Povestea TA la GTS

Noi aducem cadrul propice dezvoltării tale, scenariul perfect mulat pe aptitudinile tale și o atmosferă relaxată, prietenoasă, unde să te simți în largul tău.

Tu aduci pasiunea, devotamentul, te implici în activitățile noastre formale și mai puțin formale și... împreună ducem povestea mai departe.

POVESTILE COLEGILOR NOSTRI

Sorin F.

Sales Team Leader

Sunt parte din familia GTS de aproximativ 10 ani, o perioadă în care am crescut și am fost educat într-un spirit de valori corecte și demne de o companie cu renume în piața de telecomunicații. citește mai multe

Acum 10 ani am ales GTS pentru ca erau considerați cei mai buni din domeniu și am vrut să am o carieră în vânzări alături de cei mai buni.

Astăzi, mă bucur pentru alegerea făcută și am sentimentul de împlinire profesională. Încă din prima zi, am simțit că aici este locul în care vreau să vin în fiecare dimineață și să fac ceea ce îmi place alături de oameni frumoși de la care ai multe de învățat atât pe plan profesional, cât și personal.

Am urcat pe rând toate treptele spre a deveni un business salesman, trecând prin etapele necesare inițierii în tainele vânzărilor de business din cadrul companiei (Hunter-> Farmer-> Senior Account Manager -> Sales Team Leader).

Cel mai mult m-a motivat faptul că am încredere totală în oamenii care sunt în spatele meu și care activează în departamentele tehnic operaționale.

Clientul este pus pe primul loc în toate departamentele companiei, indiferent dacă este un departament care are legătură directă cu clienții sau nu. Acest aspect este cel mai motivant pentru un om de vânzări, creează încredere și aduce satisfacția lucrului bine făcut: satisfacția clienților mulțumiți de achiziția serviciilor GTS.

Deși au trecut mai bine de 10 ani de când fac parte din familia GTS și activez ca Sales Team Leader, am în continuare sentimentul că învăț și evoluez permanent pe plan profesional. Managerii mei sunt alături de mine și mă îndrumă permanent, iar eu, la rândul meu, am șansa să le ofer colegilor de echipă suport și îndrumare continuă.

Recomand GTS în calitate de angajator oricui dorește să evolueze pe plan profesional și, mai ales, dorește să lucreze pentru o companie profesionistă!

Erwin R.

Operations and Maintenance

Lucrez în GTS de aproximativ 5 ani, în cadrul departamentului Operations and Maintenance. Încă de la primul contact cu GTS, am fost plăcut surprins de colegi, atmosfera de la birou si de infrastructura pe care urma să o operez. citește mai multe

În prima zi, am cunoscut aproximativ 90% din companie: o familie mare, plină de colegi entuziaști, cu zâmbetul pe buze, nerăbdători să îl cunoască pe noul lor coleg. Primul salut a fost, de fapt, o urare călduroasă: ”Felicitări! Bine ai venit la noi!”

Eram un tânăr inginer care urma să își înceapă cariera în DataCenter, unul dintre cele mai tehnice departamente din companie, unde cuvintele de bază sunt ”oameni”, “clienți”, “uptime”, “redundanță”, “tier”, “cloud” și multe altele, cuvinte pe care atunci le înțelegeam parțial sau deloc.

De-a lungul timpului, am descoperit ce înseamnă “infrastructură”, ce este “telecom”-ul, cum funcționează cloud-ul și multe alte răspunsuri la întrebările care îmi veneau în minte, în fiecare zi, pe măsură ce învățam o tehnologie noua din DataCenter.

Astăzi, dupa câțiva ani de juniorat, privesc cu mândrie în urmă și realizez că am făcut una dintre cele mai bune alegeri. Mulțumesc, dragi colegi, mulțumesc, GTS!

imagine cu razvan stoica - managing partner gts telecom
Razvan Stoica

Managing Partner

Sunt un ”produs” al GTS și sunt mândru de asta - o organizație la al cărei succes mă îndemn să contribui de când am fost angajat, acum 18 ani. citește mai multe

GTS a fost dintotdeauna, și a rămas, un teren propice pentru învățare și dezvoltare, atât pentru mine, cât și pentru mulți alți colegi sau foști colegi.

Abordarea antreprenorială, ca parte intrinsecă din cultura GTS, ne-a permis, în foarte multe situații, să încercăm și să greșim, ca premise ale învățării.

Calitatea oamenilor - adevărați profesioniști, atmosfera familiară și angajamentul tuturor de a servi Clientul la niveluri de superlativ reprezintă tot atâtea motive să cred mai departe în GTS.

Mirela Frangulea

Recruiter

Pentru mine, echilibrul este foarte important și mereu am sperat că voi găsi locul care să tindă spre asta. Consider că GTS Telecom este compania unde îți poți găsi stabilitatea profesională din toate punctele de vedere citește mai multe.

Aici ai promisiunea unei evoluții în parametri normali și negrăbiți, organizare sănătoasă, colegi care pot deveni fără efort prieteni și un mediu care îndeamnă spre încredere și unitate alături de alte persoane care privesc spre un țel comun cu sinceritate, normalitate și lipsă de încrâncenare.

GTS Telecom este un loc plin de surprize plăcute din partea unor colegi pe care ii apreciez tot mai mult pe zi ce trece. Mulțumesc pentru oportunitate!

POVESTI IN IMAGINI

Ne bucurăm din plin de ocaziile în care putem fi toți 130 laolaltă, așa cum se întâmplă în team-building-uri. Asemenea ocazii se transformă întotdeauna în amintiri frumoase.

Colegele au venit cu bunătăți home made, colegii s-au ocupat de tort, iar GTS a avut un 8 Martie plin de bucurii.

Ii felicităm și apreciem pe cei mai buni dintre noi

Ai mai avut o zi portocalie până acum? La noi, lucrurile nu sunt în alb și negru, ci pline de culoare!

Seamănă cu o poza de absolvire, dar e doar fotografia realizată după încă o petrecere reușită.

La mulți ani GTS!

O zi la birou pe alte ritmuri

Fără papion, al nostru companion, ne-a lăsat pe noi, fetele, să strălucim în cămăși cadrilate și bretele asortate.