GTS Detecție și alarmare efracție

GTS Detecție și alarmare efracție

Parte din sistemele integrate de securitate GTS
Livrat la cheie
Tehnologie specializată
Siguranță pentru angajați și investiții

Cere Ofertă

CE ESTE GTS DETECȚIE ȘI ALARMARE EFRACȚIE?

GTS Detecție și alarmare efracție este serviciul care te ajută să previi problemele cauzate de pătrunderea persoanelor neautorizate și rău intenționate în incintele companiei voastre.

Pentru detecția și alarmarea la efracție sau agresiune, sistemul poate folosi:

 • unul sau mai multe echipamente de centralizare și semnalizare
 • detectoare specifice sau dispozitive personale de alertare
 • dispozitive de activare / dezactivare a supravegherii în partiții
 • dispozitive de avertizare sonoră și optică
 • dispozitive de transmitere a alarmei la centrele de recepție a alarmelor.

Specialiștii noștri în sisteme integrate de securitate îți livrează un serviciu complet:

 • proiectăm soluția și întocmim documentația aferentă
 • identificăm echipamentele pasive și active (controller, detectori)
 • instalăm cablurile, instalăm și configurăm echipamentele
 • testăm sistemul, îl punem în funcțiune și îți instruim angajații care se vor ocupa de el
 • îți predăm lucrarea, împreună cu documentația As-built 
 • facem mentenanță.

KEY FACTS

 • Tehnologie specializată

  Situațiile periculoase pentru angajații sau bunurile companiei sunt prevenite cu sisteme și componente care folosesc tehnologie de ultimă oră.

 • Intervenții mai rapide

  GTS Detecție și alarmare efracție poate transmite alarma către companiile de securitate, ale căror echipe pot interveni ca să oprească intrușii sau să limiteze efectele acțiunilor lor.

 • Servicii integrate

  Poți adăuga protecției la efracție celelalte componente ale serviciilor noastre integrate de securitate fizică: supraveghere video, detecția incendiului, control acces, alimentare electrică și cablare structurată.

 • Experții noștri fac totul

  De la proiect la instruirea angajaților tăi, echipele noastre îți livrează sistemul la cheie!

DE CE GTS DETECȚIE ȘI ALARMARE EFRACȚIE?

GTS Detecție și alarmare efracție este o soluție modernă, flexibilă și scalabilă pentru protecția sediului sau incintelor companiei tale împotriva pătrunderii fără drept a persoanelor.

Descurajarea potențialilor răufăcători

Elementele vizibile ale sistemului GTS Detecție și alarmare efracție sunt un semn clar că incinta este protejată: un avertisment pentru cei care ar dori să pătrundă cu intenția de a vă face rău.

Costuri sub control

Plusul de siguranță pe care îl dorești pentru sediul vostru nu înseamnă înlocuirea încuietorilor cu unele mai scumpe sau ridicarea unui gard mai înalt. GTS Detecție și alarmare efracție este soluția eficientă, bazată pe tehnologie și experiența specialiștilor noștri.

Detectarea intruziunii în orice formă a ei

Deschiderea ușilor sau ferestrelor. Prezența persoanelor în zonele supravegheate. Traversarea unei linii anume. Spargerea geamurilor, perforarea pereților sau tavanelor. Tăierea, escaladarea sau subtraversarea unui gard.

Detecție promptă

Sunt detectate: apariția fumului și a flăcărilor, creșterea temperaturii în afara parametrilor stabiliți, apariția monoxidului de carbon.

CÂND AI NEVOIE DE GTS DETECȚIE ȘI ALARMARE EFRACȚIE?

T0

Situația

Cel mai înalt gard poate fi sărit. Cea mai solidă încuietoare poate fi forțată. Iar furtul unui hard extern sau al unui smartphone nu înseamnă doar o pierdere de câteva sute de lei, ci și riscul ca informațiile stocate în cele două dispozitive să ajungă pe mâinile cui nu trebuie…

T1

Soluția

GTS Detecție și alarmare efracție este “paznicul” neobosit și mereu atent al incintei companiei tale.

T2

Rezultatul

Planurile de viitor se fac cu mai multă încredere atunci când știi că ai acordat atenția necesară siguranței zilei de astăzi.

TESTIMONIAL
Gothaer

„GTS este unul dintre cei mai longevivi parteneri Gothaer și un excelent furnizor de servicii de telecomunicații. Soluțiile tehnologice oferite de GTS ne asigură un flux de comunicare stabil, într-un mediu securizat, care contribuie la eficientizarea operațiunilor noastre zilnice.”

APLICAȚII

Ca peste tot, și în sediul vostru există bunuri de valoare, care sunt supuse riscurilor de furt, vandalism sau distrugere. De la computere și telefoane mobile, aparatură specializată, obiecte scumpe de decor, produse sau mostre, până la obiecte de proprietate industrială (invenții, desene și modele industriale).

Orice slăbiciune în sistemele de încuietori pentru porți, uși și ferestre sau în organizarea pazei va fi observată și folosită de răufăcători. Iar impactul unui furt se vede nu doar în pierderile materiale produse, ci și în starea de spirit a angajaților, care se vor simți în nesiguranță…

Descoperă alte soluții

GTS Detecție și alarmare incendiu

GTS Detecție și alarmare incendiu

Parte a gamei noastre de sisteme integrate de securitate fizică, GTS Detecție și alarmare incendiu te ajută să reduci riscurile de incendiu ...

GTS Cablare Structurată

GTS Cablare Structurată

GTS Cablare Structurată este serviciul prin care creăm companiei tale o infrastructură unică ce poate susține echipamente de telefonie, calculatoare, servere, routere, switch-uri, camere video și sisteme de securitare.

GTS Control Acces

GTS Control Acces

GTS Control Acces îți dă mai mult control asupra deplasărilor personalului sau vizitatorilor în incinta companiei voastre.

GTS Supraveghere Video

GTS Supraveghere Video

GTS Supraveghere Video este răspunsul, bazat pe experiență și fiabilitate, pe care îl dăm nevoii tale de protecție a sediilor, depozitelor sau altor locații ale companiei.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?