GTS Dedicated Storage

GTS Dedicated Storage

Disponibilitate 99,99%
Opțiuni multiple
Suport 24/7
Resurse dedicate

Cere Ofertă

CE ESTE GTS DEDICATED STORAGE?

GTS Dedicated Storage înseamnă metode rapide de stocare și acces la datele, arhivele și fișierele de orice tip pe care le stochează compania ta.

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS Dedicated Storage îți aduce mai mult spațiu de stocare, fără să mai faci analize, planificări tehnice, să cumperi și apoi să aștepti livrarea și instalarea echipamentelor.

Datele companiei tale sunt în deplină siguranță. GTS Dedicated Storage are o arhitectură hardware redundantă pe toate nivelurile: controllere - diskuri - networking.

Serviciul de asistență completă în Network Operations Center (NOC) funcționează 24 de ore pe zi, în fiecare zi a anului, pentru ca tu și echipa ta să aveți mereu liniștea că specialiștii noștri vă sunt alături.

În plus, poți opta pentru locația în care dorești să fie găzduite datele companiei tale: avem două centre de date, unul în București și unul în Cluj-Napoca.

KEY FACTS

  • Spațiu de stocare scalabil

    De la 10GB până la nivel de TB.

  • Acces ușor

    Acces prin internet, cu bandă garantată sau shared. Protocoale de acces standard: iSCSI, NFS, CIFS.

  • Conectivitate dedicată, prin Ethernet / IP VPN

  • 3 clase de stocare

    Solid State Drives (SSD), Serial Attached SCSI (SAS) și Serial Advanced Technology Attachment (SATA), folosite în funcție de cerințele specifice companiei tale.

DE CE GTS DEDICATED STORAGE?

GTS Dedicated Storage este oferit ca “Infrastructure as a Service (IaaS)” și te poate ajuta să reduci costul și să crești flexibilitatea și performanța organizației tale.

Se adaptează nevoilor tale

Ai la dispoziție spațiu nelimitat de stocare.

Îți simplifică activitatea

Nu te mai ocupi de dimensionare și achiziții, nu mai faci cheltuieli de capital.

Pachet de servicii customizabil

Poți opta pentru securizare și pentru backup, ca protecție suplimentară împotriva atacurilor de tip ransomware sau chiar a erorilor umane.

Costuri reduse și predictibile

Poți redirecționa resursele către alte zone importante pentru business.

CÂND AI NEVOIE DE GTS DEDICATED STORAGE?

T0

Situația

Soluțiile cloud oferă un potențial considerabil. GTS Dedicated Storage este o bună alegere dacă businessul tău operează cu date sensibile sau dacă ai dubii legate de ce soluție să alegi.

T1

Soluția

GTS Dedicated Storage îți poate aduce economii importante, și nu doar în ce privește costul per GB. Mutarea în cloud reduce nevoia de achiziție de unități de stocare, de RAID pentru redundanță și scade costurile cu: electricitatea, hardware-ul, service-ul și echipa internă IT.

T2

Rezultatul

Datele companiei tale sunt partajate și stocate în diferite clase, în funcție de câte date sunt salvate, cât de des se face backup și cât de mult timp se stochează acestea, sau la ce intervale se accesează fișierele.

TESTIMONIAL
Fan Courier

“Expertiza tehnică și profesionalismul arătat de specialiștii GTS Telecom, împreună cu calitatea serviciilor furnizate sunt baza unei colaborări pe termen lung.

Ne bucurăm să recomandăm serviciile GTS Telecom tuturor celor care sunt în căutarea unor soluții de calitate dar și a unui partener de încredere.”

PARTENER

APLICAȚII

GTS Dedicated Storage îți aduce mai mult spațiu de stocare, dar și mai multă viteză - un factor critic în numeroase aplicații. Astfel tu și echipa ta veți putea partaja fișiere, face backupuri sau arhive.

GTS Dedicated Storage este un serviciu cu acoperire largă și vine ca o extensie atât pentru GTS Virtual Hosting Environment, GTS Dedicated Web Hosting, GTS Virtual Private Server, GTS Colocation, cât și pentru soluțiile instalate la sediul companiei tale.

Ai volume mari de date sau vrei să partajezi fișiere între mai mulți utilizatori? Poți folosi GTS Dedicated Storage ca server de fișiere.

În cazul serviciilor de servere web, GTS Dedicated Storage permite partajarea de conținut.

GTS Dedicated Storage poate servi ca soluție de backup a datelor și a arhivelor: un spațiu dedicat care poate fi completat manual sau cu ajutorul unor aplicații externe.

Descoperă alte soluții

Virtual Hosting Environment

Virtual Hosting Environment

GTS Virtual Hosting Environment este serviciul nostru de cloud public. O soluție personalizată care îți oferă resurse de calcul...

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS este serviciul de comunicații de date între rețelele locale (LAN) și alte sisteme computerizate folosite de compania ta, printr-o rețea securizată și privată de tip wide area network (WAN).

Backup as a Service

Backup as a Service

GTS Backup as a Service asigură protecția și disponibilitatea permanentă a datelor companiei tale, inclusiv pentru infrastructuri virtuale.

Firewall as a Service

Firewall as a Service

GTS Firewall as a Service este o soluție de securitate completă, de tip Next-Generation Firewall și care acoperă funcționalități precum IPS, antivirus, analiză trafic criptat, antispam etc.  

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

Malina Postolache
Customer support

Salut, cu ce te putem ajuta?