Cariere la GTS

CARIERE LA GTS

“Să lucrezi aici înseamnă, în primul rând, să înveți. Într-o lume în care fiecare zi ne aduce o nouă provocare, rămânem buni doar dacă suntem din ce în ce mai buni!”
 

Răzvan Stoica, Director General GTS Telecom

CE JOB ȚI SE POTRIVEȘTE?

Lucrăm într-o lume complexă, pentru clienți care au de la o zi la alta oportunități și probleme noi. De aceea spunem că la GTS vii ca să înveți continuu. Dacă și ție îți place ideea asta, intră pe jobul care ți se potrivește și hai la treabă!

VIAȚA DE ECHIPĂ LA GTS

Teambuilding în Poiana Brașov: un puzzle de distracție și provocări!

Îți plac puzzle-urile de mari dimensiuni? Ești de-ai noștri! Îți plac și teambuildingurile în Poiană, în care avem de făcut un City Quest prin Brașov, cu probe - fotografiate drept dovadă! ...

Citește mai mult

Hawaiian party

La fiecare teambuilding intrăm pe deplin în rolul de oameni care se simt bine! Aici, dincolo de ochelarii fanteziști și straiele hawaiiene sunt doi membri ai echipei de management și unul dintre colegii care … 

Citește mai mult

Beach volley? Wind volley!

Un teambuilding la Mamaia, într-un weekend de toamnă însorit, dar … vântos! Nicio problemă, însă, pentru fanii voleiului din echipa noastră, a căror deviză în acele zile a sunat așa ....

Citește mai mult

Petrecere de Crăciun: Geek vs. Popular!

Petrecerile noastre de Crăciun au mereu câte o temă. Aici eram în clubul Expirat, unde fiecare dintre noi a venit costumat fie în Geek, fie în Popular. Bretele, papion, ochelari cu ramă groasă...

Citește mai mult

POVEȘTILE OAMENILOR DIN GTS

Cum este la GTS? Îți spun chiar viitorii tăi colegi!

Cristian Gherghina

“Asemenea expresiei "Toate drumurile duc la Roma!”, aventura mea în domeniul telecom m-a purtat către o destinație clară: GTS Telecom!

Prima impresie bună mi-au făcut-o procesul de integrare și atmosfera plăcută din cadrul Departamentului de Suport Tehnic. Aici am văzut prima dată la lucru valorile GTS și am realizat importanța unei bune comunicări cu clientul.

Pe parcursul anilor care au urmat, m-am bucurat de sprijinul și încrederea colegilor din management, avansând către poziții cu atribuții multiple în cadrul departamentelor NOC, Service Delivery și apoi Transmisiuni.

Calitatea oamenilor GTS contează atât de mult în dezvoltarea mea profesională, încât nu pot decât sa îl felicit pentru alegerea făcută pe … tânărul inginer Cristian Gherghina aflat la început de drum acum mai bine de 6 ani!”

Alecs Neacsu

“Am început marea aventură în 2007, încă din băncile Facultății de Electronică și Telecomunicații, într-o perioadă în care piața de Datacenter din România era încă în stadiul de “greenfield”, fară să știu că după 14 ani această nișă avea să-și pună amprenta pe eticheta mea de profesionist.

Multă pasiune, disciplină de fier și setea nepotolită de a atinge perfecțiunea operațională, m-au ajutat să cresc echipe de profesioniști de top în GTS.

GTS este compania care mi-a permis să ofer clienților noștri nivelul de servicii de care mi-ar plăcea mie să am parte ca și client.”

Șeila Porumb

“De peste 13 ani fac parte din echipa GTS: o echipă de oameni bine pregătiți, ambițioși și pasionați.

În toți acești ani am învățat continuu și mi-am dezvoltat cariera pas cu pas: am început să fac vânzări B2B ca Sales Executive, am preluat apoi rolul de Account Manager, Senior Account Manager, iar în prezent sunt Sales Team Leader.

Indiferent de departamentul din care facem parte, la GTS toți avem în comun orientarea către client. Reușim astfel să oferim suport la nivel de excelență, servicii premium, account management de calitate, iar toate în final se traduc în clienți care au încredere în echipa și soluțiile noastre. Împreună avem succes!”

Sorela Hurghes

“Am venit la GTS în 2011 și am crescut apoi atât în plan profesional, cât și în plan personal. În 2018 am dat curs unei noi provocări de carieră și am plecat în străinătate.

Am revenit în GTS, atrasă de lucrurile care mă ajutaseră să cresc: abordarea profesionistă, flexibilitatea, calitatea oamenilor și felul în care m-am simțit lucrând aici. M-am întors pentru a-mi continua progresul prin punerea în aplicare a noțiunilor învățate și îndeplinirea noilor obiective setate.

