TESTIMONIALE

TESTIMONIALE

Deutsche Telekom Services Europe Romania

Deutsche Telekom Services Europe Romania a evoluat rapid în ultimii ani, necesitând o adaptare continuă a infrastructurii în vederea gestionării datelor, securizării cibernetice, extinderii acoperirii platformelor de comunicare și asigurării unei conectivități continue. În acest sens, GTS Telecom s-a dovedit un partener valoros, care ne-a susținut în extinderea serviciilor către clienții din grupul Deutsche Telekom și a facilitat comunicarea optimă, esențială în deservirea beneficiarilor serviciilor noastre. Un rol aparte l-au avut serviciile de voce și VPN International. Am apreciat proactivitatea și capacitatea de a înțelegere a nevoilor prezente și viitoare pentru asigurarea celui mai bun mediu pentru dezvoltare.

Deutsche Telekom Services Europe Romania
Rafi Medical

De peste 25 de ani, Rafi Medical reușește să fie un furnizor de încredere pentru operatorii medicali din România și grație colaborării strânse cu furnizori IT&C de top, așa cum este și GTS Telecom. Comunicarea rapidă este un element cheie în susținerea activităților de business, iar serviciile GTS au fost esențiale în acest sens. La fel au fost și soluțiile virtuale în cloud, care ne-au oferit posibilitatea de adaptare, pentru a susține evoluția companiei. Recomandăm cu încredere colaborarea cu GTS, companie mereu atentă la calitatea serviciilor oferite, cu un impact semnificativ în domenii de activitate ața cum este cel medical.

Rafi Medical
Editec

De peste zece ani pariem pe echipa GTS Telecom pentru furnizarea de soluții avansate de date, licențe și echipamente pentru infrastructura de IT. Rezultatele obținute și gradul ridicat de personalizare al serviciilor pe care le-am accesat ne-au permis, la rândul nostru, să ne susținem partenerii în dezvoltarea afacerilor locale. Pe o piață cu o competiție puternică și în evoluție continuă, este esențială capacitatea de a accesa cele mai noi soluții într-un interval optim de timp.

Editec
EuPlătesc

GTS Telecom ne este alături de peste zece ani, perioadă în care ne-au sprijinit în fiecare etapă de dezvoltare a companiei și a serviciilor oferite. Soluțiile furnizate ne-au ajutat să oferim clienților siguranță deplină a datelor și timpi optimi de răspuns pentru solicitările formulate. Am apreciat, în mod deosebit, relația cu specialiștii GTS Telecom, mereu implicați și flexibili în identificarea celor mai bune soluții, adaptate domeniului nostru de activitate.

EuPlătesc
Kandia Dulce

GTS Telecom este pentru Kandia Dulce un partener de încredere, care a demonstrat în cei 10 ani de colaborare că poate oferi servicii stabile și soluții variate, dovedind un grad mare de flexibilitate în momentele cheie ale parteneriatului.

Kandia Dulce
EveryMatrix

Pentru EveryMatrix, o companie lider într-un domeniu atât de dinamic, cum este cel al soluțiilor software pentru industria online de jocuri și pariuri sportive, calitatea partenerilor, mai ales pe segmentul conectivității și stocării de date, este esențială. Profesionalismul si seriozitatea echipei GTS Telecom România precum si calitatea serviciilor furnizate de acestia sunt doar cateva dintre lucrurile pe care le-am apreciat cel mai mult in cei 10 ani de colaborare.

EveryMatrix
PAID

PAID a ales GTS Telecom ca furnizor de servicii de găzduirea a echipamentelor sale atât din mediul principal de producție, cât și din cel secundar de recuperare în caz de dezastru, începând cu anul 2017. În cei peste 4 ani de colaborare, putem afirma că nu am avut niciun fel de incident datorat infrastructurii puse la dispoziție de GTS, disponibilitatea sistemelor fiind de 100%. Acest aspect este deosebit de important pentru PAID, a cărei activitate este bazată exclusiv pe platforme electronice online, disponibilitatea acestora fiind critică pentru companie.

Personalul GTS respectă procedurile de lucru agreate, fapt verificat în repetate rânduri, ceea ce ne asigură că echipamentele PAID sunt menținute într-un mediu sigur. De asemenea, răspunsul GTS la solicitarile făcute de noi a fost întotdeauna rapid și la obiect, premițându-ne astfel să ne derulăm proiectele și activitățile intenționate fără întârzieri.

În concluzie putem recomanda fără ezitări GTS ca un partener de încredere pentru servicii de găzduire de echipamente.

PAID (Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale S.A.)
OSF Global Services

Punem mereu accentul pe performanță și inovație în activitatea noastră, inclusiv în alegerea partenerilor de afaceri, iar în cei aproape zece ani de colaborare cu GTS, echipa lor de specialiști s-a ridicat constant la nivelul așteptărilor. Prin profesionalism și responsabilitate, au reușit să răspundă prompt și eficient la toate nevoile noastre.

OSF Global Services
Gothaer

„GTS este unul dintre cei mai longevivi parteneri Gothaer și un excelent furnizor de servicii de telecomunicații. Soluțiile tehnologice oferite de GTS ne asigură un flux de comunicare stabil, într-un mediu securizat, care contribuie la eficientizarea operațiunilor noastre zilnice.”

Gothaer

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?