GTS Ethernet over DWDM

GTS Cablare Structurată

Parte din sistemele integrate de securitate GTS
Livrat la cheie
Administrare mai ieftină
Mai simplu pentru echipa ta IT

Cere Ofertă

CE ESTE GTS CABLARE STRUCTURATĂ?

GTS Cablare Structurată este serviciul prin care creăm companiei tale o infrastructură unică ce poate susține echipamente de telefonie, calculatoare, servere, routere, switch-uri, camere video și sisteme de securitare.

Cablurile care intră în componenţa reţelelor voastre de date sau voce sunt instalate conform unui set de principii testate, pentru plus de siguranță, de eficiență și fiabilitate.

Parte a gamei noastre de sisteme integrate de securitate fizică, GTS Cablare Structurată este un serviciu complet:

 • proiectăm sistemul de cablare structurată și întocmim documentația aferentă
 • idenficăm și îți furnizăm echipamentele pasive (priză, patch panel, patch cord, cablu UTP/FTP, fibră optică, rack, accesorii) și active (MC, switch, router)
 • instalăm canalul de cablu și cablurile UTP/FTP
 • instalăm prizele și montăm rackurile pentru echipamente
 • instalăm patch panelul, echipamentele active și patch cordul
 • sertizăm cablurile în prize și patch panel
 • testăm cu echipament profesional cablurile și conectica
 • configurăm, testăm și punem în funcțiune sistemul
 • îți predăm lucrarea, împreună cu documentația As-built
 • facem mentenanță pentru soluțiile și sistemele instalate.

KEY FACTS

 • Servicii integrate

  Poți adăuga cablării structurate și celelalte componente ale serviciilor noastre integrate de securitate fizică: supraveghere video, control acces, protecție la incendiu și la efracție, alimentare electrică.

 • Extindere rapidă

  Oricând se adaugă noi utilizatori, atașarea echipamentelor respective în rețea se poate face simplu și rapid.

 • Experții noștri fac totul

  Echipele noastre se ocupă de tot ce este nevoie pentru ca tu să ai un sistem GTS Cablare Structurată bine proiectat și implementat!

 • Administrare mai ieftină

  O infrastructură IT bine ordonată poate fi administrată mai eficient, cu costuri mai mici.

DE CE GTS CABLARE STRUCTURATĂ?

GTS Cablare Structurată aduce ordinea, creată pe principii testate și folosind echipamente de top, în infrastructura IT a companiei tale.

Pregătire pentru viitor

GTS Cablare Structurată te ajută ca infrastructura voastră să rămână performantă și atunci când compania se dezvoltă și are noi nevoi de comunicare și securitate.

Intervenții mai precise

Atunci când apar probleme, structurarea clară și logică a cablării îți ajută echipa de IT să identifice rapid sursa și să intervină precis.

Util încă din prima zi

Chiar dacă sunteți la început de drum, este mai eficient și mai ieftin pentru compania ta să folosească o infrastructură ordonată: buna organizare ajută întotdeauna la dezvoltare!

Ușor de demontat-montat

Odată ordonată cu GTS Cablare Structurată, infrastructura companiei tale poate fi demontată și montată ușor într-o altă locație, dacă decideți să vă mutați.

CÂND AI NEVOIE DE GTS CABLARE STRUCTURATĂ?

T0

Situația

Cu toții știm cum arată o infrastructură de cablu care a crescut “natural”: un mănunchi întortocheat de cabluri, despre care nimeni nu mai știe exact ce fac și unde duc… Lipsa oricărui principiu de organizare se reflectă zilnic în riscul ca o intervenție IT altminteri simplă să creeze probleme mai mari decât cea pe care o rezolvă.

T1

Soluția

Ordinea adusă de GTS Cablare Structurată simplifică mult administrarea și depanarea rețelelor voastre de date și voce. În plus, dispar riscurile de a deconecta porturile greșite sau de a avaria un cablu încercând să-l descurcați dintre celelalte.
 

T2

Rezultatul

Atunci când lucrează în sisteme ordonate, oamenii știu mai bine ce au de făcut și nu se precipită.
Infrastructura organizată prin GTS Cablare Structurată devine un instrument care sporește eficiența echipei tale IT.

TESTIMONIAL
Porsche

“Relația noastră cu GTS datează încă din 2003, timp în care soluțiile de comunicare oferite de aceștia au fost ajustate și adaptate ca să răspundă cât mai rapid și eficient la nevoile noastre. Cu seriozitate, promptitudine și profesionalism, echipa de experți GTS a reușit să dezvolte un pachet complet de servicii integrate de IT&C, personalizate pe cerințele noastre de business, simplificându-ne astfel tot procesul de comunicare cu angajații și distribuitorii auto din întreaga țară.”

APLICAȚII

De ce cablare structurată și nu cablare punct-la-punct?

Cablarea punct-la-punct este vechea metodă de creare a rețelelor. Legătura între două componente ale rețelei se făcea direct, printr-un cablu dedicat. Întrucât fiecare nouă conexiune avea nevoie de un nou cablu, rețeaua devenea rapid prea complexă ca să poată fi administrată eficient. Fiabilitatea scădea și ea odată cu sporirea numărului de cabluri adăugate succesiv în deja celebrele “mănunchiuri răsucite”.


Cablare structurată sau wireless?

Cablarea structurată și conectivitatea wireless nu se exclud, ci sunt complementare. Wi-Fi-ul este o metodă de acces scalabilă și flexibilă, dar pentru maximum de siguranță și calitate a conexiunii, trebuie ca infrastructura de comunicații și securitate a companiei tale să fie bazată pe cabluri instalate structurat.

Descoperă alte soluții

GTS Detecție și alarmare efracție

GTS Detecție și alarmare efracție

GTS Detecție și alarmare efracție este serviciul care te ajută să previi problemele cauzate de pătrunderea persoanelor neautorizate și rău intenționate în incintele companiei voastre.

GTS Control Acces

GTS Control Acces

GTS Control Acces îți dă mai mult control asupra deplasărilor personalului sau vizitatorilor în incinta companiei voastre.

GTS Supraveghere Video

GTS Supraveghere Video

GTS Supraveghere Video este răspunsul, bazat pe experiență și fiabilitate, pe care îl dăm nevoii tale de protecție a sediilor, depozitelor sau altor locații ale companiei.

GTS Detecție și alarmare incendiu

GTS Detecție și alarmare incendiu

Parte a gamei noastre de sisteme integrate de securitate fizică, GTS Detecție și alarmare incendiu te ajută să reduci riscurile de incendiu ...

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?