Viața de echipa la GTS

VIAȚA DE ECHIPĂ LA GTS

Teambuilding aniversar

Un nou teambuilding petrecut într-un loc și într-un mod greu de uitat! Un weekend la Varna cu toată echipa, bogat în provocări, jocuri și distracție. Momentul culminant? Petrecerea aniversară GTS 25 de ani!

Cadou de 8 martie

De 8 Martie, “fetele GTS” primesc cele mai interesante cadouri din parte companiei. Aici, un atelier de pictură pe ceramică la care ne-am distrat, am muncit și am creat!
 

CE JOB ȚI SE POTRIVEȘTE?

Învățăm permanent, nu ne dăm în lături de la niciun efort care ne ajută clienții sau colegii, și ne distrăm mereu din toată inima! Îți surâde ideea că ai putea face parte din echipa noastră? Hai să vezi care dintre joburi poate fi al tău!

VEZI TOATE ROLURILE

Culoare și fantezie la Christmas Party!

Ce ne aduce Moșul la petrecerile de Crăciun? Pe lângă muzică și voie bună, ne bucurăm de fiecare dată de mici idei-surpriză, care dau și mai multă culoare și strălucire serii.

 

Programul “Omul Lunii”

Lunar, fiecare dintre noi poate nominaliza un coleg care a ieșit în evidență în perioada respectivă. Apoi întreaga echipă votează, alegând în felul acesta Omul Lunii! Premierea este făcută într-o ceremonie care, de cele mai multe ori, se transformă într-o mică petrecere ad-hoc…

Concursul “Bring color into your life”

Fiecare concurs se desfășoară pe o temă anunțată tuturor. Participanții trimit apoi fotografii sau filme care răspund temei date, apoi votăm, iar câștigătorul sau câștigătorii sunt premiați!

 

Cum arată … biroul de acasă?

În timpul izolării din primăvara lui 2020, una dintre temele concursului “Bring color into your life” a fost “Biroul de acasă”. Fotografiile amuzante sunt o sursă de amintiri plăcute din acea perioadă grea…

Am fost ghizii Castelului Pelișor!

Un teambuilding de neuitat a fost și cel de la Sinaia: un weekend în care am muncit … cu drag și spor! Am preluat pentru o zi Castelul Pelișor: am vândut bilete în centrul Sinaiei, am fost ghizi pentru vizitatori, am scris, montat și jucat într-o piesă de teatru în minunatul decor al Castelului!

Campionatul GTS la tenis de masă

Ce faci atunci când cei mai mulți dintre bărbații din echipă declară că se pricep la tenis de masă? Organizezi un Campionat! Meciurile au fost disputate, iar campioni au ieșit, așa cum bine spune o veche vorbă a sportului, cei care … și-au dorit mai mult victoria!

 

Petrecere de Crăciun: Geek vs. Popular!

Petrecerile noastre de Crăciun au mereu câte o temă. Aici eram în clubul Expirat, unde fiecare dintre noi a venit costumat fie în Geek, fie în Popular. Bretele, papion, ochelari cu ramă groasă: ghicești în ce rol sunt fetele din imagine?

Beach volley? Wind volley!

Un teambuilding la Mamaia, într-un weekend de toamnă însorit, dar … vântos! Nicio problemă, însă, pentru fanii voleiului din echipa noastră, a căror deviză în acele zile a sunat așa: “Ce se pierde la precizia loviturilor se câștigă la amuzamentul jucătorilor și spectatorilor!”.

Hawaiian party

La fiecare teambuilding intrăm pe deplin în rolul de oameni care se simt bine! Aici, dincolo de ochelarii fanteziști și straiele hawaiiene sunt doi membri ai echipei de management și unul dintre colegii care … încă nu era născut în anul în care a fost fondată compania noastră. Ghicești care este fiecare dintre ei?

Teambuilding în Poiana Brașov: un puzzle de distracție și provocări!

Îți plac puzzle-urile de mari dimensiuni? Ești de-ai noștri! Îți plac și teambuildingurile în Poiană, în care avem de făcut un City Quest prin Brașov, cu probe - fotografiate drept dovadă! - precum “ia la dans un necunoscut” sau “levitează în Piața Sfatului”? Hai în echipa noastră, ne vom distra de minune!

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

Malina Postolache
Customer support

Salut, cu ce te putem ajuta?