Know-how

Know how

Arată
Infographic

Infographic Cloud

78% dintre companii au folosit servicii cloud pentru aplicații software de securitate, de găzduire a bazelor de date sau pentru dezvoltarea, testarea sau implementarea aplicațiilor.

Solution brief

Încrederea și ofertele de soluții integrate se construiesc în timp

Relațiile de business nu sunt cu mult diferite de relațiile generale interumane. Nu e de mirare faptul că relația cu anumiți clienți aduce mult cu o prietenie.

Solution brief

Soluție de Cloud Privat, cu nevoi speciale de procesare grafică și containerizare, oferită în timp record

Soluție de Cloud Privat, cu nevoi speciale de procesare grafică și containerizare, oferită în timp record

Broșură

De ce GTS

Stabilitatea serviciilor furnizate și seriozitatea față de client definesc calitatea recunoscută în piață a brandului GTS. Încrederea se câștigă. 

Broșură

Prezentare GTS Telecom

GTS Telecom, membră a Deutsche Telekom AG, este unul dintre principalii furnizori de servicii IT&C din România, cu tehnologii de ultimă generație.

Flyer

GTS Data Backup

GTS Backup este conceput pentru a proteja și asigura continuitatea datelor tale din centrele de date GTS sau din sediile proprii.

Solution brief

vCloud Availability

vCloud Availability (vCAV) este singura soluție de replicare integrată în VMware. Aceasta asigură o instalare rapidă, fără nevoia de a configura un VPN.

Flyer

Virtual Hosting Environment (VHE)

GTS Virtual Hosting Environment (VHE) este echivalentul unui Centru de Date privat, format dintr-o serie de resurse (procesoare, memorie RAM, spațiu de stocare și servicii adiționale)...

Infographic

Infographic Security

Conform unui studiu realizat de IDC, 25% dintre liderii de tehnologie consideră că bugetele de securitate vor scădea semnificativ până la finalul lui 2020.

Broșură

Data Center GTS Cluj-Napoca

DataCenter-ul GTS Cluj este un data center cu tehnologii redundante N+1, având o putere maximă instalată de 500kW (cu un PUE anual estimat de 1.4)...

Broșură

Data Center GTS București

DataCenter-ul GTS București este un ansamblul de centre de date independente, cu tehnologii redundante N+1, având o putere maximă instalată de 2MW...

 

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?