GTS ETHERNET LINE

GTS ETHERNET LINE

Interoperabilitate cu tehnologia LAN standard
3 clase QoS
SLA garantat
Suport Unicast, Multicast, Broadcast

Cere Ofertă

CE ESTE GTS ETHERNET LINE?

GTS Ethernet Line asigură conectivitatea și transferurile de date între birourile companiei tale la nivel metropolitan, regional sau internațional.

GTS Ethernet Line este un serviciu de comunicație privată bazat pe tehnologie IP/MPLS, care permite realizarea conexiunilor punct-la-punct sau punct-la-multipunct:

- între două sedii ale companiei tale
- între sediu și una dintre soluțiile noastre de cloud: GTS Virtual Private Server, GTS Virtual Hosting Environment sau GTS Dedicated Storage.

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS Ethernet Line acoperă integral nevoile businessului tău în ce privește asigurarea unui backup pentru volume mari de date, SAN, transferuri ample de date media, latență redusă și video broadcasting, aplicații de producție și distribuție.

Serviciul are 2 variante: GTS Ethernet Private Line (EPL) și GTS Ethernet Virtual Private Line (EVPL).

GTS EPL se bazează pe porturi de date, care vă permit să gestionați cu ușurință protocoalele de date și să creați propriile VLAN-uri. GTS EPL oferă un grad ridicat de transparență privind protocolul de date. Prin configurarea mai multor ID-uri de CE-VLAN, puteți crea și gestiona conexiuni virtuale multiple, pe același port, pentru diferite aplicații de business.

GTS EVPL este bazat pe porturi + VLAN (802.1Q) și oferă o transparență limitată a protocolului. GTS EVPL este o variantă simplu de gestionat, dar cuprinzătoare, care oferă posibilitatea de multiplexare a serviciilor (soluție punct-la-multipunct) la locația utilizatorului final.

GTS Ethernet Line este disponibil prin rețeaua noastră proprie de fibră optică pe întreg teritoriul României, Cehiei, Poloniei și Ungariei. Furnizăm acest serviciu și în alte țări, în colaborare cu parteneri autorizați și testați: Europa de Vest, America de Nord, țările din Balcani, statele baltice, Ucraina și Rusia.

KEY FACTS

 • Soluții de acces flexibile

  Fibră optică. SDSL. Conexiuni radio PtP sau PtMP profesionale.

 • Asistență completă și proactivă 24 x 7

  Ai permanent acces la specialiștii noștri din Network Operations Centers (NOC).

 • Servicii cu valoare adăugată

  În funcție de variantă: monitorizarea performanței, protecția serviciilor pe linia de acces, transparență îmbunătățită.

 • Rețea sigură și robustă

  Pentru îmbunătățirea protecției datelor voastre critice.

DE CE GTS ETHERNET LINE?

Cu GTS Ethernet Line conexiunea între birourile companiei tale, oriunde s-ar afla ele, funcționează ideal: viteză, fiabilitate, încredere și costuri avantajoase.

Buget eficientizat

Costurile și cheltuielile administrative ale companiei tale se reduc, datorită opțiunilor topologice flexibile.

Garanții prin SLA

Fiabilitatea și performanța de primă clasă sunt garantate contractual.

Dimensiuni frame garantate

Dimensiune frame minimă garantată: 1534 / 1526 / 1522 Bytes (EPL / EPL / EVPL). Dimensiune maximă frame garantată: 2000 Bytes.

Siguranță

Traficul vostru de date nu este expus unui mediu nesigur, cum este internetul.

CÂND AI NEVOIE DE GTS ETHERNET LINE?

T0

Situația

Ai deschis un business în domeniul financiar: o companie IFN. Folosești o infrastructură de servere aflată la sediu, peste care rulează aplicații de core banking și BI data warehouse. Conform normelor BNR, trebuie să implementezi cât mai repede planul de continuitate a businessului în caz de dezastru major.

T1

Soluția

Începe-ți activitatea cu dreptul: pune-ți datele și compania la adăpost de neprevăzut, cu una dintre soluțiile noastre de Infrastructure as a Service. Soluția este aflată în cloud, într-unul dintre centrele de date GTS, iar replicarea între cele două locații va fi asigurată de o linie privată GTS Ethernet Line.

T2

Rezultatul

Replicarea datelor voastre se va face în siguranță, GTS Ethernet Line garantând că traficul este conform cerințelor exigente ale domeniului vostru. Vei putea demonstra autorităților de reglementare că respectați normele impuse.

TESTIMONIAL
Lugera

“După o istorie de peste 10 ani de colaborare cu GTS Telecom, putem spune că recomandăm cu încredere și cea mai mare deschidere această companie pentru calitatea serviciilor de telecom, profesionalismul și dedicarea managerilor de cont cu care am lucrat în această perioadă, și rapiditatea cu care au fost soluționate întotdeauna solicitările și nevoile noastre, atât în domeniul vânzărilor, cât și din punct de vedere tehnic.”

APLICAȚII

Cu GTS Ethernet Line ai acces la o soluție de comunicații de date cu lățime de bandă garantată, configurabilă în termeni de Mbps/Gbps și care răspunde mai multor provocări operaționale, cum ar fi:

 • Crearea unei comunicații private LAN to LAN, fără o expunere într-un mediu nesigur precum internetul
 • Copierea și sincronizarea în timp real a unor volume mari de date între servere situate în locații distribuite geografic și soluții de stocare găzduite în centrele de date GTS din București sau Cluj-Napoca
 • Lățime de bandă dedicată pentru protecția continuă a datelor
 • Prioritizarea traficului pentru aplicații critice prin suport QoS
 • Furnizarea unei soluții de latență mică pentru conectarea la sistemele de tranzacționare
 • Comunicare video HD în timp real

Descoperă alte soluții

GTS Dark Fiber

GTS Dark Fiber

Prin GTS Dark Fiber la dispoziție o rețea de fibră optică “neagră”, adică neconectată la echipamentele noastre care transmit și recepționează lumină.

GTS Ethernet VPN

GTS Ethernet VPN

GTS Ethernet VPN este o solutie flexibilă de comunicații, concepută pentru a sprijini aplicațiile critice ale companiei tale, serviciile de date și voce. 

GTS Leased Line

GTS Leased Line

GTS Leased Line îți pune la dispoziție un canal securizat pentru transferul de date sau comunicații de voce.

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS este serviciul de comunicații de date între rețelele locale (LAN) și alte sisteme computerizate folosite de compania ta, printr-o rețea securizată și privată de tip wide area network (WAN).

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?