Managed Network Security

GTS Dark Fiber

Rețea de fibră optică închiriată
Echipamente proprii
Interfețe SC, LC, FC
Standarde ITU-T G.652 și ITU-T G.655

Cere Ofertă

CE ESTE GTS DARK FIBER?

Prin GTS Dark Fiber la dispoziție o rețea de fibră optică “neagră”, adică neconectată la echipamentele noastre care transmit și recepționează lumină.

Fibra “neagră” devine capabilă să transmită date doar prin conectarea la propriile voastre echipamente. La ambele puncte finale ale unei legături (adică în sedii ale companiei tale) este instalat un terminal de conectare care oferă interfețe de diferite tipuri (SC, LC, FC) prin care echipamentele pot transmite date.

KEY FACTS

 • Standarde ITU-T G.652 și ITU-T G.655

  GTS Dark Fiber este disponibil pe toate rutele naționale în conformitate cu standardul ITU-T G.652. Pe anumite secțiuni ale rețelei noastre, sunt disponibile și cabluri de fibră optică ce respectă standardul ITU-T G.655.

 • Adaptabilitate

  Topologia rețelei este construită în funcție de nevoile companiei tale.

 • Costuri predictibile

  Chiar dacă nevoia de capacitate crește, costurile lunare rămân aceleași.

 • Mentenanță specializată

  De administrarea rețelei se ocupă echipa noastră de experți.

DE CE GTS DARK FIBER?

Îți oferim acest serviciu ca să te ajutăm să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia.

Asistență completă 24/7

Ai permanent acces la specialiștii noștri din Network Operations Center (NOC).

Mentenanță continuă

Specialiștii noștri supraveghează rețeaua și intervin la nevoie, așa încât ea să fie permanent capabilă să asigure parametrii contractuali.

Latență minimă

Cu GTS Dark Fiber, datele voastre sunt transportate direct între echipamentele proprii, ceea ce îmbunătățește performanța (față de transportul prin rețelele comerciale).

Mai eficient decât serviciile tradiționale

Odată ce nevoia voastră de capacitate depășește pragul de 1 Gbps, GTS Dark Fiber cu capacitate de creștere nelimitată costă mai puțin decât serviciile de transport date tradiționale.

CÂND AI NEVOIE DE DARK FIBER?

T0

Situația

Extinderea este unul dintre obiectivele companiei tale, dar vreți să evitați cheltuielile cu dezvoltarea unei rețele proprii?

T1

Soluția

Cu GTS Dark Fiber ai toate beneficiile unei rețele de fibră optică, fără complexitatea și costurile construirii ei: proiectare, autorizare, săpături și instalare de stâlpi, chirie pentru acces la infrastructura aeriană sau subterană etc.

T2

Rezultatul

GTS Dark Fiber este conexiunea voastră directă (punct-la-punct) pe suport de fibră optică, prin care comunicațiile de date se fac sigur și fiabil folosind echipamentele interne ale companiei tale.

TESTIMONIAL
Fan Courier

“Expertiza tehnică și profesionalismul arătate de specialiștii GTS Telecom, împreună cu calitatea serviciilor furnizate sunt baza unei colaborări pe termen lung. Ne bucurăm să recomandăm serviciile GTS Telecom tuturor celor care sunt în căutarea unor soluții de calitate, dar și a unui partener de încredere.”

APLICAȚII

Când vrei să beneficiezi de cea mai înaltă calitate a transportului de date între sediile companiei tale, GTS Dark Fiber te ajută să eficientizezi bugetul, direcționându-l către echipamentele de conectare, și nu în dezvoltarea unei infrastructuri de fibră optică.

Descoperă alte soluții

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS este serviciul de comunicații de date între rețelele locale (LAN) și alte sisteme computerizate folosite de compania ta, printr-o rețea securizată și privată de tip wide area network (WAN).

GTS ETHERNET LINE

GTS ETHERNET LINE

GTS Ethernet Line asigură conectivitatea și transferurile de date între birourile companiei tale la nivel metropolitan, regional sau internațional.

GTS Ethernet VPN

GTS Ethernet VPN

GTS Ethernet VPN este o solutie flexibilă de comunicații, concepută pentru a sprijini aplicațiile critice ale companiei tale, serviciile de date și voce. 

GTS Leased Line

GTS Leased Line

GTS Leased Line îți pune la dispoziție un canal securizat pentru transferul de date sau comunicații de voce.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

Malina Postolache
Customer support

Salut, cu ce te putem ajuta?