Soluții By Role / Management

Soluții care evoluează odată cu businessul vostru

Suntem permanent în căutarea celui mai bun mod în care inovația poate face mai profitabilă relația clienților noștri cu tehnologia.

Cere Ofertă

BUSINESS CHALLENGE

Oportunitățile de dezvoltare ale companiilor apar mai rapid decât oricând în istorie și sunt majoritar legate de lumea digitală. Provocările operaționale sau de HR, la fel. Iar riscurile de securitate cibernetică iau amploare…

Toate acestea fac ca relația cu tehnologia a unui manager de companie să fie din ce în ce mai complexă.

Ai nevoie ca echipa ta IT să aibă un partener pe care să se bazeze în orice situație.

Vă doriți un internet mai stabil sau cu viteză mai mare? Servicii moderne de voce fixă sau numere speciale? Control al accesului și securitate integrată a sediului? Soluții pentru comunicațiile de date locale, naționale sau internaționale? Management pentru servere, rețea sau wi-fi? Servicii de cloud care sunt gata oricând pentru pasul următor în evoluția voastră? Sau soluții avansate de securitate cibernetică și de business continuity?

La originea fiecărei cereri de ofertă pe care o primim se află o nevoie de siguranță, de perspectivă și de profitabilitate a companiei respective. Soluțiile pe care le creăm se bazează mereu pe toată experiența GTS în domeniu, pe pasiunea inginerilor noștri și pe cele mai noi tehnologii.

Lucrăm pentru fiecare client ca și cum am lucra pentru noi înșine. Așa am pornit la drum în 1993, așa continuăm zi de zi.

KEY FACTS

  • Te poți baza pe noi

    Suntem parte din Grupul Deutsche Telecom. Avem propria noastră rețea în Europa Centrală și de Est, 3 platforme de cloud și 2 Centre de date.

  • Suport specializat 24/7

    Echipa noastră de suport este formată din ingineri specializaţi și este disponibilă non-stop.

  • Calitate garantată

    Performanța serviciilor noastre este garantată prin termenii de Service-Level Agreement prevăzuți în contract.

SOLUȚII

Virtual Hosting Environment

Virtual Hosting Environment

GTS Virtual Hosting Environment este serviciul nostru de cloud public. O soluție personalizată care îți oferă resurse de calcul...

Disaster Recovery as a Service

Disaster Recovery as a Service

GTS Disaster Recovery as a Service îți permite restaurarea sistemelor, infrastructurilor și a datelor critice, precum și reluarea activității în urma unor dezastre naturale, breșe de securitate sau erori umane.

GTS Control Acces

GTS Control Acces

GTS Control Acces îți dă mai mult control asupra deplasărilor personalului sau vizitatorilor în incinta companiei voastre.

GTS Dark Fiber

Managed Network Security

GTS Managed Network Security îți pune la dispoziție experiența specialiștilor noștri în soluții de securitate a rețelelor.

DE CE GTS?

În domeniul nostru, calitatea soluțiilor depinde în primul rând de calitatea furnizorului. Atunci când trebuie să alegi cu cine lucrezi, poți conta pe noi: suntem un business mare, cu zeci de ani de experiență, cu echipă experimentată și cu activitate în toată Europa Centrală și de Est.

Sisteme de management certificate

ISO 9001: sistemul de management al calității. ISO 27001: sistemul de management al securității informațiilor. ISO 45001: sistemul de management al sănătății și securității ocupaționale. ISO 14001: sistemul de management de mediu.

Conectare internațională

Suntem singurul furnizor din România care îți poate oferi soluții integrate de conectivitate cu acoperire în America de Nord, Asia și Europa, prin rețelele Deutsche Telekom.

Noi perspective pentru echipa ta IT

În tot ce facem, acționăm ca parteneri ai specialiștilor IT din compania ta. Folosindu-ne serviciile, îți dai ocazia să aloci timpul și energia echipei interne IT către dezvoltarea unor proiecte specializate.

Construim relații profitabile

Experiența ne ajută să înțelegem mai repede ce nevoi aveți. Calitatea echipei ne ajută să îți câștigăm încrederea. Iar flexibilitatea ne ajută să creăm soluții în care inovația devine un instrument pentru creșterea businessului.

CASE STUDY
Regina Maria

“Pentru noi este important să utilizăm cele mai moderne tehnologii pentru a ne susține promisiunile făcute pacienților noștri. Iar avansul tehnologic în zona de infrastructură ne asigură conectivitatea necesară unei rețele medicale naționale de top.

Avem un parteneriat de lungă durată cu GTS Telecom, de peste 10 ani, timp în care s-au ridicat mereu la înălțimea așteptărilor, au acționat într-un mod profesionist și au venit în întâmpinarea necesităților noastre variate (expansiune, capacitate, calitate) cu soluții inovatoare și rapide. Avem un obiectiv comun în a oferi servicii de cea mai bună calitate clienților noștri.”

PARTENERI

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?