Virtual Hosting Environment

Virtual Hosting Environment

Costuri predictibile
Disponibilitate 99,99%
Externalizare completă
Ușurință în utilizare

Cere Ofertă

CE ESTE GTS VIRTUAL HOSTING ENVIRONMENT?

GTS Virtual Hosting Environment este serviciul nostru de cloud public. O soluție personalizată care îți oferă resurse de calcul, echipamente de rețea și stocare de clasă enterprise, colocate în centre de date ultramoderne, construite și operate conform standardului Tier III.

Ca toate serviciile noastre, GTS Virtual Hosting Environment este creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia:

 • nu mai depinzi de o infrastructură IT fizică
 • tu și colegii tăi aveți control deplin asupra propriului data center virtual
 • de configurare, administrare și update-urile echipamentelor platformei se ocupă specialiștii noștri.

Cu GTS Virtual Hosting Environment poți opta pentru:

 • varianta fixă: plătești același preț lunar pentru folosirea unei cantități predefinite de resurse (de exemplu: 10 GHz, 20 GB RAM, 100 GB SSD). Perfect pentru medii de producție permanentă.
 • varianta dinamică: suplimentar față de ce include varianta fixă, ai acces la resurse suplimentare de care ai nevoie punctual și pe care le plătești doar când și cât le folosești. Ideal pentru domeniile de activitate care au creștere sezonieră a traficului (promoții, vânzarea de bilete, produse și servicii sezoniere).

În plus, pe măsură ce compania ta crește, puterea de procesare, RAM-ul și spațiul de stocare pot fi adaptate rapid și ușor noilor cerințe.

KEY FACTS

 • Echipamente și rețelistică de top

  Servere Cisco UCS, echipamente Cisco ASR și Nexus, storage NetApp, virtualizare VMware și OpenStack

 • Alocare flexibilă și rapidă

  vCPU în unități de 1 GHz, RAM în unități de 1 GB, storage în unități de 50 GB, pe diferite niveluri de performanță: SSD, SAS sau SATA.

 • Interfață grafică simplă

  Folosești o interfață grafică intuitivă, cu ajutorul căreia tu sau echipa ta puteți aloca resursele în funcție de nevoi.

 • Mentenanță de rutină automatizată

  Poți uita de stresul cauzat de problemele de infrastructură.

DE CE GTS VIRTUAL HOSTING ENVIRONMENT?

Dintre toate serviciile de găzduire virtuale, doar GTS Virtual Hosting Environment îți aduce experiența câștigată în ani de specialiștii noștri și atenția lor la fiecare detaliu de care depinde succesul tău în folosirea mediului virtual.

Ai mai mult control

GTS Virtual Hosting Environment îți facilitează controlul asupra resurselor IT, financiare și de personal ale companiei tale.

Siguranță pe care te poți baza

Folosim soluții multiple și variate pentru a asigura siguranța și protecția operațiunilor critice de business: centre de date protejate și monitorizate permanent, backup de date, specialiști în securitate, infrastructură redundantă.

Pachet de servicii customizabil

Poți opta oricând pentru o gamă largă de servicii adiționale: Backup, Disaster Recovery, Storage, Firewall sau mentenanță a sistemelor de operare și a aplicațiilor.

Plătești doar ce consumi

Fără costuri ascunse sau suplimentare. Fără investiții permanente în tehnologii de ultimă generație, în resurse umane sau de altă natură, sau în cheltuieli de întreținere.

Nu mai depinzi de infrastructura fizică

Poți uita de consumul excesiv de energie, de răcirea echipamentelor, de asigurarea disponibilității și de backup! Ne ocupăm noi de asta!

Ții pasul cu evoluția soluțiilor IT

Specialiștii noștri se ocupă ca echipamentele și softurile folosite să fie mereu la zi, pentru ca voi să beneficiați mereu de tot ce este nou și mai bun în domeniul nostru.

CÂND AI NEVOIE DE GTS VIRTUAL HOSTING ENVIRONMENT?

T0

Situația

Obiectivul companiei tale este creșterea. Aveți nevoie de un mediu scalabil, de putere de calcul și stocare care să crească odată cu businessul, dar nu vreți să faceți cheltuieli de capital.

T1

Soluția

Cu GTS Virtual Hosting Environment dezvoltarea companiei nu mai depinde de bugetul și timpul investite în configurarea și operarea infrastructurii fizice.

T2

Rezultatul

Ai libertate deplină în gestionarea propriului data center virtual, poți crea mașini (VMs), grupări de mașini (vApps) și rețele diverse, pentru deservirea diferitelor arii de business din compania ta.

TESTIMONIAL
Regina Maria

“Pentru noi este important să utilizăm cele mai moderne tehnologii pentru a ne susține promisiunile făcute pacienților noștri. Iar avansul tehnologic în zona de infrastructură ne asigură conectivitatea necesară unei rețele medicale naționale de top.

Avem un parteneriat de lungă durată cu GTS Telecom, de peste 10 ani, timp în care s-au ridicat mereu la înălțimea așteptărilor, au acționat într-un mod profesionist și au venit în întâmpinarea necesităților noastre variate (expansiune, capacitate, calitate) cu soluții inovatoare și rapide. Avem un obiectiv comun în a oferi servicii de cea mai bună calitate clienților noștri.”

PARTENERI

Aplicații

GTS Virtual Hosting Environment este gândit la cel mai mic detaliu pentru fiecare client în parte. Specialiștii noștri au experiență în medii virtuale create să răspundă atât nevoilor voastre imediate, cât și necesităților pe care nu le-ați putut prevedea.

GTS Virtual Hosting Environment oferă un mediu de calcul cu scalabilitate ridicată pentru fiecare tip de aplicație business, cum ar fi:

 • Găzduirea de soluții CRM, ERP, etc.
 • Crearea unui mediu la cerere, cu flexibilitate pentru dezvoltatori
 • Mediu de training flexibil, pentru utilizare de scurtă durată, în timpul orelor de curs
 • Aplicații cu creștere sezonieră a traficului (cum ar fi aplicațiile de comerț electronic, portalurile agențiilor de turism)
 • Găzduire de volume mari de date pentru distribuție ulterioară  

Descoperă alte soluții

GTS Internet

GTS Internet

GTS Internet Access este soluția, bazată pe calitate și experiență, pentru conectarea la internet a companiei tale.

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS este serviciul de comunicații de date între rețelele locale (LAN) și alte sisteme computerizate folosite de compania ta, printr-o rețea securizată și privată de tip wide area network (WAN).

Backup as a Service Server

Backup as a Service Server

GTS Backup as a Service Server asigură backupul și recuperarea datelor pentru infrastructuri virtuale, fie că ele sunt în centrele noastre de date sau în locațiile companiei tale.

Disaster Recovery as a Service

Disaster Recovery as a Service

GTS Disaster Recovery as a Service îți permite restaurarea sistemelor, infrastructurilor și a datelor critice, precum și reluarea activității în urma unor dezastre naturale, breșe de securitate sau erori umane.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?