Anti-DDoS

Anti-DDoS

Detecție în timp real
Fără taxare pe atac
Monitorizare proactivă și suport
Fără întreruperi în funcționare!

Cere Ofertă

CE ESTE GTS ANTI-DDOS?

Atacurile de tip Distributed Denial of Service (DDoS) sunt una dintre cele mai grave amenințări cu care se poate confrunta compania ta. Severitatea și frecvența acestor atacuri depășesc adesea posibilitățile metodelor tradiționale de protecție.

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS Anti-DDoS este o soluție eficientă, pe o bază convenabilă și accesibilă.

Prin GTS Anti-DDoS beneficiezi de mecanisme de detecție pentru identificare rapidă și clasificare, de sisteme de filtrare eficientă și nivele de securitate multiple, dar și de proceduri de răspuns adecvate și moderne.

Compania ta este protejată non-stop, iar efectele negative ale oricăror atacuri sunt reduse prin monitorizarea și executarea activă a unui set de contramăsuri tehnice și procedurale pentru mitigarea rapidă.

KEY FACTS

  • Protecție și suport 24/7

    Ai acces permanent la echipa noastră de specialiști cu experiență.

  • Detectare în timp real a diferitelor tipuri de atacuri

  • Costuri predictibile

    Fără taxare per atac sau pentru trafic malware crescut.

  • Traficul nu este afectat

    Blocăm doar traficul de atac, permițând traficului legitim să se desfășoare normal.

DE CE GTS ANTI-DDOS?

GTS Anti-DDoS este o soluție de protecție rapidă și completă. Monitorizarea este permanentă, iar măsurile de răspuns la atacurile care apar sunt luate în mai puțin de 15 minute!

Simplu pentru tine

Fără schimbări de rutare sofisticate, fără software sau hardware de instalat pentru compania ta.

Complet și instantaneu

Mecanismele noastre sunt mereu gata de reacție: fiecare pachet de date este verificat și peste 99% dintre atacuri sunt identificate și filtrate.

Știi tot timpul cum stai

Ai acces la portalul online dedicate rapoartelor. Persoanele autorizate din echipa ta primesc
notificări prin e-mail, sms sau telefon.

 

Decizia este la tine

Ești întodeauna consultat de specialiștii noștri înainte ca ei să ia măsuri.

Monitorizare activă

Traficul de intrare este monitorizat și analizat on-line, astfel încât detectăm orice anomalie și semnături nelegitime, profile de trafic și amprente digitale de trafic recente.

Mitigare

Beneficiezi de un plan de protecție personalizat, susținut de tehnologii performante de curățare a traficului și de proceduri operaționale de filtrare a traficului malware stabilite de experții noștri în domeniu.

CÂND AI NEVOIE DE GTS ANTI-DDOS?

T0

Situația

Succesul unui atac DDoS poate însemna, din păcate, indisponibilizarea unor componente esențiale ale businessului tău: un site de e-commerce, un sistem de e-banking, un server de plăți sau o aplicație critică extranet. Pericolul este permanent, deci cu cât mai devreme apelezi la GTS Anti-DDoS, cu atât îți mărești șansele ca un astfel de atac să te găsească protejat corespunzător.

T1

Soluția

Serviciul GTS Anti-DDoS are 3 componente:
1. Crearea de către specialiștii noștri, în colaborare cu tine și echipa voastră tehnică, a unui plan de protecție personalizat.
2. Monitorizarea non-stop și analiza continuă a fluxului normal de trafic.

3. Mitigare DDoS. În momentul în care este detectată o amenințare, sistemul trimite către persoanele relevante din compania ta alerte prin sms și e-mail. Experții noștri verifică și clasifică evenimentul. Începe procedura de mitigare, traficul de intrare fiind redirecționat către Centrul de Curățare GTS în mai puțin de o secundă!

T2

Rezultatul

Serviciul GTS Anti-DDoS îți asigură continuitatea afacerii și nu permite atacurilor DDoS să vă afecteze profitabilitatea, reputația sau încrederea clienților.

TESTIMONIAL
Regina Maria

“Pentru noi este important să utilizăm cele mai moderne tehnologii pentru a ne susține promisiunile făcute pacientilor noștri. Iar avansul tehnologic în zona de infrastructură ne asigură conectivitatea necesară unei rețele medicale naționale de top. 

Avem un parteneriat de lungă durată cu GTS Telecom, de peste 10 ani, timp în care s-au ridicat mereu la înălțimea așteptărilor, au acționat într-un mod profesionist și au venit în întâmpinarea necesităților noastre variate (expansiune, capacitate, calitate) cu soluții inovatoare și rapide. Avem un obiectiv comun în a oferi servicii de cea mai bună calitate clienților noștri.

PARTENERI

APLICAȚII

Toate tipurile de business sunt expuse atacurilor DDoS, și fiecare domeniu are câteva componente sensibile la aceste riscuri și care au nevoie de protecția GTS Anti-DDoS.

Finanțe și asigurări: conturile online ale clienților și platformele de tranzacționare (care trebuie să fie conforme recomandărilor date de autoritățile de supervizare).

Media și divertisment: site-urile media și de distribuire de conținut, serverele de jocuri și portalurile de pariuri.

Retail și transporturi: site-urile critice de e-commerce.

Companii de internet & tehnologie: portalurile internet și platformele de cloud.

Turism: sistemele de rezervare online.

Autorități publice: menținerea disponibilității site-urilor publice.

 

Descoperă alte soluții

Server Security

Server Security

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS Server Security protejează...

Endpoint Protection

Endpoint Protection

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS Endpoint Protection înseamnă un plus de siguranță pentru compania ta în zona de endpoint...

Firewall as a Service

Firewall as a Service

GTS Firewall as a Service este o soluție de securitate completă, de tip Next-Generation Firewall și care acoperă funcționalități precum IPS, antivirus, analiză trafic criptat, antispam etc.  

Security Audit Solutions

Security Audit Solutions

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS Security Audit Solutions îți pune la dispoziție o echipă de experți în securitate care testează...

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?