CERTIFICĂRILE ECHIPEI

Certificările echipei

vmware

VMware Professional 2020 Data Center Virtualization confirmă capacitatea candidatului de a implementa, administra și depana o infrastructură vSphere V6.7, folosind cele mai bune practici în crearea unei baze puternice, flexibile și sigure pentru o agilitate de business care poate accelera transformarea către cloud computing.

ccie

CISCO Certified Internetwork Expert (CCIE) validează abilitățile necesare unui inginer expert de rețea în a planifica, opera și depana infrastructura de rețea complexă și convergentă.

ccnp

CISCO Certified Network Professional (CCNP) confirmă cunoștințele și abilitățile cerute pentru a lucra cu soluții de rețea enterprise, soluții de centre de date, soluții de securitate și soluții pentru furnizori de servicii.

ccna

CISCO Certified Network Associate (CCNA) confirmă îndemânarea și cunoștințele specialistului în elementele fundamentale ale rețelei, accesul la rețea, conectivitatea IP, serviciile IP, elementele fundamentale de securitate și automatizarea și programabilitatea.

fortinet

Fortinet Nertwork Security Expert 4 atestă cunoașterea produselor Fortinet folosite pentru a face față amenințărilor digitale actuale. Inginerii cu această certificare au competențele și expertiza de a recunoaște rapid vulnerabilitățile în rețelele de comunicație, și le pot remedia cu succes.

nokia

Posesorii certificării Nokia Network Routing Specialist I (NRS I) sunt familiarizați cu elementele de bază ale modelului TCP / IP, Ethernet, adresare Internet și redirecționare de pachete, protocoale de rutare, tunelare MPLS și servicii de rețea privată virtuală (VPN)

Juniper

Certificarea Juniper Networks Certified Associate, Junos (JNCIA-Junos) validează înțelegerea fundamentelor rețelei și a funcționalității de bază a sistemului de operare Junos. Deținătorul certificării la acest nivel a demonstrat cunoștințe de bază până la nivel mediu de rețelistica.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?