GTS Control Acces

Virtual Private Server

Serviciu premiat Best Cloud
Asistență și service 24/7
Administrare facilă a serverelor
Serviciu scalabil pentru companii dinamice

Cere Ofertă

CE ESTE GTS VIRTUAL PRIVATE SERVER?

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS Virtual Private Server este o soluție ready-to-use care funcționează similar unui server dedicat, dar este:

 • mai fiabilă
 • mai scalabilă
 • dimensionată pentru a răspunde nevoilor specifice companiei tale.

Poți trece la GTS Virtual Private Server atunci când website-ul tău a crescut și nicio soluție de găzduire nu poate acoperi noile nevoi.

Sau poți începe direct în GTS Virtual Private Server. De exemplu, dacă ai un site de comerț electronic și trebuie să îți securizezi modalitățile de plată într-un mediu rapid și stabil. Sau un server de jocuri. Sau orice fel de site care se bazează pe resurse puternice.

Cu GTS Private Server ai acces direct la sistemul de operare, adică nu mai trebuie să investești timp prețios în crearea unei mașini virtuale, cu instalarea unui sistem de operare etc.

Citește mai mult

KEY FACTS

 • Ready-to-use

  Servere virtuale cu sisteme de operare preinstalate pentru nevoile clienților, aplicații standard și aplicații dedicate.

 • Control deplin

  Tehnologie flexibilă de clasă Enterprise (VMware, Cisco și NetApp) și control deplin asupra serverului virtual.

 • Sistem self-management

  Pentru pornire/oprire sau reboot.

 • Cost lunar fix

  Fără costuri ascunse sau suplimentare. Fără cheltuieli de întreținere hardware.

DE CE GTS VIRTUAL PRIVATE SERVER?

Personalizăm soluția GTS Virtual Private Server pentru fiecare client în parte, iar fiecare server virtual este complet independent și funcționează la fel ca un server dedicat, dar cu performanța și flexibilitatea specifice serviciilor noastre.

Siguranță

Arhitectură redundantă ce elimină timpii de nefuncționare din cauza unor defecțiuni la infrastructură. Securitatea datelor și operațiunilor este garantată.

Pachet de servicii customizabil

Poți opta oricând pentru servicii adiționale: backup al bazei de date, monitorizare suplimentară, nivele de securizare personalizabile sau funcționalitatea de administrare sistem de operare și aplicații.

Management

Administrare facilă a serverelor pentru client, în timp ce serviciul este un mediu sigur, cu operațiuni de service și întreținere ce sunt asigurate de experții GTS, la cerere.

Sprijin deplin

Operațiuni proactive 24 de ore pe zi, în fiecare zi a anului în Network Operations Center.

Cum știi dacă ai nevoie de un server virtual?

T0

Situația

Dezvoltarea businessurilor este legată, în majoritatea domeniilor, de creșterea traficului pentru site-ul sau site-urile respectivelor companii. Te bucuri de o astfel de creștere, dar site-ul tău are nevoie de resurse pe care nu le-ai prevăzut?

T1

Soluția

Trecerea la GTS Virtual Private Server este un upgrade vital pentru continuarea dezvoltării companiei tale.

GTS Virtual Private Server îți dă atât resurse dedicate, cât și scalabilitatea necesară dezvoltării constante. Ai spațiu pentru aplicații standard și dedicate, și nu trebuie să îți faci griji pentru fiabilitate și securitate.

T2

Rezultatul

O platformă scalabilă, cu resurse constant adaptate la nevoile fiecărui client în parte. În pachetul GTS Virtual Private Server este inclusă și o ofertă de securitate deplină în fața unor posibile defecțiuni sau atacuri.

TESTIMONIAL
Lugera

“După o istorie de peste 10 ani de colaborare cu GTS Telecom, putem spune că recomandăm cu încredere și cea mai mare deschidere această companie pentru calitatea serviciilor de telecom, profesionalismul și dedicarea managerilor de cont cu care am lucrat în acestă perioadă, și rapiditatea cu care au fost soluționate întotdeauna solicitările și nevoiele noastre, atât în domeniul vânzărilor, cât și din punct de vedere tehnic.”

PARTENERI

APLICAȚII

GTS Virtual Private Server este creat pentru a se adapta mediului de afaceri al prezentului: serviciul poate fi folosit cu aceleași beneficii atât de companiile mici, cât și de cele care au nevoie de arhitecturi complexe.

Personalizarea este completă și ai toate avantajele alocării de resurse, fără costul cerut de un server fizic dedicat.

Un acces root total îți permite controlul serverului virtual, inclusiv personalizarea instalării și a configurației, unde serverul virtual este alocat integral companiei tale.

Ai garanția unei fiabilități crescute: toate serverele noastre virtuale sunt găzduite pe resurse de calcul, echipamente de rețea și stocare de clasă enterprise, colocate în centre de date ultramoderne, construite și operate conform standardului Tier III.

Nivelul de securitate ridicat și monitorizarea permanentă sunt printre motivele pentru care serviciile noastre au fost premiate la nivel internațional.

Descoperă alte soluții

Virtual Hosting Environment

Virtual Hosting Environment

GTS Virtual Hosting Environment este serviciul nostru de cloud public. O soluție personalizată care îți oferă resurse de calcul...

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS este serviciul de comunicații de date între rețelele locale (LAN) și alte sisteme computerizate folosite de compania ta, printr-o rețea securizată și privată de tip wide area network (WAN).

Backup as a Service

Backup as a Service

GTS Backup as a Service asigură protecția și disponibilitatea permanentă a datelor companiei tale, inclusiv pentru infrastructuri virtuale.

Disaster Recovery as a Service

Disaster Recovery as a Service

GTS Disaster Recovery as a Service îți permite restaurarea sistemelor, infrastructurilor și a datelor critice, precum și reluarea activității în urma unor dezastre naturale, breșe de securitate sau erori umane.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?