Soluții de securitate 360° de la specialiști IT&C

VEZI VIDEO

“Relația noastră cu GTS datează încă din 2003, timp în care soluțiile de comunicare oferite de aceștia au fost ajustate și adaptate ca să răspundă cât mai rapid și eficient la nevoile noastre. Cu seriozitate, promptitudine și profesionalism, echipa de experți GTS a reușit să dezvolte un pachet complet de servicii integrate de IT&C, personalizate pe cerințele noastre de business, simplificându-ne astfel tot procesul de comunicare cu angajații și distribuitorii auto din întreaga țară.”

Porsche România

“Pentru noi este important să utilizăm cele mai moderne tehnologii pentru a ne susține promisiunile făcute pacientilor noștri. Iar avansul tehnologic în zona de infrastructură ne asigură conectivitatea necesară unei rețele medicale naționale de top. 

 Avem un parteneriat de lungă durată cu GTS Telecom, de peste 10 ani, timp în care s-au ridicat mereu la înălțimea așteptărilor, au acționat într-un mod profesionist și au venit în întâmpinarea necesităților noastre variate (expansiune, capacitate, calitate) cu soluții inovatoare și rapide. Avem un obiectiv comun în a oferi servicii de cea mai bună calitate clienților noștri.

Regina Maria

“Expertiza tehnică și profesionalismul arătate de specialiștii GTS Telecom, împreună cu calitatea serviciilor furnizate sunt baza unei colaborări pe termen lung. Ne bucurăm să recomandăm serviciile GTS Telecom tuturor celor care sunt în căutarea unor soluții de calitate, dar și a unui partener de încredere.”

Fan Courier

CE JOB ȚI SE POTRIVEȘTE?

Lucrăm într-o lume complexă, pentru clienți care au de la o zi la alta oportunități și probleme noi. De aceea spunem că la GTS vii ca să înveți continuu. Dacă și ție îți place această idee, intră pe jobul care ți se potrivește și hai la treabă!

Parteneri

GTS KNOW-HOW

Vrei să citești sau să descarci materiale despre serviciile noastre sau despre domeniile în care suntem specialiști? Găsești aici broșuri, prezentări și alte materiale informative.

GHID PRACTIC: 10 PAȘI PENTRU MIGRAREA EFICIENTĂ A DATELOR ÎN CLOUD

Citește mai mult

Webinar: Cum alegi cel mai bun serviciu cloud pentru afacerea ta?

Citește mai mult

Solution brief

Viziteaza un Data Center GTS!

Bine ai venit în universul GTS! Dacă ai ajuns aici înseamnă că tehnologia este printre pasiunile tale. Ești în locul potrivit!

Citește mai mult

Webinar: Cum a transformat Tanzu navigarea în cloud

Citește mai mult

DE CE GTS?

Suntem partenerul care te ajută să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologiile de ultimă generație folosite de compania ta!

Experiență în soluții de viitor

Am pornit la drum în 1993, fiind primul ISP comercial din România. Operăm astăzi o reţea transfrontalieră proprie care se interconectează direct cu operatorii Tier 1.

Stabilitate & disponibilitate

SLA operaţional 100% de la lansarea centrelor de date. Cloud public: 99,999%. Infrastructura de transport date: 99,98%.

Suport Specializat

Echipa de suport alcătuită din ingineri specializaţi îți răspunde rapid și este disponibilă 24/7, în fiecare zi a anului.

CENTRELE DE DATE GTS

Centrele noastre de date sunt cel mai sigur loc pentru datele companiei tale!

Amplasarea lor pe două plăci tectonice diferite. Designul și construcția moderne și solide. Conformitatea cu standardele internaționale ale domeniului. Sistemele avansate de pază, protecție la incendiu și alimentare cu energie electrică.

Totul este gândit pentru siguranța de care are nevoie businessul tău în această lume din ce în ce mai complexă.

CLUJ BUCUREȘTI
GTS Data Centers
GTS POPs
GTS Data Centers
GTS POPs

CERTIFICĂRI

Calitatea serviciilor noastre se naște din modul în care gândim și muncim zi de zi. Consistența principiilor și acțiunilor noastre este dovedită de cerificările pe care le deținem.

Certificare ISO 27001 – Sistemul de management al securitatii informatiilor

Procesele noastre operaționale au la bază Sistemul de Management al Securității Informației în conformitate cu cerințele ISO 27001, auditat anual și certificat de către DNV-GL. Politica GTS Telecom în domeniul securității este prezentată aici.

Certificare ISO 9001 - Sistemul de management al calității

Activitatea GTS Telecom are in centru cerintele si asteptarile Clientilor, prin preocuparea continua pentru calitate, in cadrul unui Sistem de management al calitatii certificat in conformitate cu ISO 9001, auditat anual si certificat de catre DNV-GL (UK). Politica GTS Telecom în domeniul calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale este prezentata aici.

Autorizarea centrelor de date GTS Telecom pentru a desfășura operațiuni de arhivare electronică

GTS Telecom deține Autorizarea pentru a desfășura operațiuni de arhivare electronică, acordată de Autoritatea pentru Digitalizarea României. Această autorizare certifică îndeplinirea de către centrele de date ale GTS Telecom din București și Cluj-Napoca a condițiilor specifice activității de arhivare electronică, la cel mai înalt nivel, în conformitate cu legislația specifică.

Licență ONJN clasa a II-a, pentru activitatea de management și facilități de găzduire pe platformă de jocuri de noroc

GTS Telecom deține Licența pentru activitatea de management și facilități de găzduire pe platformă de jocuri, acordată pentru o perioadă de 10 ani prin Decizia Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc nr. 882, din data de 19.05.2016. Aceasta reprezintă certificarea calității serviciior Centrelor noastre de date și ne dă dreptul legal de a găzdui în condiții de securitate echipamentele și datele organizatorilor de jocuri de noroc tradiționale și online, în centrele de date din Bucuresti și Cluj-Napoca. Găsești lista companiilor licențiate pe site-ul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc

Certificare ISO 45001 – Sistemul de management al sănătății și securității ocupaționale

Ne concentrăm permanent pe grija pentru angajații și colaboratorii noștri, printr-un Sistem de management al sănătății și securității ocupaționale certificat ISO 45001 de către Certind.

Certificare ISO 14001 – Sistemul de management de mediu

Suntem o companie preocupată de reducerea impactului asupra mediului, în cadrul unui Sistem de management de mediu certificat ISO 14001 de către Certind.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?