GTS Leased Line

GTS Leased Line

Conectivitate permanentă la internet
Disponibil internațional
Comunicații de date și voce în timp real
Siguranță și fiabilitate

Cere Ofertă

CE ESTE GTS LEASED LINE?

GTS Leased Line îți pune la dispoziție un canal securizat pentru transferul de date sau comunicații de voce.

GTS Leased Line rulează pe circuitele digitale tradiționale ce deservesc comunicarea punct-la-punct sau punct la multi-punct. Ai capacitate dedicată, transparentă, sincronă duplex, cu latență constantă securizată, adecvată pentru comunicații de date și voce în timp real, pentru aplicațiile de înaltă prioritate pentru compania ta.

GTS Leased Line poate fi furnizat cu interfață în serie sau Ethernet. Serviciul este independent de protocol și poate suporta date digitale, voce IP, Ethernet și aplicații video.

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS Leased Line este sigur, fiabil și robust.

Livrăm acest serviciu prin rețeaua noastră proprie de fibră optică pe întreg teritoriul României, Cehiei, Poloniei și Ungariei. GTS Leased Line este disponibil și în alte țări, în colaborare cu parteneri autorizați și testați: Europa de Vest, America de Nord, țările din Balcani, statele baltice, Ucraina și Rusia.

KEY FACTS

 • Asistență completă și proactivă 24 x 7

  Ai permanent acces la specialiștii noștri din Network Operations Centers (NOC).

 • Te poți extinde mai ușor

  Acoperirea globală a serviciilor de date GTS te poate ajuta să te extinzi internațional.

 • Tehnologie de ultimă generație

 • Gamă largă de soluții de acces

  Poți stabili conexiuni între locațiile organizației tale, oriunde s-ar afla ele, datorită gamei largi de soluții de acces.

DE CE GTS LEASED LINE?

Dacă activitatea ta cere transferul de conținut cu cerințe speciale referitoare la parametrii timp și delay, în special când este necesară sincronizarea, GTS Leased Line este soluția ideală.

Garanții prin SLA

Fiabilitatea de neegalat și performanța serviciului sunt asigurate prin SLA.

Lățimi de bandă pentru transmisii conform standardelor PDH și SDH

Rate de transfer PDH: N x 64Kbps, E1 (2.048 Mbps), E3 (34,368 Mbps). Rate de transfer SDH: STM-1 (155 Mbps), STM-4 (622 Mbps).

Opțiuni disponibile prin GTS Lambda

Prin intermediul serviciului GTS Lambda furnizăm și opțiunile STM-16 (2.5 Gbps) și STM-64 (10 Gbps).

Beneficii pentru business

Folosirea unei rețele securizate și rezistente facilitează operațiunile companiei tale.

CÂND AI NEVOIE DE GTS LEASED LINE?

T0

Situația

Compania ta are mai multe sedii aflate fie în aceeasi țară, fie în țări sau chiar pe continente diferite. Aveți nevoie de conectivitate garantată, atât ca lărgime de bandă, cât și în ce privește alți parametri care trebuie garantați pentru aplicații audio și video: delay, jitter etc.

T1

Soluția

GTS Leased Line îți garantează toți acești parametri, astfel încât comunicarea între sediile companiei voastre să se facă în cele mai bune condiții.

T2

Rezultatul

Businessul se poate dezvolta: indiferent de distanțele între sedii, transferul date și comunicarea audio și video sunt stabile și fără întârzieri.

TESTIMONIAL
Regina Maria

“Pentru noi este important să utilizăm cele mai moderne tehnologii pentru a ne susține promisiunile făcute pacientilor noștri. Iar avansul tehnologic în zona de infrastructură ne asigură conectivitatea necesară unei rețele medicale naționale de top. 

 Avem un parteneriat de lungă durată cu GTS Telecom, de peste 10 ani, timp în care s-au ridicat mereu la înălțimea așteptărilor, au acționat într-un mod profesionist și au venit în întâmpinarea necesităților noastre variate (expansiune, capacitate, calitate) cu soluții inovatoare și rapide. Avem un obiectiv comun în a oferi servicii de cea mai bună calitate clienților noștri.”

APLICAȚII

Cu GTS Leased Line poți implementa topologii de transmisii de date punct-la-punct sau punct la multi-punct pentru aplicații cruciale, cum ar fi:
 

 •  Soluții cu latență redusă și constantă
 •  Aplicații cu consum intensiv de lățime de bandă
 •  Servicii în care timpul este un factor sensibil (tranzacțiile financiare, de exemplu)
 •  Transmisii pentru aplicații de business în timp real
 •  Planuri de recuperare site-to-site în caz de dezastru
 •  Sincronizare continuă a bazelor de date
 •  Interconectare PBX

Descoperă alte soluții

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS este serviciul de comunicații de date între rețelele locale (LAN) și alte sisteme computerizate folosite de compania ta, printr-o rețea securizată și privată de tip wide area network (WAN).

GTS ETHERNET LINE

GTS ETHERNET LINE

GTS Ethernet Line asigură conectivitatea și transferurile de date între birourile companiei tale la nivel metropolitan, regional sau internațional.

Managed LAN

Managed LAN

GTS Managed LAN este serviciul prin care poți completa experiența echipei voastre IT interne cu cea a inginerilor noștri.

GTS Dark Fiber

Managed Network Security

GTS Managed Network Security îți pune la dispoziție experiența specialiștilor noștri în soluții de securitate a rețelelor.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?