TESTIMONIALE

TESTIMONIALE

EveryMatrix

Pentru EveryMatrix, o companie lider într-un domeniu atât de dinamic, cum este cel al soluțiilor software pentru industria online de jocuri și pariuri sportive, calitatea partenerilor, mai ales pe segmentul conectivității și stocării de date, este esențială. Profesionalismul si seriozitatea echipei GTS Telecom România precum si calitatea serviciilor furnizate de acestia sunt doar cateva dintre lucrurile pe care le-am apreciat cel mai mult in cei 10 ani de colaborare.

EveryMatrix
PAID

PAID a ales GTS Telecom ca furnizor de servicii de găzduirea a echipamentelor sale atât din mediul principal de producție, cât și din cel secundar de recuperare în caz de dezastru, începând cu anul 2017. În cei peste 4 ani de colaborare, putem afirma că nu am avut niciun fel de incident datorat infrastructurii puse la dispoziție de GTS, disponibilitatea sistemelor fiind de 100%. Acest aspect este deosebit de important pentru PAID, a cărei activitate este bazată exclusiv pe platforme electronice online, disponibilitatea acestora fiind critică pentru companie.

Personalul GTS respectă procedurile de lucru agreate, fapt verificat în repetate rânduri, ceea ce ne asigură că echipamentele PAID sunt menținute într-un mediu sigur. De asemenea, răspunsul GTS la solicitarile făcute de noi a fost întotdeauna rapid și la obiect, premițându-ne astfel să ne derulăm proiectele și activitățile intenționate fără întârzieri.

În concluzie putem recomanda fără ezitări GTS ca un partener de încredere pentru servicii de găzduire de echipamente.

PAID (Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale S.A.)
OSF Global Services

Punem mereu accentul pe performanță și inovație în activitatea noastră, inclusiv în alegerea partenerilor de afaceri, iar în cei aproape zece ani de colaborare cu GTS, echipa lor de specialiști s-a ridicat constant la nivelul așteptărilor. Prin profesionalism și responsabilitate, au reușit să răspundă prompt și eficient la toate nevoile noastre.

OSF Global Services
Sephora

„GTS Telecom este furnizorul nostru preferat încă din 2015, când am decis să folosim serviciile și expertiza lor pentru platforma noastră online. Am ales GTS Telecom să fie singurul furnizor și, de atunci, relația noastră cu ei a devenit din ce în ce mai puternică. Colaborarea cu GTS Telecom ne face viața mult mai ușoară, făcând că problemele obositoare de telecomunicații să „dispară”, fără a mai fi necesară nicio intervenție ulterioară. Am încredere că managerul nostru de cont ne va oferi sfaturi pe care știm că ne putem baza, precum și recomandarea și implementarea celor mai bune soluții pentru afacerea noastră. În timp, acestea s-au dovedit a fi cele mai bune pentru noi, atât din punct de vedere tehnic, cât și financiar ”.

Sephora
Gothaer

„GTS este unul dintre cei mai longevivi parteneri Gothaer și un excelent furnizor de servicii de telecomunicații. Soluțiile tehnologice oferite de GTS ne asigură un flux de comunicare stabil, într-un mediu securizat, care contribuie la eficientizarea operațiunilor noastre zilnice.”

Gothaer
Fan Courier

“Expertiza tehnică și profesionalismul arătat de specialiștii GTS Telecom, împreună cu calitatea serviciilor furnizate sunt baza unei colaborări pe termen lung.

Ne bucurăm să recomandăm serviciile GTS Telecom tuturor celor care sunt în căutarea unor soluții de calitate dar și a unui partener de încredere.”

Fan Courier
porsche-romania

“Relația noastră cu GTS datează încă din 2003, timp în care soluțiile de comunicare oferite de aceștia au fost ajustate și adaptate ca să răspundă cât mai rapid și eficient la nevoile noastre.

Cu seriozitate, promptitudine și profesionalism, echipa de experți GTS a reușit să dezvolte un pachet complet de servicii integrate de IT&C, personalizate pe cerințele noastre de business, simplificându-ne astfel tot procesul de comunicare cu angajații și distribuitorii auto din întreaga țară.”

Porsche România
Regina Maria

"Pentru noi este important să utilizăm cele mai moderne tehnologii pentru a ne susține promisiunile făcute pacienților noștri. Iar avansul tehnologic în zona de infrastructură ne asigură conectivitatea necesară unei rețele medicale naționale de top.

Avem un parteneriat de lungă durată cu GTS Telecom, de peste 10 ani, timp în care s-au ridicat mereu la înălțimea așteptărilor, au acționat într-un mod profesionist și au venit în întâmpinarea necesităților noastre variate (expansiune, capacitate, calitate) cu soluții inovatoare și rapide. Avem un obiectiv comun în a oferi servicii de cea mai bună calitate clienților noștri.”

Regina Maria
Lugera

“După o istorie de peste 10 ani de colaborare cu GTS Telecom, putem spune că recomandăm cu încredere și cea mai mare deschidere această companie pentru calitatea serviciilor de telecom, profesionalismul și dedicarea managerilor de cont cu care am lucrat în acestă perioadă, și rapiditatea cu care au fost soluționate întotdeauna solicitările și nevoiele noastre, atât în domeniul vânzărilor, cât și din punct de vedere tehnic.”.”

Lugera

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

Malina Postolache
Customer support

Salut, cu ce te putem ajuta?