Povestea noastră

Despre GTS

Fondat în 1993
O companie Deutsche Telekom AG
Soluții clare, solide, adaptate
Tehnologii de ultimă generație

Cine suntem

Suntem specialiști în servicii IT&C bazate pe tehnologii de ultimă generație.

Am pornit la drum în 1993, ca pionieri ai furnizării de internet în România. Am contribuit apoi la dezvoltarea pieței IT&C și, prin ea, la dezvoltarea întregii societăți. Facem parte din Grupul Deutsche Telekom.

Clienții noștri sunt companii locale și internaționale cu standarde ridicate. Suntem onorați de încrederea fiecăruia dintre ei și căutăm mereu să fim din ce în ce mai buni.

Suntem într-o căutare permanentă de soluții clare, solide și care evoluează odată cu nevoile clientului.

Inovăm continuu, dar credem doar în inovația testată.
Creăm soluții integrate ori de câte ori integrarea este relevantă pentru client.
Prețuim ordinea: prin ea simplificăm relația din ce în ce mai complexă pe care businessurile clienților noștri o au cu lumea datelor și a telecomunicațiilor.

150
employees
1.100
customers
2
Data centers

VIZIUNE

Viziunea GTS
 

Suntem dedicați lumii de business. Calitatea de top a serviciilor pe care le oferim ne ajută să creăm soluții relevante și eficiente pentru clienții noștri.

Suntem mereu la zi cu tot ce este nou și de viitor în domeniile de care ne ocupăm.

Viziunea noastră este testată și validată de timp și de rezultatele de business ale clienților.
 

VALORI

Suntem dedicați clienților noștri

Pentru noi este esențial să înțelegem nevoile clienților și să construim soluții inovatoare, care îi ajută să își dezvolte afacerile.


Ne ținem de cuvânt

Încrederea se câștigă. Ne ținem de cuvânt și facem ceea ce spunem că vom face, astfel încât oricine știe că poate conta pe noi.


Oamenii noștri fac diferența

Suntem pasionați și competenți. Avem curajul de a încerca lucruri noi. Lucrăm în echipă pentru a livra servicii la cele mai înalte standarde. Suntem mândri de GTS.

SOLUȚII PENTRU TELECOMUNICAȚII, DIN 1993

GTS Telecom a fost creat prin fuziunea între KPNQwest România și GTS România, ambele fondate în 1993. KPNQwest România, inițial numită EUnet, fusese primul furnizor comercial de servicii internet în România.

După fuziune, cele două companii au operat împreună infrastructura de comunicații națională și au pus în funcțiune în Oradea prima rețea transfrontalieră privată după liberalizarea comunicațiilor în 2003.

În 2014 Deutsche Telekom AG cumpără grupul GTS Central Europe, devenind astfel proprietar al GTS Telecom.

1993

Sunt fondate în același an, dar fără legătură între ele, EUnet România și GTS Central Europe (subsidiară a GTS Inc. SUA). GTS a devenit astfel una dintre primele companii de profil din Europa Centrală și de Est cu un backbone solid și propria rețea multinațională de transmisiuni de date de mare capacitate, centre de date securizate și specialiști în networking.

1997

GTS își completează portofoliul cu servicii de internet, oferindu-le clienților din mediul de afaceri acces de cea mai înaltă calitate la internet de mare viteză, prin dial-up, satelit și fibră optică.

2000

KPNQwest / GTS România este noul nume al EUnet România. Compania își extinde portofoliul, incluzând și solutii din domeniul IT&C. Extinderea infrastructurii de rețea este o componentă-cheie a succesului în Europa Centrală și de Est.

2001

GTS devine membru fondator al Asociației Naționale a Internet Service Providerilor din România (ANISP) și al RoNIX (Romanian Network for Internet eXchange).

2004

KPNQwest și GTS România fuzionează sub numele GTS Telecom.

2007

GTS lansează prima amprentă de Data Center la București, în clădirea Electromagnetica Business Park.

2010

GTS Telecom achiziționează compania de telecomunicații Datek Telecom, consolidându-și poziția pe piața telecomunicațiilor.

2014

Deutsche Telekom AG achiziționează grupul GTS Central Europe

2016

GTS lansează al doilea Data Center din România, la Cluj-Napoca, în clădirea Liberty Technology Park. În același an premiul EuroCloud Europe pentru “Cel mai bun serviciu cloud pentru piețe orizontale” este acordat suitei de servicii GTS Cloud.

2018

GTS Telecom aniversează 25 de ani de activitate în România!
În același an, GTS Telecom primește distincția “Partenerul Anului 2017 Bitdefender”.

2019

GTS Telecom își întărește gama de servicii de securitate, lansând platforma GTS Firewall as a Service și soluția securitate cibernetică Disaster Recovery.

MANAGEMENT

Răzvan Stoica, General Manager

“Sunt inginer, absolvent de Electronică și Telecomunicații la UPB, iar în GTS m-a adus … curiozitatea față de nou, răspunzând unei provocări! Recompensa a fost să fiu martor la răsăritul noii ere a accesului dedicat la internet.

Am început în anul 2000, ca Sales Manager, implicându-mă apoi în proiectele de dezvoltare și transformare a companiei. În 2005 am devenit Director de Operațiuni, iar din 2013 sunt Director General.

GTS înseamnă pentru mine un mediu antreprenorial, cu oameni care știu să creeze soluții pentru orice provocare. Sunt oamenii alături de care am crescut, ca profesionist și ca om, și alături de care învăț în continuare!”


 

Mircea Preda, Director Tehnic

“Am venit în GTS în 2003, când deja îmi conturasem misiunea în viață: să construiesc.

GTS m-a cucerit dându-mi această oportunitate încă de la început! Am avut de-a lungul timpului ocazia să contribui la misiunea companiei în mai multe zone: vânzări, achiziții, managementul calității, proiecte strategice și tehnic - operațional.

În domeniul nostru, schimbarea este continuă și din ce în ce mai rapidă. Dacă vrei să clădești ceva care să aibă impact și să reziste în timp, trebuie s-o faci pentru și împreună cu oamenii care te înconjoară!”

Sorin Drăghici, Director Comercial

“Ca Director Comercial, sunt responsabil de echipele GTS care fac vânzări directe, telesales, marketing, managementul produselor, wholesales, presales și suport comercial pentru clienți.

Această diversitate de specialități face ca obiectivul meu principal să fie unul legat întâi de toate de oameni.

Cu cât mai bine pun în valoare profesionalismul fiecărui om cu care lucrez, cu atât soluțiile pe care le construim zi de zi pentru nevoile sau provocările clienților sunt mai bune!”
 

De ce GTS?

Suntem partenerul care te ajută să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologiile de ultimă generație folosite de compania ta!

EXPERIENȚĂ ÎN SOLUȚII DE VIITOR

Am pornit la drum în 1993, fiind primul ISP comercial din România. Operăm astăzi o reţea transfrontalieră proprie care se interconectează direct cu operatorii Tier 1. Suntem dintotdeauna gata pentru mâine!

 

ACCOUNT MANAGER DEDICAT

Ai alocat un Account Manager dedicat, atent și perseverent - împreună cu echipele noastre relevante, el răspunde oricărei cereri de ajutor și întrebări venite de la tine sau echipa ta.

 

STABILITATE & DISPONIBILITATE

SLA operaţional 100% de la lansarea centrelor de date. Cloud public: 99,999%. Infrastructura de transport date: 99,98%.

SUPORT SPECIALIZAT

Echipa de suport alcătuită din ingineri specializaţi îți răspunde rapid și este disponibilă 24/7, în fiecare zi a anului.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?