Vanzare echipamente securitate

Contact

+40 0312 200 200Pentru mai multe detalii despre serviciile Sisteme Integrate de Securitate apasati aici Apasati aici

Echipamente si software de la vendori de top!

GTS a stabilit parteneriate solide cu producatori de top pentru furnizarea de echipamente si software specializat in domeniul securitatii fizice.

Beneficiati de expertiza specialistilor GTS in alegerea echipamentelor care raspund cel mai bine nevoilor dumneavoastra de securitate fizica.
Apollo Security Systems este unul din liderii mondiali in dezvoltarea si productia de sisteme de control acces si  securitate integrata. Produsele sale sunt instalate in mii de locatii din peste 70 de tari.
 ASSA ABLOY
este lider global in solutii de inchidere inteligente  care ofera siguranta si confortul necesar utilizatorilor finali.
 Gunnebo este un lider mondial in furnizarea echipamentelor si sistemelor de securitate. Solutiile Gunnebo includ cash management, securitate electronica, porti si usi de acces, seifuri si securitate perimetrala.


 


Pelco prin Schneider Electric este lider mondial in produse si tehnologii de supraveghere video profesionale si sisteme de securitate, cu o prezenta locala in 136 de tari si peste 1.500 de parteneri din intreaga lume
 

Future Fiber Technologies (FFT) produce o gama larga de sisteme de detectare si localizare a intruziunilor prin fibra
optica pentru securitatea perimetrala, a conductelor si a retelelor de petrol si gaze. Solutiile FFT sunt printre cele mai eficiente din lume privind asigurarea si protectia de active si infrastructuri critice.
 


Magnetic Autocontrol GmbH produce bariere magnetice si porti electronice pentru controlul accesului persoanelor si vehiculelor. Ofera produse de control al accesului vehiculelor, cum ar fi controlul accesului, parcare si bariere de taxare; produse de control acces pentru pietoni, produse de colectare automata a tarifelor, produse de imigrare si produse de protectie perimetrala.TeleRadio Engineering Pte Ltd este lider mondial in productia de sisteme de supraveghere sub vehicule. Seria UV ™ a sistemelor de supraveghere sub vehicule UV1, UV2 si UV3 sunt recunoscute drept cele mai rapide si precise sisteme de detectie. Printre clientii TeleRadio se numara cei din sectoarele de aparare, securitate si comercial.
 


Agent Video Intelligence (Agent Vi) este cel mai important furnizor global de solutii de analiza video cu arhitectură deschisă. Oferta sa include atat produse software pentru instalari locale, precum si SaaS bazat pe instalari in cloud, cu capabilitati variind de la analiza video in timp real si alerte, la cautare video si inteligenta de afaceri. Solutiile AgentVi sunt integrate pe deplin cu o varietate de camere, encodere, sisteme de management video (VMS) si software de automatizare a alarmei.
 
NEC , lider in domenii ca biometrie, analiza video si analize mari de date, acestea sunt incorporate in diverse solutii orientate pe verticale care abordeaza provocarile de securitate in diferite scenarii. Cu ani de experienta in solutii de securitate, NEC isi pastreaza angajamentul fata de viziunea sa "Safer City" cu solutii care duc la un rezultat avantajos pentru toate partile interesate.

GTS foloseste cookieuri. Mai multe informatii gasiti in Politica de confidentialitate si prelucrare date.