Soluții IT

Parteneri ai oamenilor de IT, din 1993

Am fost primul ISP comercial din România. Am crescut apoi odată cu întreaga industrie IT&C, într-un parteneriat din ce în ce mai solid cu voi, oamenii care dau viață acestui domeniu.

Cere Ofertă

BUSINESS CHALLENGE

Compania la care lucrezi și-a propus să se extindă în Europa Centrală și de Est. Odată cu intrarea pe piețele din regiune, managementul vrea să creeze și niște echipe cu oameni din țările respective.

Din discuțiile interne rezultă că aveți nevoie de mutarea actualei infrastructuri de servere fizice către o infrastuctură de cloud. Soluția noastră? GTS Virtual Hosting Environment este un cloud public, în care aveți resurse de calcul, echipamente de rețea și stocare de clasă enterprise, colocate în centre de date ultramoderne, construite și operate conform standardului Tier III.

Odată serverele migrate în cloud, pentru backup te poți baza pe GTS Backup as a service Server: datele companiei voastre sunt protejate și pot fi recuperate rapid și integral. În plus, cu GTS Disaster Recovery as a Service datele sunt replicate în cel de-al doilea centru de date al nostru.

În plus, toate locațiile în care activați pot fi conectate, între ele și cu infrastructura migrată în cloudul nostru public, prin GTS VPN MPLS, serviciul de comunicații de date printr-o rețea securizată și privată de tip wide area network (WAN).

Obții astfel, într-o soluție integrată pentru care îți garantăm calitatea și suportul permanent:

- siguranță pentru datele companiei
- acces ușor și rapid
- timpi de răspuns mici și lățime de bandă garantată
- asigurarea funcționării optime a aplicațiilor critice de business
- calitatea comunicațiilor prin video streaming si voce.

KEY FACTS

  • Flexibilitate

    Experiența noastră cu toate tipurile de tehnologii ne ajută să adaptăm soluțiile la situația concretă cu care ne provoci.

  • Suport specializat 24/7

    Formată din ingineri specializaţi, echipa noastră de suport îți răspunde rapid și este disponibilă 24/7, în fiecare zi a anului.

  • Experiență reunită telecom & IT

    De la comunicare prin voce sau acces la internet, la soluții complexe de cloud sau securitate cibernetică, avem răspunsul pentru orice nevoie IT&C are compania ta.

SOLUȚII

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS este serviciul de comunicații de date între rețelele locale (LAN) și alte sisteme computerizate folosite de compania ta, printr-o rețea securizată și privată de tip wide area network (WAN).

Virtual Hosting Environment

Virtual Hosting Environment

GTS Virtual Hosting Environment este serviciul nostru de cloud public. O soluție personalizată care îți oferă resurse de calcul...

Disaster Recovery as a Service

Disaster Recovery as a Service

GTS Disaster Recovery as a Service îți permite restaurarea sistemelor, infrastructurilor și a datelor critice, precum și reluarea activității în urma unor dezastre naturale, breșe de securitate sau erori umane.

Backup as a Service

Backup as a Service

GTS Backup as a Service asigură protecția și disponibilitatea permanentă a datelor companiei tale, inclusiv pentru infrastructuri virtuale.

DE CE GTS?

Oricând vii către noi cu o cerere de ofertă, răspundem nu doar problemei cu care te confrunți, ci și încrederii pe care ne-o acorzi. Vei găsi mereu la GTS oameni pasionați și competenți, care îți dau soluții solide din punct de vedere tehnic, flexibilitate în discuții și argumente cu care să poți susține propunerea în fața managementului companiei tale.

Stabilitate dovedită

SLA operaţional 100% de la lansarea centrelor de date. Cloud public: 99,999%. Infrastructura de transport date: 99,98%.

Centre de date solide

Am conceput, am construit și administrăm cele două centre de date GTS ca pe adevărate fortărețe dedicate apărării celei mai sensibile părți a oricărui business modern: infrastructura IT.

Calitate de primă clasă garantată

Parametrii de performanță ai serviciilor noastre sunt garantați prin SLA.

Acoperire națională și regională

Deținem și operăm rețele metropolitane radio și de fibră optică nu doar în România, ci și în principalele țări din Europa Centrală.

TESTIMONIAL
Sephora

“GTS Telecom este furnizorul nostru preferat încă din 2015, când am decis să folosim serviciile și expertiza lor pentru platforma noastră online. Am ales GTS Telecom să fie singurul furnizor și, de atunci, relația noastră cu ei a devenit din ce în ce mai puternică. Colaborarea cu GTS Telecom ne face viața mult mai ușoară, făcând ca problemele obositoare de telecomunicații să „dispară”, fără a mai fi necesară nicio intervenție ulterioară. Am încredere că managerul nostru de cont ne va oferi sfaturi pe care știm că ne putem baza, precum și recomandarea și implementarea celor mai bune soluții pentru afacerea noastră. În timp, acestea s-au dovedit a fi cele mai bune pentru noi, atât din punct de vedere tehnic, cât și financiar.”

PARTENERI

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?