GTS Control Acces

GTS Control Acces

Parte din sistemele integrate de securitate GTS
Livrat la cheie
Control + pontaj
Opțiuni de autentificare multiple

Cere Ofertă

CE ESTE GTS CONTROL ACCES?

GTS Control Acces îți dă mai mult control asupra deplasărilor personalului sau vizitatorilor în incinta companiei voastre.

Parte a gamei noastre de sisteme integrate de securitate fizică, GTS Control Acces poate fi folosit atât pentru a ține evidența persoanelor care intră și ies (din sediu sau din anumite încăperi), cât și pentru a împiedica pătrunderile neautorizate în anumite spații.

Accesul este permis doar după autentificare. Aceasta se poate face prin cartelă magnetică sau de proximitate, prin cod tastat pe un terminal dedicat, prin cititoare de amprentă sau de iris.

Echipele noastre de experți îți livrează GTS Control Acces Supraveghere video ca soluție complexă și completă:

 • proiectăm soluția de acces și întocmim documentația aferentă
 • îți livrăm echipamentele active și pasive
 • instalăm cablurile, instalăm și configurăm echipamentele
 • configurăm, testăm sistemul, îl punem în funcțiune și îți instruim angajații care se vor ocupa de el
 • îți predăm lucrarea, împreună cu documentația As-built
 • facem mentenanță.

KEY FACTS

 • Servicii integrate

  Poți adăuga controlului de acces și celelalte componente ale serviciilor noastre integrate de securitate fizică: supraveghere video, protecție la incendiu și la efracție, alimentare electrică, cablare structurată.

 • Opțiuni de autentificare multiple

  Cartelă magnetică. Cartelă de proximitate. Tastare de coduri. Cititor de amprentă. Cititor de iris.

 • Instrument de analiză

  Softul de control poate genera grafice pe baza cărora poți analiza activitatea angajaților.

 • Experții noștri fac totul

  De la proiect la instruirea angajaților tăi, echipele noastre îți livrează sistemul GTS Control Acces la cheie!

DE CE GTS CONTROL ACCES?

Cu GTS Control Acces reduci unul dintre cele mai serioase riscuri la care este expusă compania ta. Plusul de siguranță se poate reflecta într-o activitate fără incidente, deci mai profitabilă.

Investiție pe termen lung

GTS Control Acces este conceput pentru rezistență și fiabilitate, începând chiar de la modurile de autentificare. Cartele de proximitate, de exemplu, nu se uzează: comunicarea cu cititorul fiind facută prin unde electromagnetice, nu are loc contactul fizic, deci nu apare uzura.

Control total

Softul care gestionează GTS Control Acces îți dă posibilitatea să permiți sau să restricționezi accesul în diferite zone ale companiei în funcţie de dată, oră, perioadă de concedii etc.

Sistem de pontaj

Prin autentificarea la intrarea și ieșirea din sediu sau din zona în care lucrează angajatul respectiv,
GTS Control Acces îndeplinește funcția de sistem de pontaj.

Cartele personalizabile

Pe cartelele de acces pot fi imprimate elemente de identitate a companiei (logo, elemente grafice specifice sau alte informații), fotografia posesorului și datele lui de identificare (nume, funcție etc). Cardul poate servi, de asemenea, ca legitimație de serviciu.

CÂND AI NEVOIE DE GTS CONTROL ACCES?

T0

Situația

Compania ta deține informații sensibile încă din prima zi. Actele firmei, datele bancare, situațiile financiare, contractele de muncă sau cele cu clienții. Toate trebuie protejate de accesul persoanelor neautorizate sau chiar răuvoitoare.

T1

Soluția

Odată cu dezvoltarea businessului și creșterea echipei, soluțiile tradiționale în care accesul este restricționat prin încuierea ușilor sunt din ce în ce mai puțin eficiente. Cheile pot fi copiate, pierdute sau lăsate la îndemâna oricui. GTS Control Acces este un sistem modern și complet de protecție a spațiilor în care dețineți acte importante, și nu doar a lor.

T2

Rezultatul

Odată ce ai decis cine și unde are acces, GTS Control Acces preia controlul: doar persoanele care se autentifică conform setărilor pot intra și ieși din sediul companiei și din încăperile sau zonele protejate. În plus, sistemul îți raportează tot ce se întâmplă, inclusiv încercările eșuate de autentificare ale persoanelor neautorizate.

TESTIMONIAL
Lugera

“După o istorie de peste 10 ani de colaborare cu GTS Telecom, putem spune că recomandăm cu încredere și cea mai mare deschidere această companie pentru calitatea serviciilor de telecom, profesionalismul și dedicarea managerilor de cont cu care am lucrat în această perioadă, și rapiditatea cu care au fost soluționate întotdeauna solicitările și nevoile noastre, atât în domeniul vânzărilor, cât și din punct de vedere tehnic.”

APLICAȚII

Fiecare companie sau organizație are încăperi sau zone din incintă în care accesul trebuie restricționat ca măsură de protecție a oamenilor, bunurilor sau informațiilor:

 • camere ale serverelor
 • hale de producție în care se aplică reguli sanitare speciale
 • zone în au loc operațiuni care pot fi periculoase (temperaturi ridicate, instalații sub presiune, echipamente în mișcare etc.)
 • depozite de piese, de materiale sau de produse finite
 • încăperi în care se concep și se produc prototipuri
 • birouri sau zone în care au loc discuții confidențiale etc.

Descoperă alte soluții

GTS Detecție și alarmare efracție

GTS Detecție și alarmare efracție

GTS Detecție și alarmare efracție este serviciul care te ajută să previi problemele cauzate de pătrunderea persoanelor neautorizate și rău intenționate în incintele companiei voastre.

GTS Detecție și alarmare incendiu

GTS Detecție și alarmare incendiu

Parte a gamei noastre de sisteme integrate de securitate fizică, GTS Detecție și alarmare incendiu te ajută să reduci riscurile de incendiu ...

GTS Supraveghere Video

GTS Supraveghere Video

GTS Supraveghere Video este răspunsul, bazat pe experiență și fiabilitate, pe care îl dăm nevoii tale de protecție a sediilor, depozitelor sau altor locații ale companiei.

Alimentare Electrică

Alimentare Electrică

GTS Alimentare Electrică este sistemul prin care echipamentele de comunicații și securitate ale companiei tale continuă să fie alimentate atunci când sursa principală de energie electrică devine indisponibilă.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?