Deviza “lucrul bine făcut” și valoarea “oamenii fac diferența” sunt intens respectate aici.”

Cornel Sasu

“Povestea mea în GTS a început acum aproape patru ani și jumătate, la Customer Support. Încă din prima zi mi-am dat seama că locul meu este aici! Am fost primit cu căldură de colegii de departament, mi-au explicat ce am de făcut și s-au oferit să mă ajute indiferent de situație. Și chiar am avut nevoie de ajutor, pentru că la început nu înțelegeam mare parte din termenii pe care ei îi foloseau…

Apoi am avansat, având alături la fiecare pas - la orice oră, în orice situație! - oameni din toate departamentele, care m-au ajutat să mă dezvolt și să capăt experiența pe care o am acum.

În prezent ocup poziția de SNOC (Senior Network Engineer) și pot spune că nu mă voi opri niciodată de învățat. Serviciile pe care GTS-ul le oferă clienților sunt bazate pe multe și diferite tehnologii - asta conferă un mediu perfect pentru cei care sunt dornici să se dezvolte profesional.

Mă bucur că fac parte din familia “GTS”! Oamenii noștri fac diferența!”

TRAININGURI ȘI CERTIFICĂRI

Ca să avem succes, trebuie să fim mereu la zi cu tot ce este nou și de viitor în domeniile de care ne ocupăm.

VMware Professional 2020 Data Center Virtualization

confirmă capacitatea candidatului de a implementa, administra și depana o infrastructură vSphere V6.7, folosind cele mai bune practici în crearea unei baze puternice, flexibile și sigure pentru o agilitate de business care poate accelera transformarea către cloud computing.

CISCO Certified Internetwork Expert (CCIE)

validează abilitățile necesare unui inginer expert de rețea în a planifica, opera și depana infrastructura de rețea complexă și convergentă.

CISCO Certified Network Professional (CCNP)

confirmă cunoștințele și abilitățile cerute pentru a lucra cu soluții de rețea enterprise, soluții de centre de date, soluții de securitate și soluții pentru furnizori de servicii.

Fortinet Nertwork Security Expert 4 atestă

cunoașterea produselor Fortinet folosite pentru a face față amenințărilor digitale actuale. Inginerii cu această certificare au competențele și expertiza de a recunoaște rapid vulnerabilitățile în rețelele de comunicație, și le pot remedia cu succes.

CISCO Certified Network Associate (CCNA)

confirmă îndemânarea și cunoștințele specialistului în elementele fundamentale ale rețelei, accesul la rețea, conectivitatea IP, serviciile IP, elementele fundamentale de securitate și automatizarea și programabilitatea.

Nokia Network Routing Specialist I (NRS I)

Posesorii certificării Nokia Network Routing Specialist I (NRS I) sunt familiarizați cu elementele de bază ale modelului TCP / IP, Ethernet, adresare Internet și redirecționare de pachete, protocoale de rutare, tunelare MPLS și servicii de rețea privată virtuală (VPN)

Juniper Networks Certified Associate, Junos (JNCIA-Junos)

Certificarea Juniper Networks Certified Associate, Junos (JNCIA-Junos) validează înțelegerea fundamentelor rețelei și a funcționalității de bază a sistemului de operare Junos. Deținătorul certificării la acest nivel a demonstrat cunoștințe de bază până la nivel mediu de rețelistica.

BENEFICIILE TALE LA GTS

Dintotdeauna, GTS crește prin oameni. Fiecare dintre noi contează: muncim împreună, împărțim roadele succesului și suntem alături unii de alții în toate momentele vieții.

Buget de beneficii flexibile

Îți poți alege ce ți se potrivește mai bine.

Traininguri

Ca să fii mereu la zi cu tot ce este nou și de viitor în specialitatea ta.

Certificări plătite de companie

Te susținem în fiecare pas pe care îl faci pentru dezvoltarea ta profesională.

Salarii în avans

Știm că uneori ai nevoie să culegi mai devreme roadele muncii tale…

Abonamente medicale

Ai liniștea că, la nevoie, știi la cine să apelezi, fără să mai cheltuiești timp cu căutările.

Ajutor deces

Nimeni nu trebuie să treacă singur prin cele mai grele momente…

Ajutor de naștere

Bucuria ta este și a noastră!

Referral bonus

Unul dintre oamenii recomandați de tine a fost angajat? Primești un bonus!

Fructe de la birou

Ziua la birou e mai veselă când îi adăugăm … culoare, energie și vitamine!

Cadou de Crăciun

Sacul lui “Moș GTS” este mereu plin, iar renii nu greșesc niciodată drumul către noi!

 

Cadou de Paște

Suntem o echipă unită și veselă: cum ar putea să ne lipsească … un “iepuraș GTS”?

Cadou de 1 iunie pentru copii

Știm cât de mult contează pentru tine bucuria celor mici!

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?