mobile cu care avem încheiate acorduri de interconectare în vigoare.

Disponibilitate 100%

Ca și pentru alte servicii ale noastre, disponibilitatea continuă a GTS Număr Scurt este garantată prin SLA.

Un singur număr, mai multe linii

Poți folosi GTS Număr Scurt împreună cu echipamente care permit preluarea mai multor apeluri simultan, de către mai mulți utilizatori.

Suport specializat 24/7

Ai permanent asistență completă și proactivă în Network Operations Center (NOC).

CÂND AI NEVOIE DE GTS NUMĂR SCURT?

T0

Situația

Modelul de business al companiei tale se bazează pe un volum mare de tranzacții cu clienții, care vă sună pentru informații și comenzi. Ați decis să treceți de la numerele de format standard folosite până acum la un număr unic, scurt. Dar operatorul de telefonie cu care lucrați în prezent nu mai are numere scurte disponibile.

T1

Soluția

Treceți la GTS! Un număr de formatul 031.900X luat prin GTS Număr Scurt face lucrurile mai simple atât pentru voi, cât și pentru clienții voștri.

 

T2

Rezultatul

Un număr de format 031.900X este:
- mai ușor de promovat în campaniile publicitare
- mai vizibil în designul site-ului, pe materialele promoționale, pe ambalaje sau pe autovehicule
- mai ușor de ținut minte.

TESTIMONIAL
Fan Courier

“Expertiza tehnică și profesionalismul arătate de specialiștii GTS Telecom, împreună cu calitatea serviciilor furnizate sunt baza unei colaborări pe termen lung. Ne bucurăm să recomandăm serviciile GTS Telecom tuturor celor care sunt în căutarea unor soluții de calitate, dar și a unui partener de încredere.”

PARTENER

APLICAȚII

Numerele scurte sunt întâlnite cel mai des la companiile care au linii telefonice unde dau informații sau prin care preiau comenzi sau programări: taximetrie, livrare de mâncare, comerț, servicii medicale.

Un număr ales prin GTS Număr Scurt este util în aceste domenii, dar nu numai. Orice client apreciază când are la dispoziție o cale mai simplă prin care vă poate contacta, indiferent de ce servicii sau bunuri oferiți.

În plus, folosirea unui număr scurt încă de la debutul companiei pe piață îți dă șansa să construiești pas cu pas asocierea brandului vostru cu numărul respectiv.

Descoperă alte soluții

Voce

Voce

GTS Voce este o soluție completă, sigură și eficientă de comunicații de business prin voce.

GTS Centrex

GTS Centrex

GTS Centrex este un set de soluţii de telefonie care te ajută cu simplificarea și eficientizarea comunicațiilor de voce folosite de compania ta intern sau pentru relația cu clienții ori partenerii de business.

Teleconferință

Teleconferință

GTS Teleconferință este metoda simplă și convenabilă pentru realizarea teleconferințelor care reunesc angajații sau partenerii de afaceri ai companiei tale, oriunde ar fi ei în lume.

TelVerde

TelVerde

Cu GTS TelVerde, compania ta are un număr de forma 0800.4XX.XXX, cu taxare inversă. Clienții voștri pot suna fără să plătească: costurile apelurilor sunt acoperite integral de către voi.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?