Program Digitizare PnRR

REȚEAUA GTS

Orice nevoi de conectare și transport de date ar avea compania ta, te bazezi permanent - la nivel național și internațional - pe rețeaua GTS!

Cere Ofertă

REȚEAUA NAȚIONALĂ GTS

Concepută, construită și administrată pentru performanță și fiabilitate.

Deținem și operăm o retea națională, redundantă, construită pe inele de capacități de 10/100 Gbps. Cele peste 100 de puncte de prezență (PoP) GTS din România sunt echipate la nivel de redundanță N+1 pentru componentele de infrastructură (alimentare electrică și răcire) și beneficiază de cel puțin două rute diverse de conectivitate prin fibră optică.

Programul nostru de mentenanță preventivă este riguros și cuprinde toate elementele de infrastructură (civilă, alimentare electrică, răcire și securitate), atât pentru PoP-uri, cât și pentru centrele de date GTS. Obiectivul acestui program este menținerea unui uptime de 100% pentru serviciile pe care le livrăm companiei tale. 

La nivel local, avem rețele de fibră optică proprie în principalele orașe ale țării și interconectări directe (peering) la capacități de 1/10 Gbps cu principalii ISP locali. Suntem prezenți în primul Internet Exchange din România, RONIX, și în centrele neutre de colocare NXDATA-1 și NXDATA-2.

REȚEAUA INTERNAȚIONALĂ

Conectarea companiei tale cu sursele de conținut se face direct și cu stabilitatea oferită de rețeaua noastră internațională.

GTS Telecom este direct conectată cu rețeaua globală a Deutsche Telekom, care deține propriile rețele regionale în America de Nord, Asia și Europa. Suntem singurul furnizor de servicii din România care îți poate oferi soluții integrate de conectivitate cu această acoperire!

Suntem, de asemenea, singurul operator din România cu prezență proprie în noduri de peering locale (România - RONIX, Ungaria - BIX, Cehia - NIX, Slovacia - SIX, Polonia - PL-IX) și internaționale (Viena - VIX, Frankfurt - DE-CIX, Amsterdam - AMSIX, Londra - LINX).

Pentru o conectivitate la internet de mare viteză și latențe reduse, deținem legături redundante cu principalii provideri Tier 1: Deutsche Telekom Global Carrier, CenturyLink (ex Level 3), Telia Carrier.

CENTRELE DE DATE GTS

Fundația solidă care asigură stabilitatea serviciilor esențiale pentru activitatea ta de business. 

Infrastructura IT, cea mai sensibilă parte a businessului tău, merită să fie protejată în cele două centre de date GTS, din București și Cluj-Napoca.

Echipamentele și tehnologia de ultimă generație, împreună cu pasiunea și experiența specialiștilor noștri ne permit să îți asigurăm o disponibilitate operațională de 100%.

DE CE GTS?

Suntem partenerul care te ajută să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologiile de ultimă generație folosite de compania ta!

EXPERIENȚĂ ÎN SOLUȚII DE VIITOR

Am pornit la drum în 1993, fiind primul ISP comercial din România. Operăm astăzi o reţea transfrontalieră proprie care se interconectează direct cu operatorii Tier 1. Suntem dintotdeauna gata pentru mâine!

SUPORT SPECIALIZAT

Echipa de suport alcătuită din ingineri specializaţi îți răspunde rapid și este disponibilă 24/7, în fiecare zi a anului.

STABILITATE & DISPONIBILITATE

SLA operaţional 100% de la lansarea centrelor de date. Cloud public: 99,999%. Infrastructura de transport date: 99,98%.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?