Security Audit Solutions

Security Audit Solutions

Teste de vulnerabilitate
Simularea de atacuri cunoscute
Rapoarte și recomandări
Urmărirea implementării și retestare

Cere Ofertă

CE ESTE GTS SECURITY AUDIT SOLUTIONS?

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS Security Audit Solutions îți pune la dispoziție o echipă de experți în securitate care testează:


- riscul de penetrare a infrastructurii informatice a companiei tale
- securitatea aplicațiilor web și aplicațiilor mobile pe care le folosiți
- securitatea infrastructurii IT.


Toate componentele GTS Security Audit Solutions vizează posibile amenințări de securitate înainte ca acestea să se transforme în atacuri reale.

Experții noștri identifică riscurile potențiale și vulnerabilitățile prin care un utilizator rău-intenționat poate divulga informații sau primi acces neautorizat. Sunt apoi evaluate măsurile active de securitate existente, iar pe baza tuturor informațiilor analizate inginerii GTS îți fac recomandări de acțiuni necesare pentru a înlătura riscurile respective.

GTS Security Audit Solutions include și servicii de consultanță de securitate și conformitate cu reglementări ca NIS, GDPR, PCIDSS, ISO27001 etc.

KEY FACTS

 • Evaluare completă

  Analizăm toate componentele relevante, la nivel de sisteme, rețea și aplicații.

 • 100% sigur

  În timpul efectuării testelor de securitate, siguranța și continuitatea afacerii tale nu sunt periclitate.

 • Experți experimentați

  Operațiunile sunt făcute de personal înalt calificat, specializat și cu experiență adecvată în domeniul securității cibernetice.

 • Concluzii

  În urma testelor, primești un raport cu descrierea soluţiilor pentru problemele voastre de securitate și recomandările experților GTS.

DE CE GTS GTS SECURITY AUDIT SOLUTIONS?

Cu GTS Security Audit Solutions, compania ta este mai pregătită să se apere împotriva atacurilor cibernetice, deci să se ferească de potențiale pagube financiare și de reputație.

Testare duală

Procedurile noastre de testare prevăd atât riscurile de penetrare din exterior, cât și din interiorul sistemului.

Complet și complex

Testăm riscurile de penetrare a infrastructurii, a aplicațiilor web, a dispozitivelor mobile cu Android sau iOS, a rețelelor wireless.

Tehnologii de înaltă clasă

Folosim programe specializate în detectarea vulnerabilităţilor: IBM Internet Scanner, Shadow Security Scanner, Nessus, Nexpose, etc.

Jucăm rolul de “bad guys”

Folosim în teste inclusiv aplicații dezvoltate şi utilizate de către majoritatea atacatorilor pentru a “citi” informaţiile publice ale sistemelor.

Scenarii multiple

Experiența și înțelegerea aprofundată a domeniului ne ajută să putem concepe o paletă largă de simulări ale unor vulnerabilități.

Rezultate precise și concrete

În urma testelor vei putea afla ce anume poate fi compromis, metoda prin care este posibilă compromiterea și gradul de afectare posibil.

CÂND AI NEVOIE DE GTS SECURITY AUDIT SOLUTIONS?

T0

Situația

Odată cu creșterea importanței datelor pentru mediul de business și pentru societate, atacurile cibernetice au devenit din ce în ce mai sofisticate.


Atacatorii pot viza compromiterea, vizualizarea, copierea, transmiterea sau folosirea datelor sensibile sau protejate: informații financiare, date personale, de identificare sau despre sănătatea persoanelor, secrete comerciale sau baze de date de clienți.

 

T1

Soluția

Cu cât mai devreme apelați la GTS Security Audit Solutions, cu atât mai bine. Experții noștri testează atât căile de comunicaţii, cât şi componentele sistemului, descoperind și analizând punctele slabe. Urmărim ambele direcții ale unui posibil atac: din exteriorul sistemului informatic şi din interiorul acestuia.

 

T2

Rezultatul

Auditul se finalizează cu un raport de evaluare ce include recomandări pentru diminuarea riscurilor existente. Experții noștri pot urmări apoi implementarea măsurilor și pot testa din nou sistemul.

 

TESTIMONIAL
Fan Courier

“Expertiza tehnică și profesionalismul arătate de specialiștii GTS Telecom, împreună cu calitatea serviciilor furnizate sunt baza unei colaborări pe termen lung. Ne bucurăm să recomandăm serviciile GTS Telecom tuturor celor care sunt în căutarea unor soluții de calitate, dar și a unui partener de încredere.”

APLICAȚII

Poți beneficia de GTS Security Audit Solutions în 2 variante:


Audit unic. Pe baza raportului de analiză și a recomandărilor pe care ți le fac experții noștri, echipa ta implementează schimbările necesare. La final, specialiștii noștri fac retestarea tuturor sistemelor.

Serviciu pe termen lung, în care facem testele periodic.

Descoperă alte soluții

Virtual Hosting Environment

Virtual Hosting Environment

GTS Virtual Hosting Environment este serviciul nostru de cloud public. O soluție personalizată care îți oferă resurse de calcul...

GTS Internet

GTS Internet

GTS Internet Access este soluția, bazată pe calitate și experiență, pentru conectarea la internet a companiei tale.

Anti-DDoS

Anti-DDoS

Atacurile de tip Distributed Denial of Service (DDoS) sunt una dintre cele mai grave amenințări cu care se poate confrunta compania ta

Firewall as a Service

Firewall as a Service

GTS Firewall as a Service este o soluție de securitate completă, de tip Next-Generation Firewall și care acoperă funcționalități precum IPS, antivirus, analiză trafic criptat, antispam etc.  

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?