Backup as a Service Server

Backup as a Service Server

TCO scăzut
Recuperare 100%
Întreținere programată
Conexiune criptată

Cere Ofertă

CE ESTE GTS BACKUP AS A SERVICE SERVER?

GTS Backup as a Service Server asigură backupul și recuperarea datelor pentru infrastructuri virtuale, fie că ele sunt în centrele noastre de date sau în locațiile companiei tale.

GTS Backup as a Service Server se bazează pe tehnologie Veritas și este integrat cu platformele de Cloud din cele 2 centre de date GTS: București și Cluj-Napoca.

La implementare, specialiștii noștri vor configura politicile de backup, în funcție de necesitățile și de modelul vostru de business. Politica de stocare se referă la retenţia datelor și la numărul minim de cicluri necesare pentru a realiza politica de backup. Politica de execuție privește modul în care se fac copiile de backup, cât de des vor fi salvate anumite date și care este cea mai recentă copie a datelor disponibile pentru recuperare (RPO).

Toate datele care au fost copiate între server și platformă fără eroare vor fi recuperate, garantat. De altfel, la fiecare copiere de backup sistemul generează indicatori care confirmă succesul operațiunii.

Măsurile de siguranță pentru GTS Backup as a Service Server sunt foarte serioase. Platformele de backup localizate în centrele noastre de date sunt administrate și monitorizate de către GTS Network Operations Center. Accesul fizic la aceste platforme este interzis altor clienți și personalului GTS neautorizat. În plus, clienții care folosesc platforma de backup sunt separaţi unul de celălalt atât la nivel de rețea și hardware, cât și la nivel de software de backup.

KEY FACTS

 • Soluție integrată la nivel de hipervizor

  Nu este nevoie de agent instalat pe mașinile virtuale protejate.

 • Acces permanent

  Ai acces oricând în datele de backup pentru a recupera informația.

 • Securitate completă

  Conexiune criptată între sursa de backup și platformă.

 • Încredere

  Centre de date și soluții de backup de ultimă generație.

DE CE GTS BACKUP AS A SERVICE SERVER?

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS Backup as a Service Server asigură datelor tale un “sediu” independent de locațiile în care vă desfășurați activitatea: centrele noastre de date, concepute și construite pentru siguranță.

Scalabilitate

Sute de noduri și capacități de ordinul PetaBytes.

Flexibilitate

GTS Backup as a Service Server vine cu seturi predefinite de politici de backup, care pot fi customizate în funcție de nevoile tale.

Convenabil

Costurile sunt mai mici decât cele ale metodelor tradiționale de backup. Planurile tarifare sunt diverse și flexibile.

Acoperire extinsă

GTS Backup as a Service Server este rapid și eficient în replicarea datelor din Windows, Linux, Mac și Unix, Microsoft Exchange Server, Microsoft SQL Server, Oracle, Lotus Notes, MySQL. Suport și pentru Nutanix, Hadoop, MariaDB, PostgresSQL, SQLite.

Complet, rapid, integral

GTS Backup as a Service Server îți protejează toate datele companiei din aplicații sau baze de date și permite recuperare lor rapidă și integrală.

User-friendly

Primești alerte automate și rapoarte. Poți face căutări personalizate.

CÂND AI NEVOIE DE GTS BACKUP AS A SERVICE SERVER?

T0

Situația

Volatilitatea mediului de business, și nu doar a lui, este din ce în ce mai crescută. Evenimente neașteptate îți pot afecta direct sau indirect compania, producând uneori chiar situații din care nu poți ieși fără un Business Continuity Plan (BCP) bine făcut.

T1

Soluția

GTS Backup as a Service Server poate face parte din BCP-ul companiei tale, ca alternativă la serviciile de Disaster Recovery, în special dacă aveți timp de recuperare (Recovery Point Objective - RPO) mediu. Serviciul poate fi instalat și pe platforma companiei tale, virtualizată cu VMware și localizată fie on-site, fie în centrele noastre de date.

T2

Rezultatul

GTS Backup as a Service Server este sigur și eficient: datele tale sunt protejate și redevin disponibile rapid.

TESTIMONIAL
Porsche România

“Relația noastră cu GTS datează încă din 2003, timp în care soluțiile de comunicare oferite de aceștia au fost ajustate și adaptate ca să răspundă cât mai rapid și eficient la nevoile noastre. Cu seriozitate, promptitudine și profesionalism, echipa de experți GTS a reușit să dezvolte un pachet complet de servicii integrate de IT&C, personalizate pe cerințele noastre de business, simplificându-ne astfel tot procesul de comunicare cu angajații și distribuitorii auto din întreaga țară.”

PARTENERI

APLICAȚII

Cele mai de succes companii listate la bursă sunt cele care au modele de business bazate pe date, acest “petrol” al secolului 21. Iar datele nu sunt importante doar pentru giganții comerțului electronic, ai advertisingului sau entertainmentului online, ci și pentru companiile din toate celelalte domenii de business.

Ele sunt, însă, și cea mai vulnerabilă resursă pe care se bazează dezvoltarea companiilor. Pe lângă accidente, erori umane sau dezastre naturale, datele sunt ținta preferată a indivizilor sau organizațiilor răuvoitoare.

Un atac de tip “ransomware”, de exemplu, poate însemna un cost mare apărut pe neașteptate (plata “răscumpărării”), fără siguranța că datele “ostatice” vor fi recuperate în bună stare. Pentru o bancă, de exemplu, această situație poate duce lesne la pierderea încrederii clienților, la sancțiuni din partea autorităților și chiar la închiderea businessului.

Dacă datele businessului vostru sunt protejate prin GTS Backup as a Service Server, același atac “ransomware” poate însemna o problemă minoră din care veți ieși fără date pierdute, fără costuri suplimentare și fără ca imaginea companiei să fie afectată.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

Malina Postolache
Customer support

Salut, cu ce te putem ajuta?