GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS

Scalabilitate la mii de locații
5 Clase QoS
Acces la distanță prin internet public
Lățimi de bandă de la 1Mbps la 10Gbps

Cere Ofertă

CE ESTE GTS VPN MPLS?

GTS VPN MPLS este serviciul de comunicații de date între rețelele locale (LAN) și alte sisteme computerizate folosite de compania ta, printr-o rețea securizată și privată de tip wide area network (WAN).

GTS VPN MPLS este implementat prin intermediul rețelei IP/MPLS: fiecare rețea de tip VPN este separată într-o manieră logică și securizată de alte VPN-uri și de internet.

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, serviciul GTS VPN MPLS poate fi oferit într-o configurație de 5 Clase de Servicii, așa încât traficul critic pentru businessul tău să primească tratament prioritar.
 
Atunci când GTS VPN MPLS este furnizat prin echipamente administrate de noi, ai acces la o gamă completă de servicii opționale. Poți opta și pentru folosirea unor echipamente administrate de echipa ta, urmând ca tot voi să faceți în acest caz și configurarea serviciilor cu valoare adăugată.


GTS VPN MPLS este disponibil prin rețeaua noastră proprie de fibră optică pe întreg teritoriul României, Cehiei, Poloniei și Ungariei. Furnizăm acest serviciu și în alte țări, în colaborare cu parteneri autorizați și testați: Europa de Vest, America de Nord, țările din Balcani, statele baltice, Ucraina și Rusia.

KEY FACTS

 • Gamă variată de tehnologii de acces

  Fibră optică. ADSL. SDSL. Conexiuni radio PtP sau PtMP profesionale. Acces 3G/4G. 

 • Te poți extinde mai ușor

  Acoperirea globală a serviciilor de date GTS te poate ajuta să te extinzi internațional.

 • Asistență completă și proactivă 24 x 7

  Ai permanent acces la specialiștii noștri din Network Operations Centers (NOC).

 • Backup prin ISDN2 și ADSL

  Pentru varianta în care serviciul este administrat de noi.

DE CE GTS VPN MPLS?

Compania ta activează în mai multe locații? Aveți din ce în ce mai mulți oameni care au nevoie de acces remote? Prin GTS VPN MPLS ai la dispoziție o rețea securizată și privată.

Fiabilitate = productivitate

O conexiune fiabilă între birouri, respectiv între birou și angajații care lucrează la distanță înseamnă riscuri mai mici de întrerupere a activității sau de întârzieri.

Specialiști în reducerea costurilor

Designul inteligent și optimizat al rețelelor WAN create de inginerii noștri se reflectă direct în reducerea costurilor de IT ale companiei tale.

Supervizare integrală

În varianta administrată de noi, supervizăm serviciul în rețeaua backbone și de-a lungul întregii linii de acces a utilizatorului final, până la interfața LAN a echipamentului din locația ta.

Garanții prin SLA

Performanța serviciului este monitorizată și garantată prin SLA.

CÂND AI NEVOIE DE GTS VPN MPLS?

T0

Situația

Sediul vostru central se află în alt loc decât centrele de producție. Aveți birouri regionale în țară sau prezență în alte țări. Sau pur și simplu din ce în ce mai mulți angajați lucrează remote. Oricare ar fi situația companiei tale, ai nevoie ca traficul de date între locațiile sau utilizatorii aflați la distanță să se facă în siguranță și cu nivel ridicat de fiabilitate.

T1

Soluția

GTS VPN MPLS este o soluție fiabilă, sigură și privată, care te ajută să consolidezi cu ușurință traficul companiei tale. În plus, GTS VPN MPLS contribuie la îmbunătățirea performanței aplicațiilor prin rutare Quality of Service (QoS).

T2

Rezultatul

Te poți baza pe rețeaua creată prin GTS VPN MPLS pentru:

 • redirecționarea unei părți din resursele (oameni, timp, bugete) actuale de IT către activități cu valoare adăugată
 • acordarea unei mai mari libertăți de mișcare angajaților, care pot lucra remote în siguranță
 • extinderea internațională.

TESTIMONIAL
Fan Courier

“Expertiza tehnică și profesionalismul arătate de specialiștii GTS Telecom, împreună cu calitatea serviciilor furnizate sunt baza unei colaborări pe termen lung. Ne bucurăm să recomandăm serviciile GTS Telecom tuturor celor care sunt în căutarea unor soluții de calitate, dar și a unui partener de încredere.”

APLICAȚII

Cu GTS VPN MPLS, compania ta poate implementa o topologie de rețea extinsă, cu opțiuni flexibile de lățime de bandă și sistem complet de comunicare de date - răspunsul eficient pentru provocări operaționale precum:

 • Comunicare IP în cadrul companiei între un număr mare de centre aflate în locații diferite
 • Simplificarea considerabilă a administrării rețelei WAN, prin externalizarea administrării rutării și a serviciilor inteligente cu valoare adăugată
 • Crearea unei rețele WAN flexibile ca sprijin pentru dezvoltarea activității pe noi piețe (esențială pentru producătorii de bunuri de consum, rețelele de retail sau bănci)
 • Crearea de rețele multimedia pentru comunicare și colaborare unificate
 • Acces mobil la aplicațiile companiei printr-un server cu acces la distanță (Remote Access Server)

Descoperă alte soluții

GTS ETHERNET LINE

GTS ETHERNET LINE

GTS Ethernet Line asigură conectivitatea și transferurile de date între birourile companiei tale la nivel metropolitan, regional sau internațional.

GTS Ethernet VPN

GTS Ethernet VPN

GTS Ethernet VPN este o solutie flexibilă de comunicații, concepută pentru a sprijini aplicațiile critice ale companiei tale, serviciile de date și voce. 

Managed LAN

Managed LAN

GTS Managed LAN este serviciul prin care poți completa experiența echipei voastre IT interne cu cea a inginerilor noștri.

Managed Network Security

Managed Network Security

GTS Managed Network Security îți pune la dispoziție experiența specialiștilor noștri în soluții de securitate a rețelelor.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?