Backup as a Service Server

Managed LAN

Implementare, mentenanță, change requests
Specialiști Cisco & Juniper
Experiență reunită telecom & IT
Suport specializat 24/7

Cere Ofertă

CE ESTE GTS MANAGED LAN?

GTS Managed LAN este serviciul prin care poți completa experiența echipei voastre IT interne cu cea a inginerilor noștri.

Echipa noastră preia implementarea, mentenanța sau change requesturile pentru switchurile și routerele pe care le folosiți, fie că ele se află în Centrele noastre de date sau în locațiile companiei voastre.

Implementarea înseamnă:

 • instalarea soluției și întocmirea documentației tehnice aferente
 • asistență tehnică disponibilă 24 de ore pe zi, timp de 7 zile, pentru testarea de către voi a soluției implementate.

Mentenanțasigură menținerea în stare funcțională a soluției și suportul pentru aceasta:

 • update-uri și upgrade-uri necesare pentru asigurarea securității și a stabilității serviciului
 • backup pentru configurații
 • restore sau roll back în cazul apariției de probleme după update/upgrade
 • suport clienți 24/7

Prin Change request soluția implementată poate fi modificată, la nevoie:

 • analizăm solicitarea
 • vă informăm despre durata estimată a operațiunii și acționăm doar cu acordul vostru
 • experții noștri vă dau consiliere privind opțiunile disponibile, pe baza experienței noastre îndelungate în domeniu
 • primiți documentația soluției, incluzând modificările efectuate.

KEY FACTS

 • Costuri reduse

  Cu GTS Managed LAN costurile de operare a rețelei se reduc.

 • Specialiști Cisco & Juniper

  Echipa noastră este compusă din specialiști certificați (inclusiv nivel CCIE), cu experiență extinsă în lucrul cu soluții Cisco și Juniper.

 • Suport specializat 24/7

  Ai permanent asistență completă în Network Operations Center (NOC).

 • Experiență reunită telecom & IT

  Experiența noastră îndelungată atât în telecomunicații, cât și în IT ne ajută să îți propunem soluții optimizate.

DE CE GTS MANAGED LAN?

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS Managed LAN răspunde nevoii voastre de a avea o infrastructură IT dinamică și adaptabilă, cu modificări făcute în termene scurte.
 

Mai eficient pentru echipa ta IT

Având sprijinul GTS Managed LAN, echipa voastră IT se poate concentra pe prioritățile de business ale companiei.

Nu contează unde sunt echipamentele

GTS Managed LAN este disponibil atât pentru echipamente colocate în Centrele de date GTS, cât și pentru cele aflate în locațiile companiei tale.

Mai puțin efort pentru HR

Specialiștii în IT sunt o resursă scumpă și destul de greu de găsit. Accesul la experții noștri prin GTS Managed LAN înseamnă că presiunea angajărilor și trainingurilor pentru echipa de IT este redusă.

Conformitate cu standardele

GTS Managed LAN vă ajută să aveți o rețea conformă cu standardele de stabilitate și securitate cerute de specificul activității voastre.

 

CÂND AI NEVOIE DE GTS MANAGED LAN?

T0

Situația

Indiferent de domeniul de activitate, creșterea companiei tale este strâns legată de calitatea infrastructurii de telecomunicații și IT pe care o folosiți. Administrarea LAN de către echipa internă IT este o soluție bună în primii ani de business, probabil, dar ea își atinge limitele în momentul în care specialiștii voștri devin din ce în ce mai ocupați.

T1

Soluția

GTS Managed LAN nu este o simplă externalizare. Experiența și profesionalismul inginerilor noștri vin în sprijinul eforturilor echipei voastre IT, pentru a asigura atât fiabilitatea și securitatea rețelei, cât și o administrare eficientă din punctul de vedere al cifrelor de business.

T2

Rezultatul

Rețeaua voastră locală este din ce în ce mai puțin o sursă de cheltuieli și de stres, și din ce în ce mai mult un instrument de business pe care vă puteți baza permanent.
 

TESTIMONIAL
Porsche

“Relația noastră cu GTS datează încă din 2003, timp în care soluțiile de comunicare oferite de aceștia au fost ajustate și adaptate ca să răspundă cât mai rapid și eficient la nevoile noastre. Cu seriozitate, promptitudine și profesionalism, echipa de experți GTS a reușit să dezvolte un pachet complet de servicii integrate de IT&C, personalizate pe cerințele noastre de business, simplificându-ne astfel tot procesul de comunicare cu angajații și distribuitorii auto din întreaga țară.”

PARTENERI

APLICAȚII

Până nu demult, decizia companiilor de a-și administra in-house, sau folosind câte un specialist “freelance” extern, rețelele era una justificată financiar și operațional. Între timp, însă, viteza cu care se dezvoltă telecomunicațiile și tehnologiile informaționale a crescut mult peste puterea de adaptare a acestui sistem de lucru.

În orice domeniu ar activa compania ta, riscurile de securitate și stabilitatea îndoielnică a rețelei sunt surse de întreruperi, de erori și de costuri neprevăzute. În plus, presiunea astfel pusă pe echipa internă IT poate duce la probleme de motivare și retenție a personalului…

Descoperă alte soluții

Endpoint Protection

Endpoint Protection

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS Endpoint Protection înseamnă un plus de siguranță pentru compania ta în zona de endpoint...

Managed Servers

Managed Servers

Prin GTS Managed Servers, inginerii GTS te pot ajuta cu designul și implementarea celei mai adecvate soluții pentru serverele companiei tale.

Managed Network Security

Managed Network Security

GTS Managed Network Security îți pune la dispoziție experiența specialiștilor noștri în soluții de securitate a rețelelor.

Server Security

Server Security

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS Server Security protejează...

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?