Webinar: Cum a transformat Tanzu navigarea în cloud

Webinar: Cum a transformat Tanzu navigarea în cloud

Cum a transformat Tanzu navigarea în cloud

Din ce în ce mai multe companii își stochează datele în cloud, mediu care oferă avantaje considerabile la capitolele securitate, costuri și eficiență.

Tanzu este un instrument care facilitează administrarea și gestionarea infrastructurii și aplicațiilor din cloud și permite companiilor să obțină rezultate semnificative.

Dorim să prezentăm echipei IT din compania ta beneficiile acestui instrument pentru gestionarea eficientă a datelor din cloud.

Pe 7 decembrie 2023, de la ora 10.00, te invităm la un webinar gratuit, în care vom arăta cum puteți dezvolta, implementa și opera ușor aplicații în cloud cu Tanzu.

Experți GTS Telecom vor prezenta containerele Kubernetes, beneficiile Tanzu și vor răspunde întrebărilor pe acest subiect.

Nu rata această oportunitate! Înscrie-te acum la eveniment. Locurile sunt limitate.

 

VMWARE TANZU - PE SCURT

Tanzu este o suită de produse și servicii dezvoltate de compania VMware, pentru administrarea și gestionarea infrastructurii și aplicațiilor cloud, cu accent pe containerizare.

Tanzu facilitează adoptarea tehnologiilor moderne, tip Kubernetes, pentru a ajuta companiile să îmbunătățească agilitatea, securitatea și eficiența în gestionarea aplicațiilor și infrastructurii IT&C.

Principalele caracteristici Tanzu includ:

  • Gestionarea Containerelor
  • Orchestrare Kubernetes
  • Securitate
  • Supraveghere și Diagnostice
  • Colaborare și Dezvoltare Agilă
our story

Cine suntem

Suntem specialiști în servicii IT&C bazate pe tehnologii de ultimă generație.
 

CITEȘTE MAI MULT

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?