Voce

Voce

Voce la calitate digitală
Numere personalizate
Portare fără probleme
Suport 24/7

Cere Ofertă

CE ESTE GTS VOCE?

GTS Voce este o soluție completă, sigură și eficientă de comunicații de business prin voce.

Am creat GTS Voce pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia. Putem oferi acest serviciu printr-o gamă largă de soluții tehnice, ceea ce îl face ușor de integrat cu infrastructura IT a companiei tale. În plus, portabilitatea numerelor vă garantează o migrare fără probleme.

Cu GTS Voce poți comunica nelimitat către toate destinațiile, în două variante tarifare adaptate nevoilor companiei tale.

KEY FACTS

 • Configurare simplă

  Alegeți doar numerele de telefon dorite și interfețele necesare.

 • Costuri sub control

  Primești rapoarte gratuite, iar factura este detaliată.

 • Suport 24/7

  Te bazezi permanent pe asistența completă a echipei noastre de specialiști din Network Operations Centers.

 • Independență tehnologică

  Cu GTS Voce ai acces la cea mai bună tehnologie.

DE CE GTS VOCE?

Telefonul este una dintre cele mai vechi căi de comunicare la distanță pentru business. Cu GTS Voce, convorbirile voastre telefonice au calitatea, stabilitatea și eficiența aduse de digitalizare!

Operațiuni neîntrerupte, garantat!

Calitatea echipamentelor, a software-ului și a rețelei, împreună cu experiența echipei noastre sunt elementele pe care ne bazăm atunci când îți garantăm prin SLA continuitatea operațiunilor GTS Voce.

Investiție de capital redusă

Datorită compatibilității crescute cu diverse componente hardware, software și de rețea, ai control mai mare asupra bugetului investit.

3 opțiuni tehnice

Poți opta pentru:
- Hardware PBX, soluție aflată la sediul vostru sau găzduită într-unul dintre centrele noastre de date, din București sau Cluj-Napoca
- Virtual PBX, o soluție software PBX sub forma unei mașini virtuale în GTS Cloud
- GTS Centrex, o centrală găzduită și administrată de GTS

Variante tarifare

Poți opta pentru pachete cu minute incluse, la care prețul pe minut scade cu creșterea volumului, sau pentru tarifarea la consum.

CÂND AI NEVOIE DE GTS VOCE?

T0

Situația

Vrei o soluție nouă de comunicații prin voce. Dar compania ta are mai multe locații care nu sunt unitare din punctul de vedere al infrastructurii și interfețelor.

T1

Soluția

Cu GTS Voce poți alege între mai multe opțiuni de acces, care îți permit conectarea la orice locație, indiferent de tipul de interfață sau infrastructură.

T2

Rezultatul

Caracteristicile comune tuturor opțiunilor de acces sunt:
- comunicare bidirecțională cu numere noi sau portate
- toate tipurile de destinații de apel, în special local, național, de pe fix pe mobil și internațional
- raportare complexă de utilizare, accesibilă online
- blocarea, redirecționarea apelurilor și multe alte caracteristici suplimentare.

TESTIMONIAL
Lugera

“După o istorie de peste 10 ani de colaborare cu GTS Telecom, putem spune că recomandăm cu încredere și cea mai mare deschidere această companie pentru calitatea serviciilor de telecom, profesionalismul și dedicarea managerilor de cont cu care am lucrat în această perioadă, și rapiditatea cu care au fost soluționate întotdeauna solicitările și nevoile noastre, atât în domeniul vânzărilor, cât și din punct de vedere tehnic.”

PARTENERI

APLICAȚII

Flexibilitatea și stabilitatea GTS Voce îl fac serviciul ales de companii de toate dimensiunile și din domenii multiple:

 • companii care au nevoie de comunicații la costuri avantajoase și ușor de estimat, prin pachetul cu minute incluse.
 • companii mari care anticipează o creștere a productivității, pentru susținerea căreia au nevoie de disponibilitatea și fiabilitatea soluției GTS Voce.
 • Call Centere care gestionează un volum mare de apeluri și doresc o soluție fiabilă, la costuri avantajoase, prin sistemul de tarifare în funcție de consum.
 • companii cu locații multiple, care au nevoie de o soluție de voce administrată și integrată complet, care să garanteze operațiuni neîntrerupte și fără probleme, prin funcționalitatea GTS Centrex oferită de GTS Voce.

Descoperă alte soluții

GTS Centrex

GTS Centrex

GTS Centrex este un set de soluţii de telefonie care te ajută cu simplificarea și eficientizarea comunicațiilor de voce folosite de compania ta intern sau pentru relația cu clienții ori partenerii de business.

Teleconferință

Teleconferință

GTS Teleconferință este metoda simplă și convenabilă pentru realizarea teleconferințelor care reunesc angajații sau partenerii de afaceri ai companiei tale, oriunde ar fi ei în lume.

Număr Scurt

Număr Scurt

Cu GTS Număr Scurt, compania ta are un singur număr de telefon, de forma 031.900X. Acest număr poate fi folosit și când primiți, și când dați telefoane.

TelVerde

TelVerde

Cu GTS TelVerde, compania ta are un număr de forma 0800.4XX.XXX, cu taxare inversă. Clienții voștri pot suna fără să plătească: costurile apelurilor sunt acoperite integral de către voi.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?