GTS Ethernet over DWDM

GTS Ethernet over DWDM

Capacitate până la 100Gbps
Soluție nouă, inovatoare
Posibilitate de criptare
Siguranță și fiabilitate

Cere Ofertă

CE ESTE GTS ETHERNET OVER DWDM?

GTS Ethernet over DWDM este un serviciu de transport care folosește tehnologie de ultimă generație și care îți permite utilizarea mult mai bună a fibrei optice. Este o soluție inovativă pe care am integrat-o ca să te ajutăm să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia.

Prin DWDM (“Dense Wavelength Division Multiplexing”) poți transmite mai multe informații sau tipuri de informații în același timp, prin aceeași fibră, folosind lungimi de undă diferite (și care au culori diferite). Capacitatea de livrare ajunge până la 100Gbps.

Prin GTS Ethernet over DWDM ai acces la servicii de diverse tipuri (multiprotocol): FiberChannel, SDH, Ethernet etc. În plus, poți alege între:

- folosirea infrastructurii noastre DWDM existente

- construirea de către noi a unei rețele DWDM dedicate, după specificații pe care le agreăm împreună. Această rețea va trece apoi în proprietatea companiei tale, dar administrarea ei poate fi făcută în continuare de experții noștri.

KEY FACTS

  • Viteză mult superioară

    Viteza transferurilor tale crește de la Mbps la zeci de Gbps.

  • Rețea elastică

    GTS Ethernet over DWDM vine cu soluții de fail-over și capabilități de restaurare.

  • Conectare simplă

    Te poți conecta la serviciile publice folosind o soluție familiară cu interfață Ethernet.

  • Timpi reduși de comutare, bandă garantată

DE CE GTS ETHERNET OVER DWDM?

GTS Ethernet over DWDM este o tehnologie metro eficientă pentru livrarea informațiilor cu viteze foarte mari.

Siguranță ridicată a datelor

Ethernet over DWDM vine cu posibilitatea de criptare a datelor transmise, timp redus de comutare și bandă garantată.

Fără congestii

GTS Ethernet over DWDM elimină congestiile la transferul datelor dintr-o rețea LAN într-o rețea MAN.

Capacități mari

GTS Ethernet over DWDM livrează capacități între 1G și 100G atât metro, cât și național sau internațional.

Ideal pentru servicii care folosesc lățime mare de bandă

GTS Ethernet over DWDM răspunde nevoilor specifice pentru Voice over IP, videoconferințe, video la cerere, web hosting, content delivery etc.

CÂND AI NEVOIE DE GTS ETHERNET OVER DWDM?

T0

Situația

Aplicațiile de business la distanță și materialele video sau audio de mari dimensiuni sunt tot mai folosite în multe domenii. Solicitarea pe care ele o aduc rețelelor metropolitane (MANs) și celor e extinse (WANs) este și ea din ce în ce mai mare.

T1

Soluția

Cel mai bun răspuns în fața acestor provocări? Să adopți o nouă arhitectură IT, care vine cu beneficii multiple pentru compania ta. Viteza mult mărită, costul scăzut și capabilitățile plug-and-play la nivelul transferului de date se combină cu scalabilitatea și rezistența rețelelor de fibră optică în nivelul de transport Ethernet over DWDM.

T2

Rezultatul

Cu GTS Ethernet over DWDM transferurile de date ale companiei tale trec la nivelul următor din toate punctele de vedere: viteză, capacitate, siguranță și fiabilitate.

TESTIMONIAL
Gothaer

„GTS este unul dintre cei mai longevivi parteneri Gothaer și un excelent furnizor de servicii de telecomunicații. Soluțiile tehnologice oferite de GTS ne asigură un flux de comunicare stabil, într-un mediu securizat, care contribuie la eficientizarea operațiunilor noastre zilnice.”

PARTENERI

APLICAȚII

GTS Ethernet over DWDM este un serviciu atractiv livrat printr-o tehnologie de ultimă generație care se adresează în special companiilor medii și mari.


Protocoalele independente pe care le oferă permit transportul oricărui fel de trafic: date, storage, TDM etc. Iar lărgimea de bandă mare împreună cu costul eficient al soluției dau companiilor posibilitatea să folosească și mai bine rețeaua - proprie sau a GTS - de fibră optică.
 

Descoperă alte soluții

GTS Internet

GTS Internet

GTS Internet Access este soluția, bazată pe calitate și experiență, pentru conectarea la internet a companiei tale.

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS este serviciul de comunicații de date între rețelele locale (LAN) și alte sisteme computerizate folosite de compania ta, printr-o rețea securizată și privată de tip wide area network (WAN).

GTS ETHERNET LINE

GTS ETHERNET LINE

GTS Ethernet Line asigură conectivitatea și transferurile de date între birourile companiei tale la nivel metropolitan, regional sau internațional.

Managed LAN

Managed LAN

GTS Managed LAN este serviciul prin care poți completa experiența echipei voastre IT interne cu cea a inginerilor noștri.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?