Managed Network Security

Alimentare Electrică

Parte din sistemele integrate de securitate GTS
Livrat la cheie
Protecție împotriva unui risc permanent
Variante multiple de proiectare

Cere Ofertă

CE ESTE GTS ALIMENTARE ELECTRICĂ?

GTS Alimentare Electrică este sistemul prin care echipamentele de comunicații și securitate ale companiei tale continuă să fie alimentate atunci când sursa principală de energie electrică devine indisponibilă.

Funcționarea comunicațiilor este esențială pentru continuarea activității în timpul “penelor de curent”, indiferent de cauza și durata lor. În funcție de specificul companiei voastre, sistemul GTS Alimentare Electrică poate asigura alimentarea cu energie:
- prin UPS, pentru perioada necesară ca datele să fie salvate și echipamentele să fie oprite în siguranță
- prin generatoare, pentru perioade mai lungi, așa încât activitatea să continue până când sursa principală devine din nou disponibilă.

Parte a gamei noastre de sisteme integrate de securitate fizică, GTS Alimentare Electrică este un serviciu complet:

 • proiectăm sistemul electric și întocmim documentația aferentă
 • identificăm aparatajele electrice optime
 • instalăm canalele de cablu și cablurile electrice
 • instalăm prizele electrice, tablourile electrice și echipamentele ATS (Automatic Transfer Switch)
 • instalăm echipamentele UPS (Uninterruptible Power Source) și PDU (Power Distribution Unit)
 • punem în funcțiune sistemul
 • facem măsurătorile pentru cablurile electrice
 • îți predăm lucrarea, împreună cu documentația As-built
 • facem mentenanță.

KEY FACTS

 • Servicii integrate

  Poți adăuga alimentării electrice secundare și celelalte componente ale serviciilor noastre integrate de securitate fizică: supraveghere video, control acces, protecție la incendiu și la efracție, cablare structurată.

 • Experții noștri fac totul

  De la proiect la mentenanță, echipele noastre îți livrează sistemul GTS Alimentare Electrică la cheie!

 • Adaptabil

  În funcție de cerințele voastre, proiectăm sistemul pentru durate diferite de întrerupere a alimentării din sursa principală de energie electrică.

 • PDU, ATS, UPS

  PDU (Power Distribution Unit): dispozitiv care distribuie energie electrică echipamentelor conectate. ATS (Automatic Transfer Switch): comutator automat și inteligent de transfer al alimentării electrice. UPS (Uninterruptible Power Source): sursă de energie electrică stocată, disponibilă foarte rapid.

DE CE GTS ALIMENTARE ELECTRICĂ?

Întreruperea accidentală a alimentării cu electricitate este una dintre cele mai întâlnite cauze ale unor probleme majore: nefuncționarea comunicațiilor, pierderea de date, incidente de securitate fizică. GTS Alimentare Electrică te ajută să ai un plan de business continuity solid.
 

Îți protejezi imaginea brandului

Fie că te adresezi unui target de masă, fie că lucrezi în business-to-business, este important să fiți disponibili pentru clienți continuu, conform așteptărilor lor.

Siguranță asigurată

GTS Alimentare Electrică păstrează funcționale atât sistemele de comunicații, cât și pe cele de securitate. Sunt protejate astfel nu doar datele cu care lucrați, cât și bunurile și angajații.

Ai liniștea unei decizii bune

Oricând pot avea loc avarii în rețea, lucrări neanunțate, accidente sau evenimente naturale care afectează transportul energiei electrice. GTS Alimentare Electrică îți aduce liniștea că pierderile de date sau problemele create într-o astfel de situație sunt minime sau chiar inexistente.

Protecție profitabilă

Întreruperea activității din cauza lipsei de energie electrică poate cauza pierderi financiare. Ca și restul gamei noastre de servicii integrate de securitate fizică, GTS Alimentare Electrică este o investiție în dezvoltarea companiei voastre.

CÂND AI NEVOIE DE GTS ALIMENTARE ELECTRICĂ?

T0

Situația

Video callurile fac parte din noul mod în care funcționează companiile, iar unele dintre ele sunt pur și simplu esențiale pentru businessul vostru. De exemplu, o prezentare către un client potențial. Tot efortul depus pentru dezvoltarea propunerii va avea succes doar dacă prezentarea este clară, convingătoare și echipa ta poate răspunde întrebărilor clientului. Un astfel de video call, dar nu doar el…, depinde integral de disponibilitatea echipamentelor de comunicații pe care le folosiți.

T1

Soluția

GTS Alimentare Electrică este un sistem proiectat și implementat să vă ajute în momentele în care sursa principală de alimentare electrică nu își mai face treaba. Dacă folosiți un generator, puteți să continuați video callul până la final. Dacă folosiți UPS, aveți timpul să conveniți cu clientul reluarea discuțiilor după revenirea la normal a alimentării electrice.

T2

Rezultatul

Oricare ar fi specificațiile pe care experții noștri proiectează sistemul GTS Alimentare Electrică pe care îl folosiți, te bazezi pe el pentru protejarea datelor, a angajaților și a celui mai important asset pe care îl aveți: imaginea de companie serioasă.

TESTIMONIAL
Fan Courier

“Expertiza tehnică și profesionalismul arătate de specialiștii GTS Telecom, împreună cu calitatea serviciilor furnizate sunt baza unei colaborări pe termen lung. Ne bucurăm să recomandăm serviciile GTS Telecom tuturor celor care sunt în căutarea unor soluții de calitate, dar și a unui partener de încredere.”

APLICAȚII

Întreruperea alimentării electrice este un risc permanent, indiferent de locația în care activați.

Cauzele potențiale ale acestui gen de probleme sunt multiple:

 • accidente (rutiere și nu numai) care avariază stâlpii și cablurile de transport
 • defecțiuni în rețelele de transport și distribuție
 • erori umane, fie la producătorii și distribuitorii de energie electrică, fie la lucrările de construcții care au loc în apropierea traseelor de transport (de exemplu: secționarea cablurilor subterane în timpul excavărilor)
 • lucrări în rețelele de transport și distribuție ale căror anunțuri nu ajung la voi
 • evenimente naturale extreme: cutremure, furtuni cu descărcări electrice, vânturi puternice, viscol, inundații.

Descoperă alte soluții

GTS Detecție și alarmare incendiu

GTS Detecție și alarmare incendiu

Parte a gamei noastre de sisteme integrate de securitate fizică, GTS Detecție și alarmare incendiu te ajută să reduci riscurile de incendiu ...

GTS Detecție și alarmare efracție

GTS Detecție și alarmare efracție

GTS Detecție și alarmare efracție este serviciul care te ajută să previi problemele cauzate de pătrunderea persoanelor neautorizate și rău intenționate în incintele companiei voastre.

GTS Cablare Structurată

GTS Cablare Structurată

GTS Cablare Structurată este serviciul prin care creăm companiei tale o infrastructură unică ce poate susține echipamente de telefonie, calculatoare, servere, routere, switch-uri, camere video și sisteme de securitare.

GTS Supraveghere Video

GTS Supraveghere Video

GTS Supraveghere Video este răspunsul, bazat pe experiență și fiabilitate, pe care îl dăm nevoii tale de protecție a sediilor, depozitelor sau altor locații ale companiei.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?