Certificări

Certificări

iso27001

Certificare ISO 27001 – Sistemul de management al securității informațiilor

Procesele operaționale ale GTS Telecom au la bază un Sistem de Management al Securității Informației, în conformitate cu cerințele ISO 27001, auditat anual și certificat de către DNV (UK). Politica GTS Telecom în domeniul securității este prezentată aici .

ISO 9001

Certificare ISO 9001 - Sistemul de management al calității

Activitatea GTS Telecom are în centru cerințele și așteptările clienților, prin preocuparea continuă pentru calitate, în cadrul unui Sistem de management al calității certificat în conformitate cu ISO 9001, auditat anual și certificat de către DNV (UK). Politica GTS Telecom în domeniul calității, mediului, sănătății și securității ocupaționale este prezentată aici.

AADR

Autorizarea centrelor de date GTS Telecom pentru a desfășura operațiuni de arhivare electronică

GTS Telecom deține Autorizarea pentru a desfășura operațiuni de arhivare electronică, acordată de Autoritatea pentru Digitalizarea României. Această autorizare certifică îndeplinirea de către centrele de date ale GTS Telecom din București și Cluj-Napoca a condițiilor specifice activității de arhivare electronică, la cel mai înalt nivel, în conformitate cu legislația specifică.

 

ONJN

Licenta ONJN clasa a II-a, pentru activitatea de management și facilități de găzduire pe platforma de jocuri de noroc

GTS Telecom deține Licența pentru activitatea de management și facilități de găzduire pe platforma de jocuri, acordată, pentru o perioada de 10 ani, prin Decizia Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc nr. 882, din data de 19.05.2016. Aceasta reprezintă certificarea calității serviciilor GTS Data Center și asigură dreptul legal de a găzdui în condiții de securitate echipamentele și datele organizatorilor de jocuri de noroc tradiționale și online, în centrele de date din București și Cluj-Napoca. 

 

ISO 14001

Certificare ISO 14001 – Sistemul de management de mediu

GTS Telecom este o companie preocupată de reducerea impactului asupra mediului, în cadrul unui Sistem de management de mediu certificat ISO 14001 de către Certind.

ISO 14001 Certification – Environmental management system

Certificare ISO 45001 – Sistemul de management al sănătății și securității ocupaționale

Ne concentrăm permanent pe grija pentru angajații și colaboratorii noștri, printr-un Sistem de management al sănătății și securității ocupaționale certificat ISO 45001 de către Certind.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?