Multi-Cloud

MULTI-CLOUD

Prezență oriunde pe glob
Siguranță & eficiență
Redimensionare instantanee
Cei mai importanți furnizori globali

Cere Ofertă

CE ESTE GTS MULTI-CLOUD?

GTS Multi-Cloud este arhitectura care combină mai multe tipuri de cloud (privat, public, hibrid), așa încât să acopere nevoile și obiectivele diferitelor departamente sau tipuri de activități din compania ta.

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS Multi-Cloud îți pune la dispoziție mai multe platforme de virtualizare, proiectate conform cerințelor voastre specifice și în concordanță cu cele mai bune practici în domeniu.

GTS Multi-Cloud este alegerea potrivită pentru compania ta dacă:

 • nevoile voastre de calcul sunt diverse și variază de la o lună la alta
 • reglementările de securitate, de compliance sau ale modelului de business cer control direct asupra mediului de lucru
 • dorești acces la resurse oriunde pe glob.

Poți combina GTS Virtual Hosting Environment (cloudul nostru public) cu GTS Private Cloud și cu Microsoft Azure, pentru a crea un Multi-Cloud hibrid, ce permite o organizare optimă atunci când aveți nevoie de mai multă putere de procesare.

Ca și client GTS poți opta pentru:

 • pachetul complet, în care specialiștii noștri fac configurarea și mentenanța
 • varianta în care configurați chiar voi mașinile virtuale.

KEY FACTS

 • Autonomie în alegere

  Poți alege dintre cei mai importanți furnizori de cloud internaționali.

 • Sigur

  Platformele GTS certificate înseamnă că ai control și securitate deplină.

 • Infrastructură bine dimensionată

  GTS Multi-Cloud are capacitatea să facă față unui necesar mare de putere de calcul sau de spațiu de stocare.

 • Suport specializat 24/7

  Resursele fiind dedicate și exclusive, folosirea lor este optimizată, deci te poți baza pe performanțe mai bune.

DE CE GTS MULTI CLOUD?

GTS Private Cloud este soluția ideală dacă nu dorești să apelezi la soluții publice, din motive de securitate sau pentru a respecta diferite norme și protocoale interne ale companiei tale.

Treci la nivelul superior de siguranță

Față de protocoalele de criptare și firewalluri, GTS Private Cloud este un nivel superior de siguranță, esențial atunci când compania ta folosește și stochează date sensibile sau confidențiale.

Fără riscuri generate de subdimensionarea capacității

GTS Private Cloud are flexibilitatea care îți permite să recalibrezi resursele conform nevoilor, prin achiziție suplimentară de hardware.

Servicii customizabile

Poți opta pentru pachet de servicii suplimentare la cerere sau pentru asistență.

Conectare simplă

Conectarea la GTS Private Cloud se poate face prin internet sau printr-o rețea privată.

CÂND AI NEVOIE DE GTS MULTI CLOUD?

T0

Situația

Companiile de orice dimensiuni din tot multe domenii economice se bazează pe volume semnificative de date. Iar majoritatea acestor date sunt fie confidențiale, aflate sub incidența unor reglementări stricte, fie sunt legate de aplicații critice pentru business. Siguranța și eficiența folosirii lor merg mână în mână.

T1

Soluția

Arhitectura GTS Multi-Cloud este răspunsul atunci când compania ta are nevoie de îmbunătățirea infrastructurii, a aplicațiilor și a serviciilor și vrei să poți combina mai multe variante de cloud, pe criterii de capacitate, performanță și cost.

T2

Rezultatul

GTS Multi-Cloud este cea mai modernă variantă: ai maximum de flexibilitate în decizie și în utilizare, ai securitate avansată și suport tehnic permanent, ai autonomie datorită colaborării noastre cu cei mai importanți furnizori de cloud internaționali.

TESTIMONIAL
Gothaer

“GTS este unul dintre cei mai longevivi parteneri Gothaer și un excelent furnizor de servicii de telecomunicații. Soluțiile tehnologice oferite de GTS ne asigură un flux de comunicare stabil, într-un mediu securizat, care contribuie la eficientizarea operațiunilor noastre zilnice.”

APLICAȚII

Când alegi GTS Multi Cloud poți opta pentru două tipuri de serviciu.

 • Găzduit: Specialiștii noștri configurează rețeaua, administrează și mențin la zi hardware-ul și software-ul. Compania ta are propria echipă de IT.
 • Administrat: Un mediu găzduit în care specialiștii noștri se ocupă de fiecare aspect al serviciilor de cloud. Este o alegere bună dacă nu ai angajați care să se ocupe de un cloud.

Descoperă alte soluții

Virtual Hosting Environment

Virtual Hosting Environment

GTS Virtual Hosting Environment este serviciul nostru de cloud public. O soluție personalizată care îți oferă resurse de calcul...

Colocare

Colocare

GTS Colocare este serviciul pe care l-am conceput special pentru ca tu să ai liniștea că infrastructura esențială a companiei tale este în siguranță, în centrele de date GTS.

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS este serviciul de comunicații de date între rețelele locale (LAN) și alte sisteme computerizate folosite de compania ta, printr-o rețea securizată și privată de tip wide area network (WAN).

Firewall as a Service

Firewall as a Service

GTS Firewall as a Service este o soluție de securitate completă, de tip Next-Generation Firewall și care acoperă funcționalități precum IPS, antivirus, analiză trafic criptat, antispam etc.  

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

Malina Postolache
Customer support

Salut, cu ce te putem ajuta?