Colocare Server

GTS Colocare Server

Disponibilitate operațională de 100%
Servicii smart remote hands
Asistență 24/7 completă și proactivă
Conformitate cu Tier III

Cere Ofertă

CE ESTE GTS COLOCARE?

Colocare Server este serviciul pe care l-am conceput special pentru ca tu să ai liniștea că infrastructura esențială a companiei tale este în siguranță, în centrele de date GTS.

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, Colocare Server îți pune la dispoziție un mediu sigur și profesionist pentru instalarea infrastructurii IT.

Cele două centre de date ale noastre, din București și Cluj-Napoca, sunt gândite și dezvoltate pentru siguranță: folosim echipamente și tehnologie de ultimă generație, care ne permit să îți asigurăm o disponibilitate operațională a mediului de colocare de 100%.

În plus, experiența și dedicarea specialiștilor noștri fac ca timpul în care răspundem cu o primă rezoluție tuturor solicitărilor tale să fie de maximum 10 minute de la primirea lor.

BROȘURA GTS BUCUREȘTI           BROȘURA GTS CLUJ NAPOCA

KEY FACTS

 • Gândit pentru Disaster Recovery

  Centre de date aflate la peste 300 km distanță, pe plăci tectonice diferite.

 • Supraveghere multiplă permanentă

  Agenți de pază. Acces controlat, inclusiv biometric. Sistem CCTV. Detecție și stingere automată a incendiilor.

 • Alimentare electrică de urgență

  Sistem complet redundant N+1, format din UPS și generatoare Diesel.

 • Ambient controlat

  Temperatura și umiditatea din interior sunt garantate conform standardelor domeniului nostru.

DE CE GTS COLOCARE?

Dezastre naturale, accidente, erori umane sau atacuri cibernetice… Orice se întâmplă vă poate afecta dramatic activitatea, prin indisponibilizarea sau chiar distrugerea datelor. GTS Colocare îți dă liniștea că infrastructura esențială a companiei tale se află în siguranță, pe mâni bune.

Putere activă disponibilă mare

Putem livra la cerere până la 10kW / rack.

Protecție avansată la incendiu

Sistem VESDA de aspirație pentru detecția timpurie a fumului în camerele de colocare și în camera tehnică. Sistem de stingere cu gaz inert (INERGEN).

Acces facil la rețele de date și internet

Prin rețeaua GTS, infrastructura colocată în centrele noastre de date se conectează ușor la rețele scalabile de date și la internet.

Echipă de suport specializată

Ai acces permanent la ingineri cu experiență în servicii specifice centrelor de date (remote hands, smart remote hands, instalări și dezinstalări).

Operare de la distanță

Instalare și dezinstalare fizică. Repornire. Monitorizare și alte activități de rutină. Console KVM dedicate

Variante de alimentare electrică

Alimentarea redundantă cu energie electrică se poate face cu 380VAC, 230VAC sau 48VDC.

CÂND AI NEVOIE DE COLOCARE SERVER?

T0

Situația

De ani buni, nevoia de servicii de data center, virtualizare, disaster recovery și business continuity este în creștere accelerată. Acest trend este unul natural: oricât de sigur ar fi sediul companiei tale și oricâte eforturi face echipa ta să asigure protecția echipamentelor și a datelor cu care lucrați, realitatea este că riscurile sunt permanente și ridicate.

T1

Soluția

Centrele de date GTS sunt gândite și construite ca niște fortărețe dedicate apărării celei mai sensibile părți a businessului tău: infrastructura IT. Investim permanent în echipamente și soluții de protecție și în pregătirea specialiștilor noștri, pentru ca siguranța și fiabilitatea serviciilor de colocare pe care ți le oferim să fie la cel mai înalt nivel, zi de zi.

T2

Rezultatul

Beneficiile GTS Colocare sunt multiple. În primul rând, când datele sunt în siguranță, riscurile de întrerupere sau încetare a activității companiei se reduc. Apoi, resursele (buget, timp, oameni) pe care le-ai fi alocat creării și administrării data roomului propriu sunt eliberate și le poți redirecționa către alte activități. În plus, serviciile noastre de colocare sunt baza ideală pentru planurile de Disaster Recovery pe care le poți construi împreună cu experții GTS.

TESTIMONIAL
Fan Courier

“Expertiza tehnică și profesionalismul arătate de specialiștii GTS Telecom, împreună cu calitatea serviciilor furnizate sunt baza unei colaborări pe termen lung. Ne bucurăm să recomandăm serviciile GTS Telecom tuturor celor care sunt în căutarea unor soluții de calitate, dar și a unui partener de încredere.”

APLICAȚII

Business Continuity Management

Strategia ta de business continuity se poate baza pe soluțiile personalizate create de experții noștri. Alături de alte servicii relevante, GTS Colocare asigură disponibilitatea funcțiilor esențiale pentru angajații, clienții și partenerii companiei tale. Aceste medii pot fi ușor interconectate, prin intermediul rețelei omogene Carrier Ethernet de ultimă generație a GTS.

Aplicații de business bazate pe web

Businessul tău este dependent de aplicații bazate pe web? GTS Colocare îți pune la dispoziție un mediu sigur, eficient din punct de vedere al costurilor și care dispune de conexiuni la internet redundante. Siguranța și disponibilitatea aplicațiilor voastre bazate pe web sunt garantate!

Gestionarea informațiilor sensibile

GTS Colocare este soluția prin care marile corporații și instituțiile publice, care procesează și stochează cantități mari de informații sensibile, au garanția conformității cu legislația în vigoare. Centrele noastre de date sunt certificate ISO 27001 și îndeplinesc toate standardele de calitate.

Descoperă alte soluții

Private Cloud

Private Cloud

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS Private Cloud îți pune la dispoziție o platformă de virtualizare dedicată...

Virtual Hosting Environment

Virtual Hosting Environment

GTS Virtual Hosting Environment este serviciul nostru de cloud public. O soluție personalizată care îți oferă resurse de calcul...

Anti-DDoS

Anti-DDoS

Atacurile de tip Distributed Denial of Service (DDoS) sunt una dintre cele mai grave amenințări cu care se poate confrunta compania ta

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS

GTS VPN MPLS este serviciul de comunicații de date între rețelele locale (LAN) și alte sisteme computerizate folosite de compania ta, printr-o rețea securizată și privată de tip wide area network (WAN).

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?