Server Security

Server Security

Prevenirea intruziunilor
Scanarea vulnerabilităților
Previne pierderea datelor
Reduce riscul de indisponibilitate a serverului

Cere Ofertă

CE ESTE GTS SERVER SECURITY?

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS Server Security protejează:

 • infrastructura de servere fizice aflată on-premises sau colocată în centrele noastre de date
 • serverele virtuale ridicate pe o infrastructură de tip Private Cloud (VMware, Hyper-V, OpenStack)
 • serverele virtuale ridicate pe o infrastructură Public Cloud (GTS, AWS, Azure).

 Pe lângă experiența îndelungată în acest domeniu, inginerii noștri sunt la zi cu tot ce este nou. Procedurile pe care le aplicăm sunt testate în timp, așa încât tu și echipa ta să aveți siguranța că serverele voastre sunt … în siguranță!

Securitatea fizică este asigurată prin limitarea drastică a accesului la server: intră doar persoanele autorizate. Toate intrările, ieșirile și activitatea fiecărei persoane sunt înregistrate în fișiere de tip log, care asigură control și trasabilitate.

Accesul de la distanță este și el monitorizat. Urmărim activitățile suspecte, logările, schimbările de configurație sau de administrație.

Specialiștii noștri se asigură că sistemul de operare și orice software sau aplicație sunt la zi din punctul de vedere al patchurilor de securitate. Softurile inutile sunt eliminate. Monitorizăm și integritatea hardware-ului. Facem teste periodice ale componentelor.

Avem proceduri de backup pe care le implementăm pentru fiecare server. Backupul pentru loguri se face pe servere separate.

KEY FACTS

 • Punct de contact unic

  O singură persoană de contact pentru chestiunile de securitate și conectivitate.

 • Lider în rapoartele IDC, NSS Labs, Gartner

 • Costuri predictibile

  Prin predictibilitatea modelului de licențiere.

 • Suport certificat

  Discuți cu specialiști certificați în zona de securitate.

DE CE GTS SERVER SECURITY?

GTS Server Security este una dintre cele mai importante surse de stabilitate la care poți apela ca să te poți concentra pe dezvoltarea businessului.

Simplu pentru tine

Tot ce ține de echipa ta este gândit să fie ușor de implementat și de operat.

Analiză comportamentală & Machine Learning

Monitorizăm fluxurile interne de date folosind tehnologii de învățare automată și detecție a comportamentelor suspecte.

Stabilitate

Asigurăm menținerea în funcțiune a proceselor și operațiunilor.

Anti-Malware

Detectăm și eliminăm amenințările sofisticate, personalizate.

Acțiune localizată

Operațiunile de prevenție și detecție au în vedere cu prioritate zonele vulnerabile.

Analiză Sandbox

Folosim o soluție de securitate avansată împotriva atacurilor sofisticate sau targetate. Aceasta sporește capacitatea de detecție și raportare a amenințărilor care pot trece de soluțiile tradiționale.

CÂND AI NEVOIE DE GTS SERVER SECURITY?

T0

Situația

Ne mai putem imagina vreo activitate - economică, de educație sau medicală, de exemplu - fără să ne gândim imediat la digitalizare?…

Rolul pe care îl joacă datele în viața companiilor și a organizațiilor de toate tipurile este din ce în ce mai important. De aceasta sunt conștienți, din păcate, și cei care caută să profite de slăbiciunile sistemelor de securitate a datelor.

T1

Soluția

Cu toții avem nevoie de protecție împotriva atacurilor cibernetice, pentru binele companiilor noastre și al societății, în general.
 

Cu GTS Server Security, toată experiența noastră în domeniu, toată pasiunea inginerilor noștri și cele mai noi tehnologii sunt puse în slujba protecției infrastructurii companiei tale. 

T2

Rezultatul

Infrastructura - servere fizice sau virtuale - folosită de compania ta este mai rezistentă la atacuri. Vulnerabilitățile sunt detectate, analizate și eliminate. Riscul de pierdere a datelor este redus, la fel și cel de indisponibilitate a serverului.

TESTIMONIAL
Porsche

“Relația noastră cu GTS datează încă din 2003, timp în care soluțiile de comunicare oferite de aceștia au fost ajustate și adaptate ca să răspundă cât mai rapid și eficient la nevoile noastre. Cu seriozitate, promptitudine și profesionalism, echipa de experți GTS a reușit să dezvolte un pachet complet de servicii integrate de IT&C, personalizate pe cerințele noastre de business, simplificându-ne astfel tot procesul de comunicare cu angajații și distribuitorii auto din întreaga țară.”

PARTENERI

APLICAȚII

Pentru tot mai multe companii din toate domeniile, datele sunt o resursă valoroasă sau chiar vitală. Orice variantă folosești (servere fizice, servere virtuale în cloud privat sau servere virtuale în cloud public), GTS Server Security este soluția de securitate avansată prin care îți asiguri protecția serviciilor și aplicațiilor.

GTS Server Security poate cuprinde:

 • protecție anti-malware pentru servere Windows, Linux, Solaris, AIX, HP-UX
 • protecție pentru serverul de mail Microsoft Exchange
 • protecție împotriva vulnerabilităților serverelor end-of-life
 • integrarea fără agent cu VMware, oferind astfel VM-urilor protecție împotriva atacurilor în rețea, malware, ransomware și a vulnerabilităților
 • protecție pentru servere cu aplicații de ERP, CRM, WEB, File Server

Descoperă alte soluții

GTS Internet

GTS Internet

GTS Internet Access este soluția, bazată pe calitate și experiență, pentru conectarea la internet a companiei tale.

Disaster Recovery as a Service

Disaster Recovery as a Service

GTS Disaster Recovery as a Service îți permite restaurarea sistemelor, infrastructurilor și a datelor critice, precum și reluarea activității în urma unor dezastre naturale, breșe de securitate sau erori umane.

Backup as a Service

Backup as a Service

GTS Backup as a Service asigură protecția și disponibilitatea permanentă a datelor companiei tale, inclusiv pentru infrastructuri virtuale.

Anti-DDoS

Anti-DDoS

Atacurile de tip Distributed Denial of Service (DDoS) sunt una dintre cele mai grave amenințări cu care se poate confrunta compania ta

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?