Backup as a Service Server

GTS Supraveghere Video

Parte din sistemele integrate de securitate GTS
Livrat la cheie
Acces de la distanță
Gamă completă de camere video

Cere Ofertă

CE ESTE GTS SUPRAVEGHERE VIDEO?

GTS Supraveghere Video este răspunsul, bazat pe experiență și fiabilitate, pe care îl dăm nevoii tale de protecție a sediilor, depozitelor sau altor locații ale companiei.

Parte a gamei noastre de sisteme integrate de securitate fizică, GTS Supraveghere Video este un sistem de televiziune în buclă închisă (CCTV). Camerele de supraveghere captează de pe o arie de interes imagini care pot fi vizionate în timp real sau pot fi înregistrate pentru a fi văzute ulterior.

Îți livrăm GTS Supraveghere video ca soluție complexă și completă:

 • proiectăm sistemul CCTV și întocmim documentația aferentă
 • îți livrăm echipamentele active și pasive, instalăm cablurile și echipamentele
 • configurăm și testăm sistemul, îl punem în funcțiune și îți instruim angajații care se vor ocupa de el
 • îți predăm lucrarea, împreună cu documentația As-built
 • avizăm sistemul instalat la DGPMB (conform art. 69 din Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor)
 • facem mentenanță.

KEY FACTS

 • Servicii integrate

  Poți adăuga supravegherii video și celelalte componente ale serviciilor noastre integrate de securitate fizică: control acces, protecție la incendiu și la efracție, alimentare electrică, cablare structurată.

 • Conceput pentru simplitate

  Deși GTS Supraveghere Video este un sistem complet și complex, utilizarea și administrarea lui sunt ușor de făcut de către personalul instruit de experții noștri.

 • Acces de la distanță

  Toate camerele de supraveghere pot fi accesate de la distanță. Imaginile pot fi văzute pe monitoare, televizoare, computere sau terminale mobile (smartphone, tabletă).

 • GTS face totul

  De la proiect la ultimul metru de cablu. De la alegerea camerelor la avizarea conform legii. Echipele noastre îți livrează sistemul GTS Supraveghere Video la cheie!

DE CE GTS SUPRAVEGHERE VIDEO?

GTS Supraveghere Video este un serviciu creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia care îți asigură siguranța businessului și a angajaților.

Gamă completă de camere video

Camerele pe care le folosește GTS Supraveghere Video funcționează în orice spațiu și pentru orice cerințe ar avea compania ta. Avem inclusiv camere EX (medii explozive), submersibile, cu detecție termică, mobile (Speed Dome, PTZ) sau ascunse.

Sistem de recunoaștere a numerelor de înmatriculare

GTS Supraveghere Video poate include un sistem LPR (License Plate Recognition), util atât ca sursă de informații despre accesul auto, cât și pentru posibilitățile de control al acestuia. Accesul fiecărei mașini poate fi permis doar între anumite ore sau poate fi interzis complet.

Prevenție mai bună, siguranță sporită

O incintă supravegheată video este mai puțin atrăgătoare pentru răuvoitori. Orice persoană care devine suspectă prin comportamentul și acțiunile surprinse de camere poate fi oprită rapid din a-și duce la capăt intențiile necinstite.

Costurile cu securitatea fizică scad

Experiența noastră cu sistemele CCTV face ca raportul cost-calitate să fie foarte bun nu doar în ce privește instalarea și echipamentele, ci și în folosirea pe termen lung a soluției.

CÂND AI NEVOIE DE GTS SUPRAVEGHERE VIDEO?

T0

Situația

Dispute între angajați. Incidente auto petrecute în incintă. Accidente de muncă. Furturi. Oricând se întâmplă ceva grav într-o companie, managementul sau oamenii legii au nevoie de informații venite la timp, exacte și obiective.

T1

Soluția

Imaginile captate și înregistrate de sistemul GTS Supraveghere Video sunt disponibile imediat și vă pot ajuta să aveți o reprezentare mai clară a evenimentului în discuție.

T2

Rezultatul

Informațiile din imagini sunt obiective și de necontestat. Pe baza lor, managementul companiei poate lua deciziile ce se impun, iar anchetatorii, dacă este cazul, pot face mai rapid lumină în dosar.

TESTIMONIAL
Porsche

“Relația noastră cu GTS datează încă din 2003, timp în care soluțiile de comunicare oferite de aceștia au fost ajustate și adaptate ca să răspundă cât mai rapid și eficient la nevoile noastre. Cu seriozitate, promptitudine și profesionalism, echipa de experți GTS a reușit să dezvolte un pachet complet de servicii integrate de IT&C, personalizate pe cerințele noastre de business, simplificându-ne astfel tot procesul de comunicare cu angajații și distribuitorii auto din întreaga țară.”

PARTENER

APLICAȚII

GTS Supraveghere Video este util companiilor și organizațiilor din orice domeniu și de toate dimensiunile. Câteva exemple:

 • businessuri de producție cu locații în care lucrează sute de angajați, utilate cu echipamente de valori foarte mari și care au spații de depozitare a pieselor și a produselor finite
 • șantiere în care lucrează în paralel mai multe echipe și care au trafic continuu de livrare a materialelor și componentelor
 • centre comerciale cu multe magazine, cu volum mare de trafic al publicului și al angajaților
 • școli și universități care vor să-și protejeze personalul, studenții și dotările
 • parcări publice și private
 • spații de retail care vor să folosească imaginile video pentru protecția împotriva furturilor și vandalismului, dar și pentru analize de marketing ale circulației clienților prin magazin
 • parcuri și alte zone de agrement folosite intens în anumite zile sau perioade (plaje, promenade, pârtii de schi, patinoare etc.)
 • cluburi de noapte și discoteci, pentru supravegherea și protecția angajaților și clienților în condiții de lumină scăzută și în prezența surselor de iluminare specifice.

Descoperă alte soluții

GTS Control Acces

GTS Control Acces

GTS Control Acces îți dă mai mult control asupra deplasărilor personalului sau vizitatorilor în incinta companiei voastre.

GTS Detecție și alarmare efracție

GTS Detecție și alarmare efracție

GTS Detecție și alarmare efracție este serviciul care te ajută să previi problemele cauzate de pătrunderea persoanelor neautorizate și rău intenționate în incintele companiei voastre.

GTS Cablare Structurată

GTS Cablare Structurată

GTS Cablare Structurată este serviciul prin care creăm companiei tale o infrastructură unică ce poate susține echipamente de telefonie, calculatoare, servere, routere, switch-uri, camere video și sisteme de securitare.

GTS Detecție și alarmare incendiu

GTS Detecție și alarmare incendiu

Parte a gamei noastre de sisteme integrate de securitate fizică, GTS Detecție și alarmare incendiu te ajută să reduci riscurile de incendiu ...

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?