Teleconferință

Teleconferință

Soluție simplă pentru teleconferințe
Fiabilitate ridicată & calitate digitală
Scalabil până la sute de participanți
Suport specializat 24/7

Cere Ofertă

CE ESTE GTS TELECONFERINȚĂ?

GTS Teleconferință este metoda simplă și convenabilă pentru realizarea teleconferințelor care reunesc angajații sau partenerii de afaceri ai companiei tale, oriunde ar fi ei în lume.

Stabilitatea, fiabilitatea și calitatea digitală a comunicăriii prin GTS Teleconferință îl recomandă pentru companii de toate dimensiunile și din toate domeniile. Serviciul poate fi adaptat pentru activități specifice (cursuri, întâlniri interne sau ale conducerii), iar discuțiile pot fi înregistrare.

GTS Teleconferință este accesibil NON STOP, de oriunde din lume. Nu este nevoie de rezervare, fiecare participant trebuie doar să formeze numărul de acces și apoi codul pentru a intra în legătura telefonică cu ceilalți.

KEY FACTS

 • Orice rețea, orice tip de telefon

  Participanții pot intra în conferință de oriunde din lume, utilizând orice tip de telefon (analog, digital sau mobil). Serviciul este compatibil cu toate rețelele fixe și mobile.

 • Calitate la standarde înalte

  Standardele tehnice ridicate la care funcționează GTS Teleconferință asigură servicii de calitate și fără întreruperi.

 • Scalabil

  GTS Teleconferință poate susține teleconferințe cu sute de participanți.

 • Fără rezervare

  Teleconferințele pot fi configurate oricând, la cerere.

DE CE GTS TELECONFERINȚĂ?

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS Teleconferință îți ajută echipa să comunice eficient, prin cel mai natural mod de contectare la distanță al unui grup de oameni: teleconferințele.

Suport specializat 24/7

Ai permanent asistență completă și proactivă în Network Operations Center (NOC).

Confidențialitate asigurată

Pentru a asigura confidențialitatea convorbirilor voastre, GTS Teleconferință generează automat coduri de acces securizat pe care le transmite doar către administratorul conferinței. Acesta poate schimba codul de acces, dacă este necesar, printr-un simplu apel telefonic.

Comoditate și calitate

Teleconferințe inițiate oricând. Calitate superioară a vocii.

Comunicare mai eficientă

Toți participanții la o teleconferință primesc același mesaj în același timp și își pot spune părerea pe loc, ceea ce facilitează operativitatea echipei și luarea deciziilor.

CÂND AI NEVOIE DE GTS TELECONFERINȚĂ?

T0

Situația

Lumea dinamică în care activează compania ta nu are vacanțe. Ți s-a întâmplat vreodată să apară ceva urgent, pentru care echipa ta să aibă nevoie să discute cu tine, chiar atunci când ești în vacanță într-un loc în care accesul la internet este nesigur?

T1

Soluția

Oriunde ai fi în lume, poți intra în legătură directă cu colegii sau partenerii tăi de afaceri folosind orice telefon pe care îl ai la dispoziție. Prin GTS Teleconferință întâlnirile sunt ușor de inițiat, iar comunicarea este clară.

T2

Rezultatul

În doar câteva minute, poți fi prezent în orice discuție care are nevoie de tine, de la hotel, de pe plajă sau de pe drum. Față de un e-mail adresat unui grup de persoane, de exemplu, care are nevoie de reply de la fiecare (și apoi de reply la reply…), cu o teleconferință GTS Teleconferință lucrurile sunt clare pentru toată lumea într-un timp mult mai scurt.

TESTIMONIAL
Lugera

“După o istorie de peste 10 ani de colaborare cu GTS Telecom, putem spune că recomandăm cu încredere și cea mai mare deschidere această companie pentru calitatea serviciilor de telecom, profesionalismul și dedicarea managerilor de cont cu care am lucrat în această perioadă, și rapiditatea cu care au fost soluționate întotdeauna solicitările și nevoile noastre, atât în domeniul vânzărilor, cât și din punct de vedere tehnic.”

PARTENERI

APLICAȚII

În orice domeniu ai activa și oricare ar fi dimensiunea companiei tale, poți folosi GTS Audiomeeting pentru:

 • discuții între angajații sau cu partenerii de afaceri aflați în locații diferite
 • cursuri pentru angajații aflați în locații diferite
 • folosirea funcționalităților audio pentru a susține prezentări către grupuri de participanți
 • interacțiunea mai eficientă cu echipele globale
 • întâlniri săptămânale sau lunare ale managementului regional sau global
 • întruniri ale comitetului director, cu participarea membrilor din regiuni diferite.

Descoperă alte soluții

Teleconferință

Teleconferință

GTS Teleconferință este metoda simplă și convenabilă pentru realizarea teleconferințelor care reunesc angajații sau partenerii de afaceri ai companiei tale, oriunde ar fi ei în lume.

GTS Centrex

GTS Centrex

GTS Centrex este un set de soluţii de telefonie care te ajută cu simplificarea și eficientizarea comunicațiilor de voce folosite de compania ta intern sau pentru relația cu clienții ori partenerii de business.

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS este serviciul de comunicații de date între rețelele locale (LAN) și alte sisteme computerizate folosite de compania ta, printr-o rețea securizată și privată de tip wide area network (WAN).

Managed LAN

Managed LAN

GTS Managed LAN este serviciul prin care poți completa experiența echipei voastre IT interne cu cea a inginerilor noștri.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?